Változik a .hu domainek regisztrációs szabályzata: vége a domain-brókerségnek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt jobb helyeken még büntetik is.
És itt nem fog a negyed ország öngyilkos lenni, ne hozz párhuzamot mert a domain brókerek nem kisemberek hanem rosszhiszemû spekulánsok.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A domainbrókerek meg hadd csinálják csak, egy nagyvállalat már rég levédette a nevet, egy kis cég meg alapításnál 1értelmû hogy körülnéz a domainek között is ill bejelenti a céggel 1ütt.
S nem tragédia ha már foglalt a név, csak találékonyság kérdése. Ha vkinek annyira kell egy rohadt név, amit nem tud helyettesíteni és anno erre nem gondolt akkor fizessen szvsz.
Ha a jogállamiságot objektíven nézzük, akkor ez a hirtelen(?) bejelnés olyan volt a domainkereskedõkkel szemben, mint az OTP 90körül az ügyfeleivel szemben (hirtelen nagyságrenddel emeltek fix hosszúlejáratú kölcsönkamatokat) és a negyed ország szívott, többen öngyilkosok lettek. Na azért ez nem olyan veszélyes 😊, meg én sem sajnálom a nyerészkedõet, de hasonló eljárás..
A multikról meg én már mindent feltételezek, de ez egy hosszú történet..
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
webreferens: III/III nevetem kell... Ha nincs félni valód akkor kit édekel a III/III? Ha meg van akkor félj! Teljesen világosan le van írva hogy egy normális domain használótól nem lehet elvenni a domainjét.
ui: Ja és egy általános megjegyzés. A másik dolog amiért ezt létrehozták. Az azért van mert a sok okostojás aki úgy gondolja elveszi a domainedet mert õ neki több joga van hozzá (de persze téved) jól befizesse az eljárási díjat és majd az ADR jó pénzért megmondja neki hogy õ csak egy okostojás és nincs igaza. És legalább munkát csinál az ADRnek meg pénzt.
Hidd el hogy akit akartak most is megszivattak a 2 hét alatt a nagykutyák. A leg furmányosabb domain brókert is ha muszály volt. CSAK 2 hét nem elég minden ügyre, nagyon sok dolog megvizsgálására.
És ez visszafele is igaz.
Ezzel a jelenlegi helyzettel a kicsik nyernek leginkább akiknek nem volt erejük izmozni a domainjükért, és nem egy multi cég domainjét nyúlta le valami vérciki nevû Bt. domainbróker tulajdonosa.
Hanem egy hazai kiscégét, rosszindulatból vagy spekulációból. Vagy állami szervek elõl szintén azért hogya te és az én adófizetõ pénzembõl megvetessék a minisztáriumokkal egyebekkel.
Tudod én nem sajnálom a domain brókereket. Mert itt az új rendszerben most csak öket lehet tömegesen szivatni. És meg is érdemlik.
Ez aztán a hir..........
Nem kellene vissza hozni a III/III-as osutályt esetleg s akkor a szándékokat kifürkészni..... Huhh😊)
Majd megalakul egy cég és nem tetszik neki a domainem s kihajit róla.
Ez lessz a nem semmi.
<#gun>#gun>
Tpe - http://www.daciaklub.hu
Ez a hivatalos szöveg, de a valóság más. Magyarországon vagy ember! 😊
senki nem tiltott el attol, hogy domainekkel spekulalj
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nem mindeki spekulalt, akit majd a nagyok megszivatnak
jogasz vagy?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Tisztán feketén fehéren le van írva hogy ha a céged vagy akármid nevének köze van a domainnévhez akkor nem tudják elvenni.
Azt is leírják hogy ha nincs köze a névnek semmijen jogi személyiséghez, de ezen a néven nem megtévesztõ módon tevékenységet végzel akkor sem vehetik el.
Aki meg csak bejegyezte és tartogatja reménykedve hogy majd valaki jó pénzért megveszi és semmit nem üzemeltet egy név alatt, az csak szívjon. Aki meg valóban szándékosan valaki elõl regisztrált az is szívjon.
Nincs ezzel semmi gond.
És még egy félreértést eloszlatnék. A domain nem tulajdonjog úgyhogy nem sértenek itt meg semmi magántulajdonhoz való jogot.
A vadkapitalizmusnak meg pont most lesz vége. Azzal hogy a domainbrókerek szívnak.
ez nyílt fölvállalása a magyar helyzetnek. $ beszél.
Pedig már azt hittem vége a vadkapitalizmusnak.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
1. Milyen domainnel keverhetõ össze az általad említettek?
2. Kinek a birtokában vannak a "trükkös" címek és kinek az "eredeti" oldal?
Egyéb kérdés? <#idiota>#idiota>
nehezen értem az ilyen jogi rizsákat <#wilting>#wilting>
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
felmerûl a kérdés kinek jó ez. a válasz egyszerû, a nagy cégeknek, tehát nem nekünk. Ennyit errõl...
(ui: mintha Gálvölgyi János neves humorista említette volna, hogy azért nincs weboldala, mert egy "rosszhiszemû" egyén "spekulatív" céllal levédette elõre...kiváncsi vagyok lesz e valami)
a microsoft.com is rossz hiszemü számomra
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Sztem ez egy jó lépés volt a netes hulladék legalább egy részének eltávolítására. Az idõ majd megmutatja, lesz-e a másik oldalról is visszaélés vele, de én - egyelõre - pozitívan értékelem a dolgot.
Legnagyobb probléma, hogy újabb jogosítvány kerül az ISZT kezébe, akár több éve bejegyzett domaint vehetnek el bárkitõl, akire valamilyen objektív vagy szubjektív módon a rosszhiszemûséget, vagy üzleti szándékot ráhúzzák. Akitõl meg elvették a domainjét bíróságon keresheti az igazát. Tehát az ISZT ezentúl nem csak a domain regisztráció elõtt, hanem után is ISTENKÉNT viselkedik, korlátlanul az idõben...
Sztem nem lett volna szabad ezt a dolgot a bíróságok kezébõl kivenni, nevetséges, hogy vagyoni értékû jogok felett bíróságon kívüli szerv ítélkezhet.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu