Fűrész
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Hát, jogosan...
Amikor a végén csattant a poén, azt hittem lefordulok a székrõl. De komolyan. Ez az egyik legjobb horror/thriller, amit valaha láttam.
Természetesen vannak benne következetlenségek, kisebb-nagyobb hibák. Ha viszont ezeket mérlegre tesszük, semmit nem nyomnak a latban a film élvezeti értéke mellett.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Trance&Friends nothing more..
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
talán lessz fpjtatáse. de mivel ez eggy független film igy nem hiszem és persze a történet folytatása értelmetlennek tünik mert az öreg célja ugyanaz marad. Nekem speiel az eggyik kedvenc filmem ebben a mûfajbanTrance&Friends nothing more..
Nagyon bejott nekem a film, le sem tagadhatom, azota embereket rabolok es eselyt adok nekik a javulasra...<#vigyor1>#vigyor1>
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
1) miután már kinyírták (elvileg) a családját, tehát nincs értelme lelõnie a társát
2) fûrésszel csak a legvégsõ esetben vágnám le a lábam és õ még nem volt abban, mert pl nem tartott senki pisztolyt a fejéhez, ellentétben a feleségével.
Ami mégis magyarázatot ad a 2)-es pontban leírt felvetésemre az az, hogy láthatóan sokkot kapott, de legalábbis egy kicsit megõrült: vagyis nem volt beszámítható állapotban, nem gondolta át mit csinál.
Ettõl függetlenül sok rossz kritika nem érheti a filmet, tökéletesség szempontjából nálam 10 csillagból 9et elvisz, fõleg az alapötlet miatt.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Alah Alik Ya Sidi!
A téma alapján sokkal brutálisabb is lehetett volna a képi anyag.
A hanganyag viszont zseniális.
Mr. Clouser újra bizonyított.
u.i.:
A Hetedik szerintem jóval vadabb.
Igaz hogy vannak benne hibák, de én nem arra koncentráltam a film közben 😊
Különösen az a tényleg nyomasztó hangulat tetszett benne ami abból a lepukkant wc-bõl sugárzott.
Nézze megfelé mindenki (Silent Hill fanoknak kötelezõ! Vagy csak nekem volt ismerõs a hangulat valahonnan?)
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Egy háború vessen véget az összesnek...
Nekem nagyon tetszik a film, nem tudom, hogy-hogy lehet ilyet kitalálni, de most komolyan?! 😮 😄
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Mielõtt belekötnél, a jókritika az máshol található 😛
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
😮))))))7)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Egy háború vessen véget az összesnek...
asszem többet nem olvasok index filmkritikát, totál értelmetlen,
mindegyiknek ugyanaz a tartalma, csak fikázás megy ott ezerrel, az itteni véleményekbõl meg az látszik hogy jó film, és a 120 milliós bevétel is ezt mutatja...
érthetetlen miért vannak ennyire elszállva maguktól
van kedvenced?? hátha találok benne hibát😊)))
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
HA el akarod olvasni, jelöld ki a szöveget! (MODERÁTOR)
Lehet, hogy tul kritikus vagyok, de ez nem csak erre a filmre vonatkozik. Ugy probalom felmerni, hogy az adott korulmenyek kozott valosagban, hogy jatszodhatna le valami. Persze ez azert nagyban fugg attol, hogy milyen stiulusu a film. Itt tortenetesen azok az elethelyzetek zavartak nagyon amelyek teljesen valoszinutlenek. Tudom ez szorszalhasogatasnak tunik, de meggyozodesem, hogy ilyen aprosagokon el tud csuszni egy film. Mondom legjobban a rendorok amator viselkedese idegesitett fel. Szamtalanszor latjuk nap mint nap, hogy az amerikai rendorseg pillanatig nem szarozik ha veszelyes szituacio van, es erre jon meg a kommandos torokmetszo jelenet. Masik zavaro aprosag, hogyan tudott a fogeci pasi orakig mozdulatlanul fekudni ugy, hogy egy sebesz ne vegye eszre rajta, hogy tulajdonkeppen elo. Raadasul meg rejtelyes modon meg egy kapcsolot is kezel amivel felvaltva tudja razogatni a 'klienseket' . A lablevagos resz is gyanus volt. Egy element furesszel a csontot sem fureszeled el, csak belevagsz, de ez mar csak hab a tortan, mert nem volt teljesen tiszta, hogy egy ember aki hallja, hogy lelovik a csaladjat, legalabb is o azt hihette, nem all neki levagni a labat, hanem osszetorik. Mondjuk ezt nehez azert objektiven megitelni, de nehezen hiheto. Megegy aprosag, az elejen nagyon agyaltak az nem tunt fel nekik, hogy a halott aki ott van miert van ott, amire felig-meddig magyarazatot kaptunk, hogy ha nem lovi fejbe magat a mereg vegez vele. Ez jo, de ha ismerte a 'gyilkost' es a modszeret tudnia kellett, hogy O mindenkinek adott alternativat, na most egy mergezett embernek akit vagy a mereg ol meg lassan vagy sajat maga vegez magaval pisztollyal az azert nem sok alternativa. Ennek is gyanusnak kellett volna lennie, ha mar azt is ki tudta logikazni, hogy az uj ora miattuk van ott.
ne abbol indulj ki, te mit csinálnál, hanem fogadd el hogy a filmbéli szereplö azt csinálja amit!
neked nem megváltoztatni kell a filmet, hanem nézni....
apro hibák? sorolj már fel párat..légyszi:
Ha nem tetszik a film, mit keresel itt?
Sven Hassel egyik könyvének a megfilmesitése.
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Hannibal mehet a sunyiba😊