270
-
polarka #270 Nagy Sanyival játszottam asszem az Act 3 végéig. De aztán registryből kiszedtem egy részét, amit nem kellett volna és újra kellett tegyem. Az állásom meg nem maradt meg a próbálgatások után.
Eddig ez a véleményem róla:
Jópofa és 5letes játék, de túl unalmas ahhoz, ha valaki egyhuzamban sokat játszana vele.
Az AI túl gyenge, közel sem gyárt le annyi egységet, mint amennyit tudna. A hős túl erős. Gyakorlatilag az ostromgépeknek nincsen haszna, mert a létrás emberekkel át lehet mászni minden falat. A leggyengébb hajóval évgig lehet menni az ellenfeleken. Nyersanyagból mindig bőven van. így harci egységekből is (az ellenfélnek meg gyak semmije sincs). Sosem kérdés, h sikerül-e megcsinálni a pályát.
Nem kellett volna még sokat hozzátenniük, h nagyon is jól optimalizált és élvezhető játék lehessen. De nem tették meg. -
Bazsi555 #269 Hello!
Nekem lenne egy problémám!
Letöltöttem a játékot a PcGuru által adott oldalak egyikéről! Kicsomagoltam majd telepítettem! A telepítés után amikor elakarnám indítani nemtudom! Hiába megyek rá a parancsikonra ott bekéne tallózni egy RunMe.cmd nevű fájlt ami sehol sincs! Ezenkivül a játék könyvtár igen csak üresnek tűik nekem és biztos vagyok benne hogy hiányos!
Amikor szedtem le hozzá craket és megpróbáltam bemásolni rákellett jönnöm hogy amiket a crak tartalmaz azok nincsenek benn a játék könyvtárban!
Uninstallalni lehet de elindítani nem!
Mielött a PCguru által megadott oldalról szedtem le azelött egy másik oldalról is letöltöttem ugy azt a .rar -os fájlt de ott is ugyan ez volt a gond!
Ilyenkor mit lehet tenni? valamit még lekell tölteni hozzá vagy mi?
Amugy Windows7-m van, de szerintem ez nem lehet baj mivel a telepítésnél semmit nem írt arról hogy nem lenne kompatibilis!
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv: Bazsi555 -
Eisenhauer #268 Hello!
Nekem valamiért nem indul a játék. Updateltem, az install.crack fájlt már megcsináltam, átmásoltam a cracket, a RiseAndFall-t el akarom indítani, nem indul, aztán megpróbálom az Autorunnal, megint semmi, mivel ez a Protection System azt írja, hogy:
Failed to identify the disc in the drive. Insert a licensed disc. (Pedig már betettem a Daemon Toolsba.)
Pls ! -
csgj #267 Lol, ez a game jobban szaggat medium-on, mint a Crysis high-on... Még az átvezetők is szaggatnak. Elég érdekes... -
piton11 #266 szevasztok.tudna valaki segiteni a rise and fallal kapcsolatba??
a problémám a kővetkező:megakadtam a azon a pályán mikor ijjal lekell lőni 100 embert.ez sikerült is.kiusztam a partra ott megöltem az elefántot.visszamegyek a partra és innen nem tom hova kell menni.vagy mit kell csinálni?nagyon megköszönném ha valaki segitene.előre is kőszi.
csá
-
#265 A Midway-t is elérte a jótékonysági roham. Akinek inkább a stratégiázás fekszik jobban, egy kis first person henteléssel, fáradjon az alant található linkhez, és máris Nagy Sándorként taníthatja móresre az ókori világot. Letölthető lett ugyanis a Rise and Fall.
Innen tölthető -
#264 Sziasztok.
Nektek melyik a kedvenc népetek? -
kuks #263 Sziasztok!
Kéne egy kis help!
megvan eredetibe a game, amint be akarok lépni a campingbe, vagy a "skirmisbe" egyből lefagy a game. A zene megy tovább, de nem csinál semmit. csak a restartolni tom!
Előre is kök!
Üdv.:
kuks -
pietro #262 Hali!!
Gondolkoztatok mar azon, hogy ki kellene probalni a kozvetlen IP csatlakozasos halozati jatekot?
Aki ki szeretne probalni, az irjon nekem a [email protected] cimre!
Szep napot! -
Muhu #261 Hello
Meg tudná valaki mondani, hogy a reloaded verziót hogy kell felrakni, mert én már mindenhogy próbáltam, de sehogy se sikredett. -
tonio14 #260 csáó
Nekem sikerült a patch meg a crack csak annyi probélma lenne hogy 60Hz-en megy a játék ami hát eléggé szemfájdító
A géppel semmi gond nincs vinnie kéne 85Hz-en.
nem tudjázok orvosolni a prblémát? -
RedNeck1001 #259 Hello nekem lene 1 olyan gondom hogy megvetem a rise&fall és amikor jácok akor se az elefántot se a szekeret nem tom szálitani hajón pedig a képeken lehet.lehet én vok béna de téleg nem tom kérlek segitsetek elöre is kösz -
#258 bocsi hogy igy irtam de gipsz-ben van a kezem és nem tudok jol irni igy -
#257 Hello mindenki,láttam képeket a játékrol éd láttam hogy stratégiai de köuben lehet irányitani egy embert mint az akcio játékokban.ez nekem nagyon megtetszet és ugy éreztem meg kell szereznem,mára má beszerezte,kiprobáltam de nemtudom hogy kell átkapcsolni olyan akció nézet be.kérlek seitsetek! -
gabesz1114 #256 Sziasztok!
Remélem tud valaki segítani!
A játék elindítása után ki írja, hogy "NOT OPTIMUM MODE RECOMMENDED MODE 1280*1024 60Hz", a zene megy alatta, de semmit nem tudok vele csinálni. a video kártya radeon X1650 512MB. -
haxoror #255 Én ezt szedtem le:
Rise.And.Fall.Civilizations.At.War-RELOADED
Tökéletesen működik.
Az egyetlen bajom hogy a hero stamina NEM regenerálódik valamiért pedig úgy emlékszem hogy a demoban regenerálódott -
#254 na tehát:
US patch kell, mondjuk a gamershell-ről, (nem a UK patch a leszedett játék dvd-jéről) és aztán a crack. play! -
ricsa008 #253 ja én azt raktam fel + a gameburnworld.com ról leszedtem az a cracket lehet hogy ugyan az mint ami a dvd-n van a jó ég tudja -
hitch #252 azt.rakjam fel az us-patchet? -
ricsa008 #251 melyik ajvítást tetted fel ? az angolt? de amúgy nem tom mi lehet a gáz -
hitch #250 de jó nekem csak 153 mb a data.ssa... Lehet az a gond de akkor azt ki fasztól szerezzem meg??? -
ricsa008 #249 egy 770 MB data.ssa van nekem semmi más +persze a mappák de külön csak ez az 1 -
hitch #248 te figy nézd meg hogy a data mappán belul neked ott van a resource0,1,2,3. mert nekem nincs csak a data lehet az a gond??? -
hitch #247 lehet hogy a direct x a gázos??? -
ricsa008 #246 nem tudom nekem a autorun-os modszereel szépen elindul -
hitch #245 na én is megcsináltam elinditom fekete képernyő visszalép az asztalra és lefagy a rendszer.Na ez mi a ****************???? -
ricsa008 #244 nem -
hitch #243 neked is sokat tölt amikor elinditod??? -
hitch #242 ok
-
ricsa008 #241 megvan!!! megkaptam a választ a wanadoo-n . A virtu meghajtóba indítsd az autorun-t és ott play . nekem megy -
hitch #240 Mostmá télleg nem értem.Feltőrik,de egyáltalán kiprobálják a crackelt gameet vagy csak ugy gondolják hogy tők jó mehet fel warezra?????? -
ricsa008 #239 de a crack meg ehhez a verzió hoz van . Amógy már én is gondoltam rá -
hitch #238 meg kéne probálni régebbi patchel hogy ugy mukodne e -
ricsa008 #237 igen ugyanazt -
hitch #236 nekem is megvolt eredetibe csak valamelyik haveromnál van és az nekem is futott 9200 radeonon.Nem értem akkor egy 7600 gt-n miért nem képes elindulni.Egyébként neked is azt a hibát irja ki amit nálam? -
hitch #235 sztem egész türhető.Bár a Stranglehold nem futott mert nem elég neki az 1 giga ram. -
ricsa008 #234 látom 7600 GT-d van én is azt akarok most venni . Jó kártya szerinted? -
ricsa008 #233 anno kölcsön kaptam eredetibe akkor futott (de az eredeti) most megörültem töltöttem 16 órát erre itt ez a hiba -
hitch #232 Én már mindenféle fasságal probálkoztam de semmi. -
hitch #231 remélem tudnak majd segiteni