6292
  • [NST]Cifu
    Yepp, valóban 2x11, és valóban a Loki féle 278Mbyte-os változat. Na most kezdem. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Figyelem, élményrontó hozzászólás következik!:

Most az Elnöknő javított nálam a helyzetén! Amikor kimondta, hogy meg kell ölnie az Öregnek Cain-t, mert veszélyes, és amikor lehetősége lesz a nő úgyis megtenné viszont, majdnem elájultam a székemben!
    És még nem néztem végig a filmet... Még 25 perc visszavan, de jó! :)))
  • Zsolo007
    Űberbrutálnagyonfasza

Kurva jó lett az új rész :)

Várom a szemfülesebbektől a különféle elemzéseket :)
  • IMYke2.0.0.0
    Egészen pontosan ez: Battlestar.Galactica.S02E11.WS.DSR.XviD-LOKi?

• FtranX
    nem a 2x11? mert én azt töltöm. :)
  • [NST]Cifu
    No mizújs? Nekem már csorog lefele valami 2x12, de csak délután tudom megnézni. :\
  • Zsolo007
    Igen az egy jó oldal volt :(
  • mrzed001
    Hát, én a mininován jóval a bithu előtt fent szoktam találni, sőt a bithun legtöbb csak délutánra kerül fel, van ami meg másnap/harmadnap/soha ...
    A jó öreg (mi is volt a neve, BTefnet? ) de hiányzik. Csak sorozatok rendezetten korán és villámsebesen :))
  • Zsolo007
    Bithura 6-7 körül szokott felkerülni

de a rendes "megjelenés" mi időnk szerint hajnali 3-4
  • mrzed001
    Holnap reggel 7-8 körül fent lesz talán valmelyik a 3 közül (BSG, SG1, Atl.), 1 óra mire lejön, aztán mire megnézed már ott is a következő, vagy már le is jött :))
  • Zsolo007
    Még van idő....valamikor hajnalban fog kikerülni a netre
  • [NST]Cifu
    [üdítő a hűtőben, ropi az asztalon, Shareaza beizzítva... türelmetlen várakozás]
  • Bandy
    én is én is :)
  • Prof William
    Várom...
  • MerlinW
    de, most pénteken
  • Bandy
    2006. január 6.-án lesz az újabb rész nem?:)
  • Zsolo007
    Nem. Tisztában vagyok vele, de te sem érted azt amit mondok, nembaj, már így is nagyon offok vagyunk. :)
  • vg
    Nem értelek! Szerinted azért készítik a filmeket, hogy te letölsd az internettől, és otthon ingyen megnézd?
  • _Vegeta_
    Ha leszallnanak a vulkaniak akk az tortenne ami az enti tukoruniverzumos reszben tortent. :)
    Ge*iszar egy tarsadalom kocsog mberekkel. :D
  • FtranX
    el lehet költözni mondjuk Észak Koreába is :) (énis túloztam)
  • Zsolo007
    Ez természetes, hiszen érthető módon szeretnék visszanyerni a sorozatba fektetett zsét...

Valóban. Milyen kedves tőlük. Megyek és megtámogatom őket legyen jóó gazdagok :).

Mind1. Nem kívánok belemenni abba mennyire utálom a kapitalizmust. Csak szállnának már le a Vulkániak :D

UI.: Még mielőtt bárki szólna: Direkt túloztam.
  • vg
    "sajtoljunk ki belőle annyit amennyit csak lehet"

Ez természetes, hiszen érthető módon szeretnék visszanyerni a sorozatba fektetett zsét...
  • Zsolo007
    Nincs mit furcsállni...a sorozat népszerű, sajtoljunk ki belőle annyit amennyit csak lehet. Ezek nem változnak..pfujj
  • _Vegeta_
    Igen megjelent a season2 elso fele, enis furcsaltam. :D
  • vg
    Amúgy megjelent a Season 2, ami furcsa mód 10 részt tartalmaz. Tök érdekes, ime.

• PiszkosFred
    Igazad van, nem ennek a topiknak a témája lenne ez valójában - ezért nem is válaszolok a kérdésedre (nomeg talán megsértenék vele pár embert). Másként látjuk a dolgokat, semmigond nincs ezzel, térjünk vissza a BSGhez, sorry.
  • QuippeR
    szerintem ne menjünk bele, mert nem ez a topik témája, de egyébként rosszul látod a dolgokat. II. János Pál irracionális volt, és nem volt bölcs? a dalai láma irracionális? nem bölcs?
  • PiszkosFred
    Vallási vezetők általában racionálisok? Ha a racionalitáson az ésszerű, mindent tényekkel megmagyarázható tudományos dolgokat vesszük, akkor a vallás minden, csak nem ez. Egy csodák, jelenések, misztikus események által "vezérelt" vezető minden, csak nem racionális - már elnézést. De lehet én látom rosszul a dolgokat..
  • QuippeR
    egyébként meg egy vallási vezető általában pont hogy racionális és bölcs, ami szerintem az elnöknőből hiányzik. ő csak sodródik az eseményekkel, és közben hirtelen vallási vezetővé válik. magyarul nem méltó rá...
  • FtranX
    Nekem valahogy akkor is zavarja a világnézetemet. :) Még szerencse, hogy van egy Adama parancsnokunk. :)
  • Zsolo007
    és ez baj? ez teszi érdekessé a sorozatot...nekem tetszik így :)
  • FtranX
    én nem ezt mondtam. :) Úgy értettem, hogy a világi hatalom ne egy vallási vezető kezében legyen. Ma sem nagyon nézik jó szemmel az ilyen országokat :)
  • FtranX
    Boldog Újévet mindenkinek! :)
  • Bandy
    buék :D
  • _Vegeta_
    Egy vallasi vezetonek qrvara nem kell racionalisnak lennie. :)
    Amugy buek 2006. :D
  • FtranX
    Na igen. Egy vezetőnek inkább racionális, bölcs elmének kellene lennie (mint pl. C. Janeway). Ha már mindenképpen kellett a vallási szál, akkor jobb lett volna, ha egy másik szereplőt tesznek a középpontjába.
  • FtranX
    Az első évad szerintem is kiváló volt, csak hát akkor még nem szoktam bele a stílusba :)
  • QuippeR
    a régi BSG-ben is volt vallási szál, és van egy olyan érzésem, hogy még nagyokat fognak ezzel keverni, szóval nem kell előre leírni. (mondjuk az tény, hogy az elnöknő prófétai szerepben történő fellépése óta egy fikarcnyi szimpátiát nem érzek iránta. csak az a különbség, hogy én vallásos vagyok...)
  • Bandy
    :DD
  • _Vegeta_
    En nekem csak a vallasi szal miatt teccik.