A Karib-Tenger kalózai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak annyit tennék hozzá hogy várom a 4dik részt 😊
REAL MADRID
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
írd be a keresõjébe.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A film szerintem korrekt lett, bár -szerintem- tagadhatatlanul az elsõ viszi a prímet. De remekül szórakoztam rajta, nálam elérte a célját. Volt szerencsém eredeti nyelven megtekinteni 😊
@421
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tán majd a 4. részben
(biztos lesz még lehúzva róla pár rókabõr..)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Egyedül ami nekem nem tetszett az
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Nincs 3 órás a film!!
1 haveromtól megkérdeztem msn-en és azt mondta az akasztással kezdödik, mert õ az angolt töltötte le és ott az elején is van írás meg a végén is!!
És neki 2:45 kb.
(mit láttál h majdnem 4 órás?? 😄)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
menj nézd meg moziban
BUDA > miskolc.
Letöltöttem mozisan a karib 3-at és 1 akasztással kezdõdik (pár ember).
Pontosan mennyi mardt ki az elejébõl??
2óra 31 perc a magyar mozis változat!
??
http://videodrome.freeblog.hu/
BUDA > miskolc.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
amúgy magyarul nem nagyon , dc, vagy googléba nézz szét

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
BUDA > miskolc.
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Bár szerintem ez nem is igazán spoiler. 😛
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Volt egyszer egy vadnyugat zene.
Világ végén OST ízelítõ, a Parlay 4:26-nál kezdõdik.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Nagyon vártam a lezáró epizódot, de sajnos nagyot kellett csalodnom...
Az elsõ 2 részben nem volt összesen annyi üresjárat a filmben, mint ebben most, látszik, hogy ki kellett tõlteni a 160 percet.
Látvány + zene természetesen nagyon rendben volt, viszont sajna a többivel nagyon nem vagyok megelégedve, de ez természetesen az én véleményem.
Nálam a film 10/5-öt kap, sajnos...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s