Az SG újság
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne viccelj, netrõl hónapokkal elõbb megtudok vmit mint újságból...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
ebben egyáltalán nincs igazad,
újságok, könyvek mindig lesznek, és ott a szinvonalnak is nagyobbnak kell lenni, azért hogy az emberek megvegyék
internetes (online) újságok általában csak limonádénak jók (tisztelet a kivételnek), sok infót nem lehet megtudni a legtöbbõl
másrészt papíron olvasni azért jobb dolog, mint gépen
újságok, könyvek mindig lesznek, és ott a szinvonalnak is nagyobbnak kell lenni, azért hogy az emberek megvegyék
internetes (online) újságok általában csak limonádénak jók (tisztelet a kivételnek), sok infót nem lehet megtudni a legtöbbõl
másrészt papíron olvasni azért jobb dolog, mint gépen
Az offline piac már a múlt. Van még jó tíz évük hátra, utána nem lesz olyan barom aki offline lapot venne.
szerintem még ma is túltelített az újságpiac ilyen téren, és egy - ott - új név a "nagyok" mellett életképtelen lenne. az online közösség pedig nem hiszem, hogy havonta vagy kéthavonta újra szeretné olvasni azt, amit hetekkel elõtte online elolvasott és kitárgyalt.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ott is lenne gumioldal meg szpem? 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
én nem. azert (is) van netem hogy ne kelljen ilyen ujsagokat venni sry.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Hy all!
Csak kíváncsi lennék a véleményekre.
Én nem tudok állandóan fent lenni neten és a hírlevelet sem tudom sûrûn átolvasni. Megvennétek az SG újságot ha lenne?
PL: 2 hetente X összegért cd/dvd nélkül.
Olyasmire gondolok mint a game pro.
Így az SG-t is tudnánk az újság vásárlásával támogatni.
Nem kell mindjárt leoltani ha hülye 5let.
<#felkialtas>#felkialtas><#nyes>#nyes>
Csak kíváncsi lennék a véleményekre.
Én nem tudok állandóan fent lenni neten és a hírlevelet sem tudom sûrûn átolvasni. Megvennétek az SG újságot ha lenne?
PL: 2 hetente X összegért cd/dvd nélkül.
Olyasmire gondolok mint a game pro.
Így az SG-t is tudnánk az újság vásárlásával támogatni.
Nem kell mindjárt leoltani ha hülye 5let.
<#felkialtas>#felkialtas><#nyes>#nyes>
http://darkghost.uw.hu
← ElőzőOldal 2 / 2