A Karib-Tenger kalózai

← ElőzőOldal 11 / 11

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

David01
Tudja valaki mikor jelenik meg?

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork

<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>SPOILER<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

link

Punkerwork
"hogy a jelenleg a Karib tenger kalózai 2. és 3. részének forgatását irányító Gore Verbinski" 3. részrõl eddig nem volt szó<#wow1>

Punkerwork

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

artschi
az 1. rész lesz az édzsbíón februárban!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Punkerwork
na most már énis megnézem 😊

Botond
ez a kártyajáték,hm,nem is emlékszem mi a magyar neve,francia kártyával szokták játszani a lányok az ismerettségi körömben,a legprimitívebb kártyajáték ami a világon van :-D
Botond
játékok nagyon komolyak :-D
Punkerwork

Waterhorse
Én nem is tudtam mikor megnéztem, hogy Disney, csak a végén vettem észre a logot, és kiakadtam rajta, kicsit olyan összeférhetetlennek éreztem ezt ilyen volumenû filmet és a Disney-t😊

Angol nyelvû egy kicsi mégiscsak jobb. Én úgy láttam elõször, és mindenki nézze meg azt is, aki csak szinkronosan látta. Jonny hangja mindenhogy veri a szinkront. Az utolsó snitt a filmben amikor rázendít a Johoho-ra, az még üt egy nagyot angolban, a magyarban csak elsiklik fölötte az ember.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

szinkron mumos.... felirattal rulzik 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Taranov
Mert nem DVD-n láttam, hanem SVCD-n, csak elõbb nem jutott eszembe 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Punker
Disney logo nem sejtetett veled semmit? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandew
Én azt kaptam amit vártam tõle. Egy vicces, akciódús, romantikus kalandfilmet. Nekem nagyon tetszett. Legutóbb az Indiana Jones trilógia volt ilyen. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

én amikor megnéztem arra számítottam, hogy "szimulátor" lesz
de sajnos kiderült, hogy "arcade"

persze nagyon jó a maga nevében, tényleg családi film, de én egy vérbeli kalózos filmet vártam tõle, és nem az

Botond
nem olyan rossz pedig a szinkron se
Punker
ha DVD-n láttad miért nem állítottad át eredeti nyelvre? láttam már párszor a filmet de a szinkront nem veszi be a gyomrom.

Punker
hát igen Depp mester játéka sokat dob a filmen 😊

Taranov
Én sajnálom, hogy csak DVD-n láttam, mert tény, hogy a díszlet nagyon átadta a hangulatot, de fõként annyi jött le a szinkronos filmbõl, hogy nagyon idétlenek a csontvázak, meg a Jack Sparrow 😊
Talán moziban feliratosban jobb lett volna, fõleg, hogy ennyien dícsérik.
Így annyi jött le nekem belõle, hogy light-os, gyerekes mesefilm.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

na az a jelenet ütött mindent 😄

Botond
szerintem is
Sephi
En mar amikor meglattam Jack beerkezeset a kikotoben aszontam hogy ez egy kurva jo film lesz 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Punkerwork
én jókat röhögtem rajta, tényleg az igazi családi film.

St
szerintem ismételt megnézésre a film nem alkalmas, moziban elég volt 1x, de második részére kíváncsi leszek.
Punkerwork
ezután a film után mondtam azt hogy a Disney még nem halott 😊

Punkerwork
megjelenés napján megvettem a dupla lemezt gondolkodás nélkül 😊

Botond
majd szólok a modnak,hogy vegye el a témanyitási jogod mingyá ^.^

amúgy az asszonnyal szintén nagy kedvenc filmünk,de tescóban mindig vmi szar filmmel együtt adják 6ezerért,szal még nincs meg,de hátha raknak egyszer mellé vmi jót ^.^
Punkerwork
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>SPOILER<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

"Pirates of the Carribean: Dead Man's Chest lesz a címe A Karib-tenger kalózai - A fekete gyöngy átka folytatásának, amelyben újabb átokkal kell megküzdenie Jack Sparrow kapitánynak és a frissen egymásra talált szerelmespárnak, Will Turnernek és Elizabeth Swannak. A félelmetes Davey Jones meg akarja szerezni Sparrow lelkét, és arra kárhoztatná a volt kalózvezért, hogy az idõk végezetéig a kísérteties bolygó hollandi fedélzetén szolgáljon a túlvilági vizeken. A régi kis csapat ismét együtt veszi fel a harcot az átok ellen, ugyanis Sparrow Willt és Elizabethet is magával rántja a kalandba."

Punkerwork
Lassan itt a második rész erre látom hogy még az elsõnek sincs topic 😊

← ElőzőOldal 11 / 11