A Karib-Tenger kalózai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>SPOILER<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
link

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Angol nyelvû egy kicsi mégiscsak jobb. Én úgy láttam elõször, és mindenki nézze meg azt is, aki csak szinkronosan látta. Jonny hangja mindenhogy veri a szinkront. Az utolsó snitt a filmben amikor rázendít a Johoho-ra, az még üt egy nagyot angolban, a magyarban csak elsiklik fölötte az ember.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
szinkron mumos.... felirattal rulzik 😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
de sajnos kiderült, hogy "arcade"
persze nagyon jó a maga nevében, tényleg családi film, de én egy vérbeli kalózos filmet vártam tõle, és nem az
Talán moziban feliratosban jobb lett volna, fõleg, hogy ennyien dícsérik.
Így annyi jött le nekem belõle, hogy light-os, gyerekes mesefilm.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
amúgy az asszonnyal szintén nagy kedvenc filmünk,de tescóban mindig vmi szar filmmel együtt adják 6ezerért,szal még nincs meg,de hátha raknak egyszer mellé vmi jót ^.^
"Pirates of the Carribean: Dead Man's Chest lesz a címe A Karib-tenger kalózai - A fekete gyöngy átka folytatásának, amelyben újabb átokkal kell megküzdenie Jack Sparrow kapitánynak és a frissen egymásra talált szerelmespárnak, Will Turnernek és Elizabeth Swannak. A félelmetes Davey Jones meg akarja szerezni Sparrow lelkét, és arra kárhoztatná a volt kalózvezért, hogy az idõk végezetéig a kísérteties bolygó hollandi fedélzetén szolgáljon a túlvilági vizeken. A régi kis csapat ismét együtt veszi fel a harcot az átok ellen, ugyanis Sparrow Willt és Elizabethet is magával rántja a kalandba."