Fűrész
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az összes jó horrornak - és a Péntek 13-, Freddy-, és a többi sorozat szarságot felejtsétek el! - ázsiai ötletadója, vagy rendezõje van!
ez is egy vélemény. más mást mondana.
ez is egy vélemény. más mást mondana.
Na majd valamikor ezt is megnézem
Nem tudom feltûnt-e másnak is:
Alfred Hitchcock óta fehér ember nem csinált jó horrort ezen a Földön. Eddig.
Amióta keleti filmekkel is foglalkozom, az állam szakad le.
Az összes jó horrornak - és a Péntek 13-, Freddy-, és a többi sorozat szarságot felejtsétek el! - ázsiai ötletadója, vagy rendezõje van!
Amennyiben mégis akad - márpedig az elmúlt 110 évbõl miért ne akadhatna - jó "fehér" film, azt elsorvasztotta a múlt, a sorozattá avanzsálás és az a tény, hogy az egész mögött semmi filozófiai tartalom nem volt (lásd: Silent Hill és társai).
===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>#wilting>
Alfred Hitchcock óta fehér ember nem csinált jó horrort ezen a Földön. Eddig.
Amióta keleti filmekkel is foglalkozom, az állam szakad le.
Amennyiben mégis akad - márpedig az elmúlt 110 évbõl miért ne akadhatna - jó "fehér" film, azt elsorvasztotta a múlt, a sorozattá avanzsálás és az a tény, hogy az egész mögött semmi filozófiai tartalom nem volt (lásd: Silent Hill és társai).
===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem tetszett 😊
Az a TR csak Freud-i elírás vagy egy titkos utalás? (?rent ?eznor)<#fejvakaras>#fejvakaras>
<#merges2>#merges2>
Ja igen, a film zenéjéért külön pont jár, nagyon durva hangulatot ad a filmnek.
Érdekesség: A tag, aki felelõs volt a zenei aláfestésért nem más, mint Charlie Clouser! (Ex NINes szintis)
Érdekesség: A tag, aki felelõs volt a zenei aláfestésért nem más, mint Charlie Clouser! (Ex NINes szintis)
Az viszont igaz, hogy nagyon rossz a plakát!!
de a film büntet, de rendesen!!
Azt hiszem a legjobb ilyen kategoriáju film... a vége az atom..!!
de a film büntet, de rendesen!!
Azt hiszem a legjobb ilyen kategoriáju film... a vége az atom..!!
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
A film töröl! Legalábbis a maga kategóriájában mindenképp. Mostanában ilyen izgalmas "horror" filmet nem készítettek. A soundtrack is nagyon passzol. Ha a 7-dik tetszett, akkor ebben nem fogsz csalódni.
By the perception of illusion we experience reality.
Jopofa filmnek tunik, majd meglessuk. Ez a folytatas story viszont nagyon megkacagtato. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Jó film volt, ez plakát pedig nem elég, h szar, de még spoileres is. Lámaivadék tervezõ munkára utal.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A filmre egy valamit tudok mondani: ÜTÕS!!
ezt úgyse hiszitek el, de a petõfi kívánságreggelében a minap mozijegy volt a betelefonálós játék nyereménye... erre a filmre.
egy csaj nyerte meg, könyörgött valami másért (könyvért), de az az õstulok csilla bizonygatta neki, hogy milyen jó film ez...
egy csaj nyerte meg, könyörgött valami másért (könyvért), de az az õstulok csilla bizonygatta neki, hogy milyen jó film ez...
Happy End suxxx...
Az. Igazán nagyon üt a vége. Az egészben az a legszebb, hogy elsõ-filmes rendezõ.
Nagyon nincs igazad, már megbocsáss..
Elöször is láttad a filmet?
A maga kategoriájában szerintem mérvadó film ez!!
Nem az a lényeg, milyen vérengzés van benne, mert olyan egy átlag amcsi akcioban is van dögivel.
Hanem a feszültség, a döntéskényszer, és annak szörnyü következményei..., végig jol vezetett a szál, kemény, de jó
és nincs happy end . hálistennek 😊
Nem egy Micimackó, de akinek nem tetszik ne nézze, én se fikázom az ö nyáladzó fimjeit....
Elöször is láttad a filmet?
A maga kategoriájában szerintem mérvadó film ez!!
Nem az a lényeg, milyen vérengzés van benne, mert olyan egy átlag amcsi akcioban is van dögivel.
Hanem a feszültség, a döntéskényszer, és annak szörnyü következményei..., végig jol vezetett a szál, kemény, de jó
és nincs happy end . hálistennek 😊
Nem egy Micimackó, de akinek nem tetszik ne nézze, én se fikázom az ö nyáladzó fimjeit....
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
hú, én csípom az ilyen filmeket, este a barátokközt után (<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>) megnézem <#buck>#buck><#awink>#awink>
nekem teccik <#vigyor1>#vigyor1>
a filmet még nem láttam, de vagy már egy hónapja itt pihen a vinyómon, lehet meg kéne már nézni <#vigyor3>#vigyor3>
a filmet még nem láttam, de vagy már egy hónapja itt pihen a vinyómon, lehet meg kéne már nézni <#vigyor3>#vigyor3>
Jó film, végig izgalmas, csk a vége felé kicsit szokásos "amcsi akciófilmes" jelenetek is belekerültek. Azon kívül remek film.
*hihi ** *
Ennek a filmnek az egyetlen pozitívuma hogy az "érdekes" lelkivilágú mókusoknak legalább van mit nézni és addig sem csinálják...
Ilyen nem volt benne. Csak egy csavo fekudt es a csaj fejen volt egy forditottan mukodo medvecsapda. Es idore volt allitva. Ha lejar az ido a csaj feje szetnyilik. A kulcs az EGY elkabitott emberben volt.
nekem haver mutatta, nyitó jelenetet néztem csak meg belõle. ott egy csajnak beadtak valami mérget ami fél órán belül megöli, ha nem veszi be az ellenmérget, amit viszont elzártak egy kalitkába. Körülötte kb 7-8 elkábított csávó fekszik, mindegyiknek a hasán egy x-el. A bonyodalom pedig az, hogy valamelyikük lenyelte a kalitka kulcsát, A csaj kezébe adnak egy szikét...hát huhh 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
hat egy ilyen filmhez nembiztos hogy 1 trendi mehecskes pillangos plakat illene 😊
a film is ilyen felkavaró 😊
a film is ilyen felkavaró 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Akkor ajánlok figyelmedbe Cannibal Corpse-os albumborítókat 😊))
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
← ElőzőOldal 2 / 2