536
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)
Pirates of the Caribbean: Dead Man\'s Chest (2006)
Pirates of the Caribbean: At Worlds End (2007)
-
#131 itt Egerben kb 3 hét csúszással adják :( -
Ordel #130 Azért ilyen a vége, mert egyszerre forgatták le a 2. és 3. részt, ergo tudták nagyon jól, hogy mindenképpen befejezhetik a sztorit. -
Prof William #129 Lessz 3 folytató/befejező rész. Nem is soká. Egyszerre forgatták le a 1-t szóval nem kell éveket várni a végére... -
generally #128 A 2. részről:
(Mivel nem akarom tönkretenni senkinek sem a filmbéli örömeit, ezért nem írok olyat, ami befolyásolná az előbb említett dolgot. Ha valakinek olyan kell ami rontja az örömöket, akkor majd leírom azt a verziót is.)
A film egy kis rövid bevezető (tényleg rövid) után egyszerre kezdődik. Itt belecsapunk a lecsóba, mert egyszerre egy olyan dolog történik, ami elkezdi az egész történetet, és ami nélkül nem tudnánk folytatni. Sok filmnél láttam már azt, hogy elkezdik valamivel, és később történik meg az, ami majd a befolyásoló tényező lesz. Ez nem ilyen. Na szóval, ezek után több szálon futnak az események a filmben.
Az első háromnegyed órába a készítők majdnemhogy belerakták az összes vicces jelenetet. Ezek után ritkán találkozunk ilyenekkel.
A látvány magáért beszél, az emberi "maszkok" tökéletesen sikerültek.
A szinkron, hmmm..... hát lehetne jobb is, de ez is megtette. Majd talán legközelebb.
A film végét szó szerint elbaszták!!! Ez az ami nagyon bántott. Olyan, mintha egy újságpapírt félbe vágtunk volna, és nem tudjuk a második részét a dolgoknak. Hirtelen csak bejön a szokásos (Rendezte:...) ablak, és vége. Semmi levezető rész, sőt majdnem, hogy felturbózzák az embert a film végi események.
Nem vagyok valami filmszakértő, de egy 10-es skálán ez a film nálam 8-at érne el.
Azért kapott 8-at, mert ami a vége előtt volt, az tényleg jó lett. Nem volt erőltetett a humor, és (mivel telt ház volt, ha jóltom 3 szék maradt üresen a 200 férőhelyes teremben) mindenki röhögött, vagyis mindenkit megfogott, és mindenki felfogta a lényeget, még a mögöttem ülő nyugdíjas bácsi is. (Fél órát egy vicces jeleneten röhögött, és nem tudta abbahagyni. Még szerencse hogy halkan tette ezt.) Azért kapott még 8-at, mert a történet a film végét kivéve, összefügg. Ha valamit először nem értünk, azt a film folyamán megértjük, és nem hagyják nekünk befejezetlenül. Jó lett ez a film, és jobb lett volna, ha a végét jól megcsinálják. Ha ezek után nem lesz egy 3. folytató rész akkor nagyot fogok csalódni bennük.
Nos, ennyi. Jó lett, de lehetett volna jobb is. Ez az én véleményem volt, lehet hogy másnak más a véleménye.
A filmet 2006.07.18-án néztem meg Győrben este 8 órai kezdettel, premier előtti vetítés formájában... -
Hoz_Hun #127 Nem tudom mit kell annyit sírni a szinkron miatt. Engem inkább az zavar, ha nincs szinkron. Amúgy pár film van csak, amit szivesebben nézek angolul (pl Star Wars). Ráadásul manapság mikor kijön DVD-n inkább van lehetőséged angolul nézni, mint magyarul. -
#126 Felirat itt található:
www.hosszupuska.freeweb.hu -
Szolnokboy #125 csatlakozom, nem tudok hozzájárulni a filmhez az 1000 Ft-ommal, Jerry és a többiek köszönhetik a magyar forgalmazóknak (nem mintha az én 1000 Ftom sokat nyomna a latba :P) -
#124 hát csak a filmet néztük meg mikor JAck elkezdett rumozni mi is beittunk :) -
Lyan Kyj #123 A magyar ember addig nem megy szinkronos filmre, míg a szinkron minősége ennyire alacsony.... -
#122 azér tnem kell túl dramatizálni benyel 1-2 felest elötte az ember és akkor jó a szinkron is, persz ezerszer jobb a felirat de hát ezen nem tudunk változtatni, aszem rászánom a hétvégét és mind a 3 dvd-n újranézem a bónuszokkal hogy hangolódjak a dologra :) -
vg #121 A magyar ember nem megy moziba, ha feliratos a film... szánalmas! -
Prof William #120 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
De miééééérrt! Majdelküldöm hozzájuk Jack Sparrowt hogy magyarázza el nekik a frankót... -
Lyan Kyj #119 nem az lesz, minden plakáton kirakták 240-es betumérettel, h szinkronosan
Mindegy, majd a DVD-n, -
Prof William #118 NAGYON reméllem hogy feliratos lessz...
Az 1 is az volt. -
#117 kint már megy hetedike óta itthon 20. -
Prof William #116 Mikor jön a mozikba a 2-rész? -
#115 szerintem ez is csak DVD-n lesz igazán jó :) -
#114 A magyar szinkron tényleg ratyi volt, kivéve talán Barbossa hangját, ami jól el lett találva (bár a magyar szinkronban Barbarossa volt a neve ).
Viszont ez tipikusan olyan film, aminek nem árt a szinkron hisz a látványra épül. -
#113 Azért megnézném, hogy tudsz lentartani egy ilyen levegővel teli csónakot... :-) -
#112 én csak akkor nézem meg moziban ha valahol lesz lehetőség eredeti hanggal megnézni...
bár látom itt is sokan utálják a magyar szinkront :D :D :D
borzalmas a magyar szinkron akárki akármit mondd...
akinek meg tetszik az szinkron annak az igénye eléggé alacsonyan van :S :S -
#111 miért talán nincs igazam? :) :D -
vg #110 Hatalmas hozzászólást olvashatunk! Köszönjük! -
#109 Nekem már megvan a film de nem rontom el az élményt nyomás a moziba :) alig várom -
Heimdall #108 Hát az első rész szinkronját valóban jól elqrták, én is csak elkezdetem vele nézni.
-
Kanál #107 nagyon meg akartam nezni de dolphin mallban kicsit visszariasztott a liftig allo sor :\ -
#106 jó kérdés -
#105 Na milyen lett a film aki látta irhatna ról akicsit?! -
#104 jó kezdés :) -
Szolnokboy #103 tudja valaki, hogy melyk moziban játszák feliratosan ? nem vagyok hajlandó megnézni szinkronosan.
Az első részt vagy 15x láttam de a szinkronnak közelébe sem mentem, a moziban láttam a második rész magyar trailerjét és majdnem elhánytam magam.
Pls help -
Kanál #102 mar csak 21 ora es nyomas a moziba :D -
#101 azért mert nem sok, legalábbis nem annyi ami kellene egyszerű búvár harang. -
#100 Engem az érdekel, hogy miért nem emelte ki őket a vízből az a sok levegő és a nagy facsónak... -
#99 hmm elég régi post de ha egy poharat fejjel lefelé belenyomsz egy lavor vízbe akkor a levegő kiszorítja a vizet a pohár belsejéből. ennek egyetlen feltétele, hogy egyenes legyen apohár széles és ne szivárogjon -
#98 addig még megnézem a DVD-t + extrákat :) -
Kanál #97 mar csak ket het aztan nyomas moziba :P -
#96 A második része Július 20-án jön be. -
angelus #95 Hmm... egy király film folytatása, egy még jobb játékból merít. Rossz nem lehet... engem megvettek. -
angelus #94 Kiváncsi voltam hogy fordítják a "Dead Man's Chest"-et a készítők.
Sztem elég jó lett, jobb mint a "Halott Ember Ládája".
KARIB-TENGER KALÓZAI: A HOLTAK KINCSE
info: Cinematrix
-
Prof William #93 Kicsit olyan Monkey Isandos érzésem van. :) Nektek nem? Bár a 2. rész már egyértelműen a természetfeletti irányba tolódik el jobban mint a 1. -
Prof William #92 Nem! Ez azért van mert ő Keptön Jack Sparrow!