Arcválogatást tartott a BioWare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért nem írnak egy arcgenerátort? 😊
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Hehh, ha így fog kinézni egy játék, akkor be fogok f.sni tõle, az eccer biztos, vagy szétütöm a monitort 😊
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
A többi dolgot úgy értettem h nem a grafikára.
Tehát ha a grafikát ilyen sablonokból meg egyéb tárgygenerátorokkal csinálják, akkor talán újra több idõ jut a történetnek, a játékélmény kidolgozásának is. Elegem van a benchmarkokból.
Tehát ha a grafikát ilyen sablonokból meg egyéb tárgygenerátorokkal csinálják, akkor talán újra több idõ jut a történetnek, a játékélmény kidolgozásának is. Elegem van a benchmarkokból.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
én tudom mi:
az ami az UT-ben, minden köjök arra gyur hogy minél masszivabban tudjon hejtállni az arénában<#taps>#taps>
Unreal tournament Children<#banplz>#banplz>
az ami az UT-ben, minden köjök arra gyur hogy minél masszivabban tudjon hejtállni az arénában<#taps>#taps>
Unreal tournament Children<#banplz>#banplz>
http://img24.exs.cx/img24/2053/HalfLife3.jpg
Ugyan ez csak egy poén kép a képzeletbeli half life 3ról, de érdemes elgondolkozni, hogy mi lesz a valóság tökéletes lemodellezése után. Ha még tizenöt évig élsz, simán meg fogod tapasztalni.
Ugyan ez csak egy poén kép a képzeletbeli half life 3ról, de érdemes elgondolkozni, hogy mi lesz a valóság tökéletes lemodellezése után. Ha még tizenöt évig élsz, simán meg fogod tapasztalni.
remélem nem élem meg, hogy az abszrakt játékok legyenek a menõk. LOL
sztem kellett kreativitás egy C64-es játékhoz, mert annak a cuccnak nem csak szépnek, hanem minél kisebbnek is kellett lennie...
Nieleen
Jah, eléggé nehéz összehozni egy jó játékot, ami mindenkinek megfelel. Ez a válogatással csak magukon segítenek, így legalább ezzel nem megy el több év.
ja es erre 20 ember van kb. (atlag ennyibol all egy fejleszto csapat)
"csak meg kell nézni a mai játékokat.."
Megnezve a mai jatekokat, van par szep darab.
A regi lehetosegekkel ez nem volt lehetseges, vagy szerinted olyan baromi kreativ es muveszi a super mario, vagy a c64 16 szinu 100*100-as hatterei?? Legyetek mar esznel.. Mar nem 1 hetvege osszedobni egy jatekot.
Es hiaba dolgoznak rajta szazan, mikor tobbezer objekt van, soktucat palya, soktucat-szaz modell, stb stb.
Megnezve a mai jatekokat, van par szep darab.
A regi lehetosegekkel ez nem volt lehetseges, vagy szerinted olyan baromi kreativ es muveszi a super mario, vagy a c64 16 szinu 100*100-as hatterei?? Legyetek mar esznel.. Mar nem 1 hetvege osszedobni egy jatekot.
Es hiaba dolgoznak rajta szazan, mikor tobbezer objekt van, soktucat palya, soktucat-szaz modell, stb stb.
Catnek igaza van hogy lusták ill kevésbé kreatívak lettek a fejlesztõk, csak meg kell nézni a mai játékokat..
Neked pedig abban van igazad hogy egy jó játékban simán használhatnak ilyen szkennenlt sablonokat, így legalább a többi dologra tudnak koncentrálni, viszont ne felejtsd el h ma kb 100an csinálnak egy játékot..(s mégis xar)
Neked pedig abban van igazad hogy egy jó játékban simán használhatnak ilyen szkennenlt sablonokat, így legalább a többi dologra tudnak koncentrálni, viszont ne felejtsd el h ma kb 100an csinálnak egy játékot..(s mégis xar)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Másik dolog, hogy a játékfejlesztõ szerintem egy scifi vagy fantasy esetén nem a valóságot akarja modellezni, hanem inkább egy nagyon részletes dolgot próbál produkálni (ami hihetõnek hat). A részletesség növekedésével lassan ott tartunk, hogy egy mûvész évekig tervezhet egy(!) játékbeli szökõkutat. Vagy sokmindent tervez, de az kevésbé kidolgozott. Ha a részletességre törekednek sajnos kitûnik a kevéssé kidolgozott. Vagy nincs elég variancia, ami szintén kidolgozatlanságnak nevezhetõ. Az én gondolatmenetem szerint nem az alkotó mûvészek lusták, hanem kevés van belõlük a mai gyorsuló ütemû követelményekhez.
Sztem qurvajó dolog, én is elmennék. Nem beszélve a jó fizetségrõl, ha kiválasztanak 😊 Nálunk is legyen ilyen! 😊
szerintem meg azt mutatja hogy baromi lusták lettek a kreatív emberek
szemléletileg kb. ott tartunk, ahol festészetben 2-300 éve, azaz a játékfejlesztõk a valóságot akarják minél tökéletesebben lemodellezni
a festészetnek ezt az értelmét a fényképezés megölte, azóta jöttek be az abszrakt mûvészeti ágak, ahol csupán a kreatívitás számit, és nem az hogy az ábra hasonlítson a valóságra
van még hova fejlõdni...
szemléletileg kb. ott tartunk, ahol festészetben 2-300 éve, azaz a játékfejlesztõk a valóságot akarják minél tökéletesebben lemodellezni
a festészetnek ezt az értelmét a fényképezés megölte, azóta jöttek be az abszrakt mûvészeti ágak, ahol csupán a kreatívitás számit, és nem az hogy az ábra hasonlítson a valóságra
van még hova fejlõdni...
szerintem is jó ötlet lenne!