Outlook 2003 beállítása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
el tudná nekem mondani nagyon dióhéjban, röviden, h a yahoo-s emailemet hogyan tudnám az Outlook-kal összehangolni??
(outlook 2003, valamint chellos vagyok)
Köszi
Vki help, az outlookból szeretném lementeni a leveleimet, mert reinstall lesz és meg akarom tartani õket!!!!
????
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Megoldódott! A mail.matav.hu volt a megoldás!
köszi a segítséget!
Ha Chello-s vagy akkor ezt írd be: mail.chello.hu ha nem chellos vagy hívd fel a szolgáltatód ügyfélszolgálatát és ott megmondják. 
Ismeretlen hiba történt. Fiók: 'freemail.hu (1)', Kiszolgáló: 'freemail.hu', Protokoll: SMTP, Kiszolgáló válasza: '421 Cannot connect to SMTP server 195.228.242.195 (195.228.242.195:25), connect error 10060', Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 421, Hibaszám: 0x800CCC67
tud valaki segíteni abban hogy az outlook-kal nem tudok e-mail-t küldeni mert valamilyen hibát ír ki! bejövõ üzenetekkel nincs gond.
kösz.
Outlook-Beállitások-Biztonság- és a Gyanús mellékleteket ne lehessen megnyitni, se menteni pipát kelett kicibálnom😊
De azért kösz a segítséget Cicero!

Leleht tiltani a mellékleteket??
Outlook levelezõzt használok és a gondom az lenne, hogy nem tudom megnyitni a mellékletben található office word dokumentumot.
Ha valaki tudna valami infot írni a dologról elõre is köszönöm.
csak azzal megy ami alapból fentesz az xp de az tökszar....
(megj.: nem freemail, hanem legnet.hu)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://epica.nl
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-Tényleg?
-Igen.
-Én tudom mi baja.
-Na mi?
-Hát hogy nem jo ....
<#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog>
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé