87
Hogyan kell beállítani az Outlookot?
  • kiskex
    #39: Külön a progi indítását szerintem nem lehet jelszóhoz kötni. Inkább csak a fiókokat. De ez csak szvsz.
  • Blasta
    #39????

SENKI?
  • Mihail
    hát a legtöbb cégnél elég ha simán hálózati meghajtóként csatlakoztatod a kívánt könívtárat, bár ugye most internetről szeretnél egy maghajtót csatlakoztatni az tényleg kicsit bonyibb
  • Jóska Kapitány
    Az is egy megoldás lehet, hogy valamilyen módon a tárhelyen kreált könyvtárat a windows számára láthatóvá kell tenni. Kezelje úgy mint egy sima könyvtárat vagy meghajtót. Van valami SAMBA nevű progi, de nekem gyermeteg lelkű felhasználónak túl magas.
  • Mihail
    ja ilyenre én is kíváncsi lennék, keresek kicsit
  • Jóska Kapitány
    Segítségeteket szeretném kérni. Olyan prgramot keresek ami hasonló mint a microsoft outlook - akár az is lehet - a lényege az lenne, hogy a feladatimat, partnerek adatait, naptárat vezethessem benne. De a lényeg az lenne, hogy ezt valamilyen módon a neten tárolhassam, hogy ne kelljen mentegetni meg pendrivezni, hogy ha nem a cégnél vagyok, hanem másik gép elött vagy laptoppal a neten, akkor is elérhessem a adataimat. Erre tud valaki megoldást?

Elnézést ha nem ide való a hozzászólás, de gondotam hátha outlook-al is megoldható.

Köszönöm előre is.
  • Mihail
    Hová menti az ourlook 2003 a fiókbeállításokat a gépen? melyik fileba?
  • Lee732
    #38?
  • Blasta
    Sziasztok!

Az a kérdésem lenne, hogy hogyan lehet az Outlook 2003 indítását jelszóhoz kötni????

Segítségeteket előre is köszönöm!
  • Lee732
    Sziasztok! Egy haveromnál vagyok, akinek a következő a problémája: szeretné a saját befejezetlen leveleit a saját e-mail címére elküldeni. Amikor Németországban van, akkor minden gond nélkül működik, viszont Magyarországon a levél sosem érkezik meg. A küldés után a levél megjelenik az elküldött üzenetek mappában, viszont a "beérkezett üzenetek" mappába sose érkezik meg a levél (a küldés-fogadás gomb megnyomása után). Mivel Németországban minden gond nélkül működik, feltételezem az ottani Outlook másképp van beállítva.

Tud valami olyan beállítást, amivel le lehet tiltani a saját e-mail címre küldött levelek megérkezését?

Köszönöm a segítséget!
  • californiastud
    Hi!
    el tudná nekem mondani nagyon dióhéjban, röviden, h a yahoo-s emailemet hogyan tudnám az Outlook-kal összehangolni??
    (outlook 2003, valamint chellos vagyok)

Köszi
  • Compulsory
    Hello! Office 2003mam van, de nem tudom fogadni a leveleimet! Outlook Expressel megy minden, 2003mal tudok levelet írni, de egy se jön be! mi a teendő ilyenkor?
  • ent
    Sziasztok!
    Vki help, az outlookból szeretném lementeni a leveleimet, mert reinstall lesz és meg akarom tartani őket!!!!
    ????
  • Cicero
    Ajánlom figyelmedbe a Mozilla Thunderbird-et, 100x jobb mint az Outlook, biztonságosabb és nem kapsz spamt se. Kábé egy hónapig használtam az outlook-ot, megismertem a thunderbirdet és azóta azt használom. outlookal mindig kaptam spamt, thunderbirdel (ugyanaz a cím) egyet se kapok. az outlook szerverén terjed valami spam progi, végülis microsoft nem? :D
  • shevy
    egyébként mi a különbség a sima és az express verzio között?
  • shevy
    hogy lehet azt megcsinálni, hogy ha rákattintok egy mailre, akkor ne nyissa meg egyből?
  • BBking
    Ezt tudom. A html alapú email-okná így kell, vagy kikapcsolom, de amikor csak simán képek vannak beillesztve, azt nem tudom. Lehet, hogy nem is lehet ezt evvel a verzióval...
  • Cicero
    Ott fent az e-mail felett megjelenik egy kis szöveg hogy a képek letöltéséhez kattintson ide, de az automatikus képletöltést nem ajánlom, mert ha szpam vagy vírusos a levél akkor jön vele minden le :(((
  • BBking
    Azt meg lehet e oldani az outlook2003-ban, h az e-mail megnyitásakor a beillesztett képek látszódjanak? Az expressnél ok volt. Az az érdekes, hogy van olyan, mikor megjeleníti, valszeg illesztés függő.
  • ladislaoca
    Hello Cicero!
    Megoldódott! A mail.matav.hu volt a megoldás!
    köszi a segítséget!
  • Cicero
    Ehe.... Jól adtad meg a SMTP kiszolgálót? Mert oda nem a freemail-t kell beírni hanem az internetszolgáltatód SMTP szerverének a címét. Ha Chello-s vagy akkor ezt írd be: mail.chello.hu ha nem chellos vagy hívd fel a szolgáltatód ügyfélszolgálatát és ott megmondják.
  • ladislaoca
    ja és ez a hibaüzenet:

Ismeretlen hiba történt. Fiók: 'freemail.hu (1)', Kiszolgáló: 'freemail.hu', Protokoll: SMTP, Kiszolgáló válasza: '421 Cannot connect to SMTP server 195.228.242.195 (195.228.242.195:25), connect error 10060', Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 421, Hibaszám: 0x800CCC67
  • ladislaoca
    hello mindenki!

tud valaki segíteni abban hogy az outlook-kal nem tudok e-mail-t küldeni mert valamilyen hibát ír ki! bejövő üzenetekkel nincs gond.
  • Cicero
    Jaja. Van benne egy fasza tűzfal.
  • zsoleszq
    Nekem előtte egyik sem volt fent de most, hogy bogarat ültettél a fülembe az Sp-2-vel kapcsolatba úgy vettem észre, hogy király.
    kösz.
  • Cicero
    Mondtam hogy valami ilyesmi furfangosság lesz! Azért az SP2-őt tedd fel.
  • zsoleszq
    Most már tárgytalan:)
    Outlook-Beállitások-Biztonság- és a Gyanús mellékleteket ne lehessen megnyitni, se menteni pipát kelett kicibálnom:)
    De azért kösz a segítséget Cicero!
  • zsoleszq
    2003-s wödröm van, és tuti hogy egy szar pipát kel kiszednem valahonnan csak nem találom sehol:(
  • Cicero
    Az sp1 az szar... Szedd le az SP2-őt és szerezd meg a Microsoft Office 2003-at.
  • zsoleszq
    És az a pláne hogy de. még működött hibátlanul, csak vacakolt az M. explorer és letöltöttem az sp1-et azóta szo.at ez a sz.r:((
  • zsoleszq
    :)) szerinted?
  • Cicero
    Hmm... van word-öd egyáltalán?
  • zsoleszq
    Sajna ez ebben a formában nem müszik:(( és lese tudom tölteni a gépemre mert nem reagál semmire.
    Leleht tiltani a mellékleteket??
  • Cicero
    Kattincs a melléklet ikonjára, a Word-nél a Word ikonra jobb gombbal és megnyitás.
  • zsoleszq
    Sziasztok egy kis segítség érdekelne.
    Outlook levelezőzt használok és a gondom az lenne, hogy nem tudom megnyitni a mellékletben található office word dokumentumot.
    Ha valaki tudna valami infot írni a dologról előre is köszönöm.
  • Cicero
    Végre sikerült beállítanom.
  • Cicero
    Az nem lehet hogy nekünk a Chellonk rooterrel el van osztva? Mert felhívtam az ügyfélszolgálatot, és azt mondták hogy mail.chello.hu a SMTP kiszolgáló és a bejövő meg a pop.chello.hu...
  • Cicero
    Bazz.... kerestem Google-n de egy mondatot nem ír arról, hogy mi a teendő a chellos vagy.
  • Cicero
    Hmmm.... én chellos vagyok, lehetséges hogy mail.chello.hu?
  • akyyy
    nekem nem megy az office 2003.aml pedig még eredeti is.:@
    csak azzal megy ami alapból fentesz az xp de az tökszar....
    (megj.: nem freemail, hanem legnet.hu)