16
-
tomo #16 vagy nincsenek szinkronszineszeik, igy inkabb ujraforgatjak a jobb kulfoldi filmeket. eh, micsoda banda -
#15 Szerintem az amerikai filmeket amcsiknak készítik. Az ő szinvonalukhoz hasonlóan.
Nekik van Amerikai Taxijuk és egyéb 12 egy tucat filmjeik, nekünk meg marad a Nyócker, Macskafogó, Üvegtigris, stb. >:-) -
#14 A mozi minőség még a HDTVnél is jobb minőségű s itt ha jól értem, azok digitális kópiáiról lehet szó. -
Freddy TNT #13 Én már nem. Nemrég néztem meg egy ismerősömnél az amerikai taxit. Egy az egyben le van koppintva az EREDETI taxi-ról. Egy rakás sz@r. (mármint az amerikai véltozat) -
HUmanEmber41st #12 8ker rulez ! Az most a tuti
-
pemga #11 Ööö, valaki néz még amerikai "filmeket"? -
nenad #10 "mivel jobb minőségűek, mint a kereskedelmi forgalomba kerülő DVD-k kalózkópiái."
miert lennenek jobbak? -
strogg #9 Meggyözödésem,. hogy a kaidók pontosan a lényedget nem értik. A technológia lényegét.:)
Az ellentét a felhasználók <-> kiadók között kibékíthetetlen. Oka a technológiában rejtezik.
A digitális technológia legeslegnagyobb elönye, hogy tökéletes másolat hozható létre az eredetiröl, szemben az analóg-al, amelynél ez nincs így. A digitális technológia alaplényege, és alap tulajdonsága a másolhatóság. Tökéletes módon. Ez ellen kapálódzni kb olyan okos dolog, mint egy lovat leszoktatni az evésröl. Érdemes lenne ezt a tulajdonságot kihasználni, és mindenki boldog lenne. Például sokkal olcsóbban adni a holmikat, mert akkor nagyságrendekkel többeket fog érdekelni "legálisan", és végül is az elvárt összeg 80%-a be fog jönni. szemben az elvárt összeg 30%-val, amit most produkálnak, és sírnak miatta. erröl ennyit.
Miért tettem a "legálist" idézöjelbe?
Azért, mert illegális digitális másolatn em létezik. Olyan digitális másolat létezik, amelyet nem tölem vettél meg. És ekkor addig ügyeskedem, amíg a illegálisna kinyilvánítom. De alapból attól még nem az.
pontosabban mert az ilyen másolatok értékét az határozza meg, hogy a többség mennyiért veszi meg. Ez az értéke. jelenelg az a történet, ha nem annak, és annyit adsz érte, amennyit kérnek, rögtön illegális a másolatod.
Hopp. Itt van a kutyuli elásva.:) -
#8 "...ám mégis a legkeresettebb művek közé tartoznak, mivel jobb minőségűek, mint a kereskedelmi forgalomba kerülő DVD-k kalózkópiái..."
Max a kamerás-mozis verzióknál.... -
tomo #7 a legjobb masolasvedelem az lesz , amikor a mesterlemezrol se lehet majd masolatot csinalni a dvd nyomo gyartosoron. nah az lesz a kanaan a hulye kiadoknak. es majd egy szep nag pancelban orzik es hebe hoba megmutatjak a kedvenc elnokuknek.
egy doglodo dinoszaurusz utolso vergodeseinek vagyunk tanui. csak vigyazzunk, a farkaval meg agyoncsaphat. -
bandia #6 Hülye Amerikaiak, veszekedjenek csak:) Kit érdekel, elQbb utóbb minden védelmet feltörnek...amit emberek találnak ki, azt emberek meg is fejtik...De erre nem jönnek rá az okosok:) Hány hiperszuper másolásvédelmet törtek már fel eddíg? -
#5 A vízjel nem hátráltatná a másolást, viszont nagyban segítené a nyomozást.
Hátráltatni talán annyiból tudja, hogy vízjelből azonnal megállapítják kitől van (tudtommal), így talán kicsit félve teszik közkincsé az érintettek. -
Flashy #4 az a lol, hogy a másolásvédelem meg a vízjel legalább _kicsit_ hátráltatná a másolást vagy segítené a nyomozást, de még ebben se bírnak megegyezni... -
#3 az életről a filozófiánk hasonló, aszem.... -
#2 jah:D -
#1 :-))))
hugyozni széllel szemben... tök király :-)))