416
Konami Europe - www.konami-crimelife.com
-
SzocsA #416 lehet több profilt csinálni egy accra? -
#415 Már lényegtelen, ennyi elég is volt a játékból. Belépek, kettőt lépek legyilkolnak. -
#414 Sziasztok! Most töltöttem le Steamen. Nem tudom még hogy működik. Találok valahol a játékban magyarokat? -
krisztian94 #413 ááááá nekem újjra indul a gépem mikor kimegyek a legelején kapun.......miért leht ez valki segitsen már pls !!!!!!!!! -
Csataiii #412 Küldiztema fodrászszalonba a tagoknak de ott nincs több küldi. Most hol tudok felvenni küldit? Mert bigdogotsehol nem találom -
klali #411 Hi!
Nem tudtok valami magyarositást a játékhoz? nagyon jo lene -
Lacipapa92 #410 Hi!Nem tudjátok hogy hogy kell megcsinálni a 81 hit combot vagy mit?Ja és hol a 25. teg a Hood-ban?:) -
Lacipapa92 #409 El se hiszem ma bekapcsoltam gépet és elsőre sikerült kimenekülnöm!:)Már azt hittem itt ragadok bazz:D Pedig így utolag elnézve elég könnyű volt. Most viszont azt nem tudom hogy hol a rendőr állomás:D -
Curesz #408 amugy a kerítés vagy mi az falacska melett menj végig, mert ugy majd megtalálod az utat -
Curesz #407 LOOOOOL:D...jah hát már nemsoká:D, az is egy őrült -
Lacipapa92 #406 Én egyszerűen nem értem: végig jártam már az egész kikötőt és sehol se találtam kiutat...Már 3 napja szenvedek ezzel a szemét küldetéssel. Remélem ezután jön vmikor a Big Dog móresre tanítása mert ezért szétütöm:D -
Lacipapa92 #405 Köszi szépen -
Curesz #404 Huh...féléve jáccottam legutobb:( ... De én átgázoltam a tömegen:D... felkaptam a ropit, aztán jöttem le legyilkotlam az embereket, aztán uyge levan zárva anagy kapu, szal mikro jöttem lefele akkor balra kell fordulni(ha a képernyővel szembe vagy) ott megint jön pár csicskaszájú:D lepusztítod őket, és ott hátul ki lehet slisszolni...vhogy iyg cisnáltam...nemtok többet segíteni:/ -
Lacipapa92 #403 Curesz te nem tudod véletlen hol van másik kijárat a hajóról? -
Curesz #402 Nah tessék itt egy trainer:
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_crime_life.shtml#Crime%20Life%20v1.0%20+6%20TRAINER -
Lacipapa92 #401 Nincsenek a játékhoz csitek?Hogy ne haljak meg ha lőnek 300-an vagy valami? -
Lacipapa92 #400 A rohadt köcsög életbe már!!!!!!!!!!!!Lehetetlenség megcsinálni azt a rohadt hajós-táskás feladatot?Még health recheargel is mindig lelőnek.Én meg ha válaszolok nem tudok futni mert mikor már rég lelőttem az ellenséget Tre még mindig felé tartja azt a köcsög pisztolyt.Ki az az idióta aki egy ilyet rakott ebbe a jó játékba?NEM LEHET!!!HELP ha még valaki nézi ezt a fórumot! -
Lacipapa92 #399 Ja jó most már vágom hogy kell rabolni.Viszont az hogy lehet hogy: 1.mind a kettő pénztárosra figyeltem,ütöttem őket mégis beindult a riasztó 2.beraktam a táskát a kocsiba és mégse lett kipipálva a küldetés? -
Lacipapa92 #398 Hogy lehet 1000$-t lopni?Én az összes pénztárat kiraboltam a boltokban de olyan spúrok hogy kb jo ha 400$ összejött. -
Leeeee #397 csá -
HBK #396 nincs itt élet WAZZE -
Curesz #395 Amugy má nem emléxem pontosan..de igen ott levan zárva az út ahol bejöttél, szal ott jobbra vissza elkell menni(ha szembe állsz a kapuval), és ien hátsó utakon kell kimenni...nem nehéz megtalálni, mer onnan jön az ellenség :) -
Curesz #394 Hát vissza kell menni...és lekell pusztítani midnenkit...elkell onnan menekülni..csak jönnek 100an... -
HBK #393 valaki sürgősen segítsen mert tök ideges vok hogy nem tom megcsinálni -
HBK #392 Amikor a hajón elkell lopni azt a táskát és megszólal a riasztó ott mit kell csinálni?? -
Curesz #391 nah végigtoltam...naon drámai a vége -
Curesz #390 Nem a tárgyakat kell ellopkodni, hanem a pénztárt kell kirabolni, méghozzá 1000$-t kell egyszerre! ellopni- -
Trevor13 #389 Cső! Én ott tartok,hogy asszem el kell foglalni egy területet "The Bridge" asszem, de az már el van foglalva, és nem tok továbbjutni. Mit kell csinálni? -
xy1234 #388 császtok!!
ott tartok hogy egy bankot kell kirabolnom és nem tudom hol van aki megmondja annak tisztelet -
attila117 #387 honnnnann lehhhhhet leszeeeeeeed niiiiiiiiii???
-
attila117 #386 ja és honnan lehet letölteni? -
attila117 #385 ennek van története videók küldik szabadon mászkálás meg ijes mi?
-
QtyuLee #384 Sziasztok! Az a problémám van hogy elakadtam egy küldinél.. már többen is írták aszem ha jól láttam.. de senki sem írt pontos választ! :S jó lenne valaki segítene, mert már pár napja it vok elakadva.. összekell lopkodnom $1000 és én már $1500-nál vok és nem csinál semmit nem adja meg a küldit... :S mit kéne csinálnom? valaki légyszíves segítsen!
Amúgy meg a játék iszonyat jó főleg a zenék.. és a játék élmény.. ja és a másik problémám hogy nincs hangja az ütésemnek meg egy két dolognak..:S pl.: eső is nem tom amikor esik az eső a hangfalaim szétszakadnak :D fura.. serceg összevissza!... és másik haveromnál is jelentkeztek ezek a problémák.. mi lehet a baj? nagyon megköszönném ha valaki segítene! by BunDi alias QtyuLee :P -
borosa #383 HELP!!!
Vandalize 5 items in gangland shops!! ezt a feladatot nem tudom megcsinalni mert nem tudom mit kell!!
Segitsetek koszi -
#382 Sziasztok!
Hogy lehet a játék alatt a Logitech gamepadot normálisan bekonfigurálni? Mert én próbáltam, de egy csomó gombot nem akar a játék közben használni. -
valla42 #381 LÉGYSZÍ valaki! Segítséget szeretnék kérni. Letöltöttem a CLGW-t, feltelepítettem, de NEM TUDOM INDÍTANI valamit origi disc-ről ír, de crackelni nem kell. Próbáltam sd4hide-vel is mint a NFSMW-t de úgy sem megy. Ehez kell valami progi? Vagy mi? A 7 sinsnél is ez van. Aki tud kérem segítsen. Köszi
-
#380 tehát ezt nem ugy kell hogy elrabolok , aranymadarat, vázát és berakom a kocsiba?? mert ugy már összegyült 1400$ de nem csinál semmit... és nem ad új küldetést
-
ADIO #379 Kösz de már nem kell... (kiakasztottam) segítek hody na hamár megvan 1000$ akkor fogd a táskát és rohanj mint az állat elne kapjanak! -
#378 ? -
#377 ?