3
  • [HUN]PAStheLoD
    #3
    nem zárják le , mert soktucat ügyvég szorgoskodik a halott ügy életbentartásán ...
  • strogg
    #2
    Ha lehet Ne zárják le. Az m$ pénzeli a dolgot (a per megindítása után 48 órával teljes unix licenszet vett az m$ az SCo-tól. Magyarán komoly pénzt adott neki.) ez világos. hát költsék csak. a per célja a linux iránti bizonytalanság kialakítása. és az SCO azért ment bele ebbe a fun parádéba, mert ha az IBM-el szemben valamit elérnek, az csak az életben maradását segíti. Ugyanis az SCO az életéért küzd, nem a unix-ért:)
    De jó, hogy ez van. Mert egyre inkáb egy IBM gyözelem figyel ki. Ekkor meghal az SCO (tetszhalott állapotba kerül a unix piac) és tovaterjed a nyílt forrás. Linux, solari pl. Az m$ meg kapkodhatja a fejét. Továbbá a per kimenetele mindnekit megerösít abban, hogy a nyílt forrás "támadhatatlan", a GPL-t el kell ismernie minden bíróságnak (mert erre is most születik a precedens), és addig is folyamatos reklám alatt áll a linux. :)))
    Mondjuk ebböl a szempontból az M$ FUD is jól jön. Aki ugyanis eddig rá sem nézett a linuxra, most majd megnézi, hogy mit is szid úgy az m$. :)
    És jónak tartom a kitaposott ösvényt, ahogy most haladnak a dolgok.
  • ttt ttt
    #1
    Az érdekes az, hogy miért nem zárják már le bizonyítékok hiányában az ügyet, ez idáig szinte csak vádaskodás volt az SCO részéről, bizonyíték meg nem sok.
    Nagyon úgy szaglik, hogy megpróbálják addig húzni, amíg valamennyi pénzt ki nem csikarnak az IBM-től, hamár mostamság az MS nem folyósít......