A filmkalózok is felkészültek az idei Oscar-díjátadóra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy nincsenek szinkronszineszeik, igy inkabb ujraforgatjak a jobb kulfoldi filmeket. eh, micsoda banda
Szerintem az amerikai filmeket amcsiknak készítik. Az õ szinvonalukhoz hasonlóan.
Nekik van Amerikai Taxijuk és egyéb 12 egy tucat filmjeik, nekünk meg marad a Nyócker, Macskafogó, Üvegtigris, stb. >:-)
Nekik van Amerikai Taxijuk és egyéb 12 egy tucat filmjeik, nekünk meg marad a Nyócker, Macskafogó, Üvegtigris, stb. >:-)
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
A mozi minõség még a HDTVnél is jobb minõségû s itt ha jól értem, azok digitális kópiáiról lehet szó.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Én már nem. Nemrég néztem meg egy ismerõsömnél az amerikai taxit. Egy az egyben le van koppintva az EREDETI taxi-ról. Egy rakás sz@r. (mármint az amerikai véltozat)
8ker rulez ! Az most a tuti
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Ööö, valaki néz még amerikai "filmeket"? <#vigyor2>#vigyor2>
"mivel jobb minõségûek, mint a kereskedelmi forgalomba kerülõ DVD-k kalózkópiái."
miert lennenek jobbak?
miert lennenek jobbak?
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Meggyözödésem,. hogy a kaidók pontosan a lényedget nem értik. A technológia lényegét.😊
Az ellentét a felhasználók <-> kiadók között kibékíthetetlen. Oka a technológiában rejtezik.
A digitális technológia legeslegnagyobb elönye, hogy tökéletes másolat hozható létre az eredetiröl, szemben az analóg-al, amelynél ez nincs így. A digitális technológia alaplényege, és alap tulajdonsága a másolhatóság. Tökéletes módon. Ez ellen kapálódzni kb olyan okos dolog, mint egy lovat leszoktatni az evésröl. Érdemes lenne ezt a tulajdonságot kihasználni, és mindenki boldog lenne. Például sokkal olcsóbban adni a holmikat, mert akkor nagyságrendekkel többeket fog érdekelni "legálisan", és végül is az elvárt összeg 80%-a be fog jönni. szemben az elvárt összeg 30%-val, amit most produkálnak, és sírnak miatta. erröl ennyit.
Miért tettem a "legálist" idézöjelbe?
Azért, mert illegális digitális másolatn em létezik. Olyan digitális másolat létezik, amelyet nem tölem vettél meg. És ekkor addig ügyeskedem, amíg a illegálisna kinyilvánítom. De alapból attól még nem az.
pontosabban mert az ilyen másolatok értékét az határozza meg, hogy a többség mennyiért veszi meg. Ez az értéke. jelenelg az a történet, ha nem annak, és annyit adsz érte, amennyit kérnek, rögtön illegális a másolatod.
Hopp. Itt van a kutyuli elásva.😊
Az ellentét a felhasználók <-> kiadók között kibékíthetetlen. Oka a technológiában rejtezik.
A digitális technológia legeslegnagyobb elönye, hogy tökéletes másolat hozható létre az eredetiröl, szemben az analóg-al, amelynél ez nincs így. A digitális technológia alaplényege, és alap tulajdonsága a másolhatóság. Tökéletes módon. Ez ellen kapálódzni kb olyan okos dolog, mint egy lovat leszoktatni az evésröl. Érdemes lenne ezt a tulajdonságot kihasználni, és mindenki boldog lenne. Például sokkal olcsóbban adni a holmikat, mert akkor nagyságrendekkel többeket fog érdekelni "legálisan", és végül is az elvárt összeg 80%-a be fog jönni. szemben az elvárt összeg 30%-val, amit most produkálnak, és sírnak miatta. erröl ennyit.
Miért tettem a "legálist" idézöjelbe?
Azért, mert illegális digitális másolatn em létezik. Olyan digitális másolat létezik, amelyet nem tölem vettél meg. És ekkor addig ügyeskedem, amíg a illegálisna kinyilvánítom. De alapból attól még nem az.
pontosabban mert az ilyen másolatok értékét az határozza meg, hogy a többség mennyiért veszi meg. Ez az értéke. jelenelg az a történet, ha nem annak, és annyit adsz érte, amennyit kérnek, rögtön illegális a másolatod.
Hopp. Itt van a kutyuli elásva.😊
"...ám mégis a legkeresettebb mûvek közé tartoznak, mivel jobb minõségûek, mint a kereskedelmi forgalomba kerülõ DVD-k kalózkópiái..."
Max a kamerás-mozis verzióknál....
Max a kamerás-mozis verzióknál....
a legjobb masolasvedelem az lesz , amikor a mesterlemezrol se lehet majd masolatot csinalni a dvd nyomo gyartosoron. nah az lesz a kanaan a hulye kiadoknak. es majd egy szep nag pancelban orzik es hebe hoba megmutatjak a kedvenc elnokuknek.
egy doglodo dinoszaurusz utolso vergodeseinek vagyunk tanui. csak vigyazzunk, a farkaval meg agyoncsaphat.
egy doglodo dinoszaurusz utolso vergodeseinek vagyunk tanui. csak vigyazzunk, a farkaval meg agyoncsaphat.
Hülye Amerikaiak, veszekedjenek csak😊 Kit érdekel, elQbb utóbb minden védelmet feltörnek...amit emberek találnak ki, azt emberek meg is fejtik...De erre nem jönnek rá az okosok😊 Hány hiperszuper másolásvédelmet törtek már fel eddíg?
A vízjel nem hátráltatná a másolást, viszont nagyban segítené a nyomozást.
Hátráltatni talán annyiból tudja, hogy vízjelbõl azonnal megállapítják kitõl van (tudtommal), így talán kicsit félve teszik közkincsé az érintettek.
Hátráltatni talán annyiból tudja, hogy vízjelbõl azonnal megállapítják kitõl van (tudtommal), így talán kicsit félve teszik közkincsé az érintettek.
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
az a lol, hogy a másolásvédelem meg a vízjel legalább _kicsit_ hátráltatná a másolást vagy segítené a nyomozást, de még ebben se bírnak megegyezni...
az életrõl a filozófiánk hasonló, aszem....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak