87
Hogyan kell beállítani az Outlookot?
  • Dean Winchester
    #87
    ezt a topicot a kutya se nézi 5ből 4hsz segítségkérő mégsincs válasz így én se teszem fel a kérdésem :D
  • Lantee
    #86
    Sziasztok!

    Ide írok, talán itt kapok rá választ. A helyzet az, hogy Angliában élek, de a régi magyar e-mail címemet is használom, mert már nagyon régóta megvan, és sokan erre írnak. Eddig nem is volt semmi gond, Outlook-ban simán ment minden.
    Most új Internet szolgáltatónk lett (O2), és a 25-ös SMTP portot nem engedélyezi, viszont a kimenő T-Online-os accountom viszont azt szeretné használni.
    Szóval a kérdés:
    Milyen más SMTP portot lehet a T-Online-nál megadni?

    Előre is köszi!
  • zyndar
    #85
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. MS Outlook 2003-at használunk a munkahelyen. Több szabály be van állítva gond nélkül, mikor adott cím vagy terjesztési lista küld levelet, akkor a megfelelő mappába teszi át őket. Most próbálok egy új szabályt létrehozni, de az alábbi hibaüzit írja ki: "Egy vagy több szabályt nem sikerült feltölteni az Exchange kiszolgálóra. Ezek a szabályok ki lettek kapcsolva. Lehet, hogy egyes paraméterek nem támogatottak, vagy nincs elegendő hely minden szabály létrehozásához."
    Hely az van elég és az összes e-mail cím a szervezetben regisztrált cím.
  • rittke
    #84
    Mármint ez a link http://office.microsoft.com/hu-hu/outlook/HP052426791038.aspx?pid=CH063564651038 segíthet?
  • rittke
    #83
    Sziasztok!

    Sajnos csak felhasználója vagyok a 2003as outlooknak és egyik napról a másikra eltűnt az összes eddig elküldött levelem és az e-mail címek is. Tudnátok segíteni - http://office.microsoft.com/hu-hu/outlook/HP052433951038.aspx - esetleg ez jó lehet??

    Előre is köszönöm!
  • aalexaa85
    #82
    Sziasztok!

    Nekem egy viszonylag egyszerű kérdésem lenne a Outlook 2003-al kapcsolatban. Amikor új levelet szeretnék küldeni, és ahhoz mellékletet is csatolni, ugye rábökök a megfelelő mezőre és behoz egy ablakot, ahol kiválaszthatom/megkereshetem a könyvtárat, amit/amiből szeretnék fájlt beszúrni.
    Régebben megtaláltam azt a beállítást, hogy meg lehessen változtatni az alapkönyvtárat, amit ilyenkor betölt, de nemrég a gépemet újra kellett telepíteni és új Outlookot installálni (a 2003-as volt előtte is), és most az istennek sem találom ezt a beállítást.
    Tudja valaki hol keressem?

    Előre is köszi!
  • balcsi70
    #81
    Köszönöm a választ.(igaz nem az enyém én is csak segíteni szerettem volna egyik ismerősnek) azért THX.
  • Narxis
    #80
    Át kellett volna másolni a címlistát a laptopodról mielőtt elvitték.
  • balcsi70
    #79
    Sziasztok.Egy olyan kérdésem lenne hogy adott egy laptop ezen be lett állítva megy is rendesen (benne egy csomó cím),most ezt a laptopot elvitték és (pillanatnyilag van helyette)egy asztali gép. Ezen is működik rendesen csak hogy nincsenek benne a címek.Itt ugyan úgy egyesével be kell vinni őket? Ezt valahol szerver vagy valami nem tárolja? (lehet hogy hülye kérdés volt) de hogy valahonnan elővarázsolni? Köszi a segítséget.
  • Narxis
    #78
    Outlook 2007-ben mit kell beállítani, hogy ne csak fogadni tudjak leveleket hanem küldeni is? 2 freemailes fiókom van és t-online-os vagyok.
  • simonl #77
    Sziasztok,

    Hogyan lehet beállítani, hogy freemail, yahoo és gmail -os postafiókok is elérhetőek legyenek az outlook -ban??

    Köszi
  • vagamo
    #76
    Mivel nem akarok új topicit ezért itt kérdezném!
    A fiókbeállításokat a 2007-es outlook hol tárolja? Xp-röl Vista 64 bit-re szeretném átrakni, és nem szeretné újra beállítani ismét az össze fiókomat és beállításomat (spam...stb)
  • Balu san
    #75
    Halihó!
    Az alábbi malőr kapcsán kellene segítség, javaslat, megoldás.

    Az Outlook-ban küldök egy levelet, a levél fejlécében pedig egy képet. A kép formátuma .jpg. Fizikai méretének most nincs jelentősége. A problémám az, hogy az Outlook automatikusan tömöríti a kis fájlméret érdekében (megjegyzem, a kép eredeti mérete 30-40 kbyte) és ezzel csapnivalóan pixeles kép érkezik a címzetthez. Ha megpróbálom kikapcsolni a képek tömörítését, nem engedi, automatikusan újra aktiválja a beállítást.

    Ötlet?
    Előre is köszönöm az érdemi segítséget!
  • ZilogR
    #74
    mwert ugye mi a picsának van a felhasználói azonosító és jelszó, ha nem erre....ű
    de van egy olyan érzésem, h ez a telefonos ügyfélszolgálathoz, meg a számlákhoz való, hogy rohadjanak el...

    Jaja, most néztem meg: mekkora balf@sz is vagyok, de az is, aki a levelet küldte: ez rajta van minden számlán...
  • ZilogR
    #73
    Ennek az az oka, h mint itt is olvashatod, kitalálták, h a kimenő levelezéshez a szerver hitelesítést kér. Az én problémám is ez:

    Akkor most nekem kellene nagy segítség:

    T-Online-os vagyok, Kábelneten lógok a neten és valamikor jópár hónapja a T-Online bevezette, h a kimenő levelezéshez hitelesítésre van szükség (merhogy sok a spam). Azóta én egy büdös emailt sem tudtam küldeni, előtte gond nélkül leveleztem. Természetesen kib-ul idegesít a dolog és ennyi idő alatt sem tudtam megoldani, az ügyfélszolgálaton meg semmihez nem ért Jolánka.

    Elkértem tőlük az ügyfél azonosítómat (8 számjegy) és a hozzá tartozó titkos kódomat (4 számjegy).

    Nagyon kérem, az, aki tudja, h az Outlook Express 6-ot ezek ismeretében hogyan lehet arra rávenni, hogy a kimenő levelezésem tökéletesen működjön, legyen szíves ossza meg velem!!!

    Előre is köszönöm!!!
  • orgik
    #72
    Helló. smc 7004 vbr routerem van, eddig működött az e-mail küldés. Most csak fogadni lehet, küldeni nem. Ezt írja ki: Az üzenet nem küldhető el, mert a kiszolgáló visszautasította az egyik címzettet....Fiok: mail.axelero.hu, Kiszolgáló: mail.axelero.hu....Protokoll:SMTP.....Kiszolgáló válasza: 554.5.7.1 port:25, Biztonságos SSL: Nem, Kiszolgálóhiba:554,,Hibaszám: 0x800CCC79. remélem tudtok segíteni, köszi előre
  • phoenix1
    #71
    Hello. Van valami lehetőség arra, hogy az Outlook mutassa a küldési folyamatot úgy mint a Outlook Express 6-ban? Van hozzá valami javító csomag? Mert pl. ha küldök egy 1MB-s e-mailt képekkel tegyük fel, akkor csak azt lehet látni az állapotsoron, hogy egy folyamat van az állapotjelző 50%-ot mutat és semmi több, ha elküldte akkor pedig becsukódik az ablak.
  • magicbox
    #70
    Sziasztok!

    Lehet, hogy banális a kérdésem, de hogyan tudom beállítani az Outlook-nál, hogy a küldés azonnal megtörténjen, ha rákattintok egy fájlra az Intézőben (jobb gomb, küldés menü, beteszi mellékletbe) és elküldje rögtön..?
    OE-nél a küldés rögtön megtörtént, a "nagy" Outlook nem küldi el, csak ha megnyitom a programot, addig áll az elküldendő üzenetek között. A "küldés kapcsolódás után azonnal" be van kapcsolva.

    A másik kérdésem, lehet-e egy olyan parancsikont gyártani, hogyha rákattintok, akkor rögtön csak az "új levél" ablak jöjjön elő, és a levél megírása után mehetne is a küldés. Pár szavas leveleknél nagy segítség lenne...

    Minden segítséget köszönök!
  • imat
    #69
    Hali!

    Outlook-os címemre kaptam HTML formátumú levelet, de egyszerű szövegként jelenik meg. Hogyan lehet azt beállítani, hogy rendesen HTML formátumban mutassa a mail-t? Sehol sem találok ilyen beállítást. A korábbi HTML leveleim is átállítódtak egyszerű szövegre.
    THX
  • orgik
    #68
    hell. az hogy lehet hogy magyar nyelvre van állítva az outlook én angol? hiába állítom bármilyen nyelvre,nyomok egy apply-t kilépek azt be és ugyanaza szar angol.
  • Garfield
    #67
    Egy kérdés az naptárral kapcsolatban: meg lehet valahogy csinálni, hogy több, megosztott naptár esetén az egyes bejegyzések egyetlen naptárban látszódjanak, ne pedig külön-külön, naptáranként?
  • Demeter
    #66
    Üdv!

    Skacok csak egy gyors kérdés. Miképp tudnám rábírni az outlook-ot, hogy az email-ben kapott üzeneteimet (amiben pl. kép is van) megjelenítse? Csak akkor jelenik meg a kép ha ezt a menüben aktiválom. De ezt minden egyes esetben aktiválnom kell. Nem marad úgy. Vagy van erre vmi opció?

    Thx!
  • DDE
    #65
    Hali!

    Sajna nekem sem megy a kimenő levél forgalom a freemail felé. A kapcsolat modemes, és a nyílt internetet szeretném haszálni. Azokat a beállításokat már kipróbáltam amik a freemail faq-ban vannak. Tehát a mail.axelero.hu nem megy. Valami más ötletetek van?
  • Tomicsek
    #64
    Ez? vagy ez?
  • tido
    #63
    Segitsetek lécci! Hol leeht kimenteni az eddigi leveleket? Ujra akarom rakni awinfost és nem akarom h eltünjenek a levelek. Outlook Expressem van!
  • volnersz
    #62
    na megoldottam sikeresen a problémát! :) töröltem a felhasználói fiókot, és létrehoztame egy újat. :)
  • volnersz
    #61
    valaki nem tudna segíteni????????????? Hahó emberek!!!
    már letöröltem és újratelepítettem az egész Office-t, de a problémám úgyanúgy fenn áll továbbra is. :(
  • volnersz
    #60
    Helló!
    Elszúrtam vmit! Beimportáltam egy .pst fájlt, és most nem indul ez az outlook. Már megpróbáltam újratelepíteni, javítani de semmi.Olyat ír hogy nem nyitható meg az outlook ablak, mappacsop. nem nyitható meg, kiszolgáló nem elérhető!

    Előre is köszi a segítséget, választ
  • Spire
    #59
    A .pst fájlban tárolódik. Keress rá és mentsd el, majd importáld.
  • sagjoz
    #58
    A outlook adabázist(e-mail címeket), hogy kell lementeni, mert újra kell telepítenem a xp-t (vis nem nekem ismimnél)!
  • norbre
    #57
    Üdv!

    tudja vki hogy az Outlook 2003-ban hol lehet azt beállítani hogy a beérkező levelekből a feladó e-mail címét automatikusan felvegye a névjegyalbumba?
  • ent
    #56
    Jelszót nem, persze attól függ, hogy más jelszótároló progik voltak e a rendszeren. Az emaileket és a címeket igen...itt nézd meg hogy kell
  • Yager01
    #55
    Reggelt! Érdeklődnék, hogy tudja e valaki, hogy az Outlook-ban a beimportált névjegyek miért nem úgy jelennek meg ahogy a telefonban voltak.Azaz nem úgy pl, hogy Kiss János, hanem fordítva, azaz János, Kiss!! A

    Az új névjegyeknél be lehet állítani,hogy Vezetéknév utónév legyen a megjelenítési forma, de a meglévőknél nem tudom! Tud vlaki segíteni?!
  • Blasta
    #54
    Sziasztok!

    Az lenne a kérdésem, hogy egy összeomlott rendszerből, aminek minden file-ja le van mentve - majd újra lett húzva az egész rendszer- megállapíthatom-e az outlook-ban használt levelezési beállításokat? (email fiók, jelszó, stb...).
    Mert félő, hogy a tisztelt tulaj nem tudja.
  • kiskex
    #53
    SMTP Servers ...
    mx01.hotmail.com
    mx02.hotmail.com
    mx03.hotmail.com
    mx04.hotmail.com
    mx05.hotmail.com
    mx06.hotmail.com
    mx07.hotmail.com
    mx08.hotmail.com
    mx09.hotmail.com
    mx10.hotmail.com
    mx11.hotmail.com
    mx12.hotmail.com
    mx13.hotmail.com
    mx14.hotmail.com
    mx15.hotmail.com

    pop3 itt tod meglesni:
    http://pop3hot.com/
  • RealPainKiller
    #52
    Bocsi nekem olyan proglémám lenne hogy nemtudom mi az estmail, és a hotmailnak a kiszolgálója! Meg hogy SSL vagy mire kéne állítani ha vki tudna segíteni megköszönném!
  • Blasta
    #51
    Nnna, megtaláltam a választ az MS help centerben.

    "Microsoft Office Outlook® 2003

    Jelenleg csak a Microsoft Windows® rendszerbe való jelszavas bejelentkezéssel, illetve a külső felektől származó, kifejezetten az Outlook jelszavas védelmére készített alkalmazásokkal lehet az Outlook indítását jelszó megadásához kötni, illetve zárolni az Outlook alkalmazást, ha hirtelen el kell hagynia számítógépét. Saját személyes mappafájlját (.pst) (személyes mappafájl (.pst): Üzeneteket és más elemeket tároló adatfájl. Az e-mailek kézbesítési helyeként (.pst kiterjesztésű) személyes mappafájlt is beállíthatunk. A .pst fájlt használhatjuk különféle elemek rendezéséhez, valamint biztonsági másolataik tárolására is.) azonban védheti jelszóval. Ha az Outlook alkalmazásban internetes, például POP3 (POP3: Széles körben használt protokoll az internetes e-mail kiszolgálókon található üzenetek letöltéséhez.) vagy HTTP (HTTP (Hypertext Transfer Protocol): Az internetes weblapok eléréséhez használt protokoll. Az Outlook a HTTP protokollt használja e-mail protokollként is, így az üzenetek weblapokhoz hasonlóak is lehetnek.) e-mail fiókot használ, az e-mail üzeneteit a rendszer egy, a helyi számítógép merevlemezén található .pst adatfájlba helyezi. A .pst fájl jelszavas védelme biztosítja, hogy a számítógépen dolgozó más felhasználók ne tekintsenek bele véletlenül a fájlba.

    Fontos: A .pst fájl jelszavas védelme nem tekinthető a kalózok elleni védekezést szolgáló biztonsági szolgáltatásnak. A jelszavas védelem célja annak megakadályozása, hogy véletlenül hozzáférjenek a fájlhoz azok az egyébként megbízhatónak tekintett személyek, akikkel megosztja a számítógépet, például otthon vagy a munkahelyén. A más személyekkel megosztott számítógépen található adatok védelmének biztonságosabb módja a jelszóval védett Windows felhasználói fiókok létrehozása a számítógépet használó minden személy részére."

    Marhaság, de ez van
  • Blasta
    #50
    Nekem az is megfelelne, csak sajna ezt a lehetőséget sem találom a progiban. :-)
  • kiskex
    #49
    Olyan problémám lenne, hogy htm formátumú körlevelet akarok küldeni és az outlook nem nyitja meg levélként ha előzőleg én csatoltként küldtem. Magyarul:
    Ahhoz valaki meg tudja nézni 2őt kell kattanija a mellékletre. Nem úgy mint mondjuk freemail, ami rögtön megjeleníti a html oldalat ott ahol a leveleket olvasom.
    Próbáltam úgy hogy a html forráskódját szúrtam be, de az sem vezetett eredményre. PLS HELP!
  • Mik
    #48
    Aszondja a gép, hogy én vagyok Tót Béla...