14
-
#14 tul bonyolult, es szinte felesleges. -
dez #13 Mert? -
#12 ofkoz, az architekturanak a processzorokkal kell fejlodnie, de ez azert nem ugy van teljesen, ahogy leirtad... :) -
#11 ehh gyerekbetegseg... a processzoroknak nem szoktak ilyenek lenni, esetleg nagyon atvitt ertelemben mondhatjuk egy architektura 1. generaciojara ezt, ha mondjuk lassu, de itt nem ez a helyzet... -
#10 szinte kizart. -
Muhomak #9 Azért én idén még nem veszek kétmagos procit
Eleinte még úgyis a gyermekbetegségeivel fog küszködni. -
dez #8 Ha van egy kis eszük úgy csinálták (azaz, core-onként működik a Cool'n'Quiet). De lehet, hogy az majd egy köv. bőr lesz a rókáról. -
GABOR16 #7 Én az AMD többmagos procijával (meg ezzel kapcsolatban is, ha lesz benne ilyen áramkör), hogy lehet e majd olyan üzemmód, hogy csak az egyik magon van a szorzó magason, a másik magon pedik alacsonyabban. -
#6 "Nincs több olyan vállalat, amely megfizethetőbbé tenné az innovatív technológiákat nagy tömegek számára, mint a Dell és az Intel."-LOL:D Majd erre gondolok akkor is, mikor megveszem a DualCore Athlonom:D -
waterman #5 én már kifejezetten várom a valódi kétprocesszoros magokat! talán nem lesz többé értelmetlen lassulás egy megsántult alkalmazás miatt.. ha már ezektől megszabadulnánk az tutti lenne!
különben a rengeteg proci egy magban dolgot nem tartom olyan jónak: ugyanis egy mag mondjuk egy programra koncentrál. túl sok erőforrás-zabáló alkalmazást nem futtathatsz, mivel akkor már a gép többi hardware eleme lesz a szűk keresztmetszet (wincsi,memo), tehát pl: 2 komoly progi esetén, 4 proci közül 2 dolgozik(izzad), 1 fenntartja a maradék progikat(kicsit sem izzad), ha pedíg van több mag is akkor azok lógatják a lábukat, mivel a programokat nem lehet megosztani a procik között(már az is hatalmas belső adminisztráció, hogy épp mikor van egy progi a kritikus szekciójában..) -
#4 nekem erős hányingerem lett a cikk olvasása közben ... ilyen otromba reklámot régen futottam át :D -
dez #3 (Meg ez a másik agyonhangsúlyozott marketing-elem, a HT, ami 1-2 trükkel pár százalékot gyorsít, amikor több szál foglalja teljesen a procit (egyébként meg semmit)... Inkább legyen gyorsabb az egész proci ugyanazért az árért, akkor jobban jár az ember.) -
dez #2 Inkább azt mondanám, tudnak rezzenéstelen arccal füllenteni bele a kamerákba. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy az AMD ikermagos procija olcsóbb lesz (és még jobb is)... :) -
archkoven #1 "Nincs több olyan vállalat, amely megfizethetőbbé tenné az innovatív technológiákat nagy tömegek számára, mint a Dell és az Intel." -ezek aztán tudják dícsérni magukat.