88
  • zaki
    elírás :)
  • Kelta
    Nem mondom, hogy nincs igazad némely dologban...de ha igy állsz minden filmhez, akkor kevés neked tetszö fimet láthattál .)))
    van kedvenced?? hátha találok benne hibát:))))
  • csomi
    SPOILER
    HA el akarod olvasni, jelöld ki a szöveget! (MODERÁTOR)

Lehet, hogy tul kritikus vagyok, de ez nem csak erre a filmre vonatkozik. Ugy probalom felmerni, hogy az adott korulmenyek kozott valosagban, hogy jatszodhatna le valami. Persze ez azert nagyban fugg attol, hogy milyen stiulusu a film. Itt tortenetesen azok az elethelyzetek zavartak nagyon amelyek teljesen valoszinutlenek. Tudom ez szorszalhasogatasnak tunik, de meggyozodesem, hogy ilyen aprosagokon el tud csuszni egy film. Mondom legjobban a rendorok amator viselkedese idegesitett fel. Szamtalanszor latjuk nap mint nap, hogy az amerikai rendorseg pillanatig nem szarozik ha veszelyes szituacio van, es erre jon meg a kommandos torokmetszo jelenet. Masik zavaro aprosag, hogyan tudott a fogeci pasi orakig mozdulatlanul fekudni ugy, hogy egy sebesz ne vegye eszre rajta, hogy tulajdonkeppen elo. Raadasul meg rejtelyes modon meg egy kapcsolot is kezel amivel felvaltva tudja razogatni a 'klienseket' . A lablevagos resz is gyanus volt. Egy element furesszel a csontot sem fureszeled el, csak belevagsz, de ez mar csak hab a tortan, mert nem volt teljesen tiszta, hogy egy ember aki hallja, hogy lelovik a csaladjat, legalabb is o azt hihette, nem all neki levagni a labat, hanem osszetorik. Mondjuk ezt nehez azert objektiven megitelni, de nehezen hiheto. Megegy aprosag, az elejen nagyon agyaltak az nem tunt fel nekik, hogy a halott aki ott van miert van ott, amire felig-meddig magyarazatot kaptunk, hogy ha nem lovi fejbe magat a mereg vegez vele. Ez jo, de ha ismerte a 'gyilkost' es a modszeret tudnia kellett, hogy O mindenkinek adott alternativat, na most egy mergezett embernek akit vagy a mereg ol meg lassan vagy sajat maga vegez magaval pisztollyal az azert nem sok alternativa. Ennek is gyanusnak kellett volna lennie, ha mar azt is ki tudta logikazni, hogy az uj ora miattuk van ott.
  • Kelta
    Az a baj, hogy a saját kliséidet akarod egy filmre ráeröltetni...
    ne abbol indulj ki, te mit csinálnál, hanem fogadd el hogy a filmbéli szereplö azt csinálja amit!
    neked nem megváltoztatni kell a filmet, hanem nézni....
    apro hibák? sorolj már fel párat..légyszi:
  • csomi
    Tegnap megneztem a filmet vegre a sok pozitiv kritika hatasara. Szeretem a horror filmeket es thrillert amibol sajnos mostanaban nagyon ritkan jon egy-egy igazi darab. Nagy varakozassal lattam neki, de sajnos a vegen egy nagy csalodas lett. Az alapotlet nagyon jo, de a film hemzseg az olyan apro hibaktol amik teljesen irrealissa teszik a filmet. Peldaul tapasztalt rendorok olyan szintu dilettans viselkedese amit bemutattak egy halalos betegnek titulalt torzult agyu emberrel szemben, aki mellesleg komandossa valt es profi modon torkott metsz, hogy nevetseges az egesz. A tovabbi apro hibak eleg hiteltelenne teszik szamomra a filmet es inkabb csak duhos voltam nem feszult es izgatott amit elvartam volna.
  • Kelta
    Semmi gond, nézd a mackómisi a világürben-t :)))
    Ha nem tetszik a film, mit keresel itt?
  • PGA
    nincs meg valakinek vagy nem ismeri valaki a wheels of terrort (magyaritva asszem lánctalpak)
    Sven Hassel egyik könyvének a megfilmesitése.
  • dav1d
    A Magasfeszültség nem volt valami jó sőt...
  • Skynet
    Kb 2-3 hónapja néztük meg haverokkal azóta vagy 10-szer megnéztük ez a film iszonyatkomoly....A vége meg egyenesen állkapocsleesős..:)))))
    Hannibal mehet a sunyiba:)
  • ppetike
    A film nagyon tetszett és a maga műfajában utobbi idők legjobbja. Kb olyan jo volt mint a Magasfeszültség és a zene is nagyon ment a filmhez.
  • winnie
    Az összes jó horrornak - és a Péntek 13-, Freddy-, és a többi sorozat szarságot felejtsétek el! - ázsiai ötletadója, vagy rendezője van!

ez is egy vélemény. más mást mondana.
  • Muhomak
    Na majd valamikor ezt is megnézem
  • Macc
    Kategoriajaban kivallo film!
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudom feltűnt-e másnak is:
    Alfred Hitchcock óta fehér ember nem csinált jó horrort ezen a Földön. Eddig.
    Amióta keleti filmekkel is foglalkozom, az állam szakad le.
    Az összes jó horrornak - és a Péntek 13-, Freddy-, és a többi sorozat szarságot felejtsétek el! - ázsiai ötletadója, vagy rendezője van!

Amennyiben mégis akad - márpedig az elmúlt 110 évből miért ne akadhatna - jó "fehér" film, azt elsorvasztotta a múlt, a sorozattá avanzsálás és az a tény, hogy az egész mögött semmi filozófiai tartalom nem volt (lásd: Silent Hill és társai).

===============================
    .:i2k:. from meló
  • 3DAY
    Nekem tetszett :)
  • throwthisaway
    Az a TR csak Freud-i elírás vagy egy titkos utalás? (?rent ?eznor)
  • flashX

[nem is tudta]
  • zaki
    merthogy? :D

és ezt pont TR mondod?
  • Kandurex
    Mármint plakát.
  • Kandurex

Ez a hivatalos :)
  • GregSB
    Ja igen, a film zenéjéért külön pont jár, nagyon durva hangulatot ad a filmnek.

Érdekesség: A tag, aki felelős volt a zenei aláfestésért nem más, mint Charlie Clouser! (Ex NINes szintis)
  • winnie
    rajongóknak.

a fenti plakát a teaser plakát - ez a párja.

ez a hivatalos plakát

ezek

pedig

a többik
  • Kelta
    Az viszont igaz, hogy nagyon rossz a plakát!!
    de a film büntet, de rendesen!!
    Azt hiszem a legjobb ilyen kategoriáju film... a vége az atom..!!
  • szurmakotium
    A film töröl! Legalábbis a maga kategóriájában mindenképp. Mostanában ilyen izgalmas "horror" filmet nem készítettek. A soundtrack is nagyon passzol. Ha a 7-dik tetszett, akkor ebben nem fogsz csalódni.
  • sweech
    hát a borító tényleg egy szarság...nagyon kreatív :P
  • _Vegeta_
    Jopofa filmnek tunik, majd meglessuk. Ez a folytatas story viszont nagyon megkacagtato. :)
  • Kandurex
    Jó film volt, ez plakát pedig nem elég, h szar, de még spoileres is. Lámaivadék tervező munkára utal.
  • GHost82
    A filmre egy valamit tudok mondani: ÜTŐS!!
  • rolika
    ezt úgyse hiszitek el, de a petőfi kívánságreggelében a minap mozijegy volt a betelefonálós játék nyereménye... erre a filmre.
    egy csaj nyerte meg, könyörgött valami másért (könyvért), de az az őstulok csilla bizonygatta neki, hogy milyen jó film ez...
  • flashX
    Happy End suxxx...
  • flashX
    Az. Igazán nagyon üt a vége. Az egészben az a legszebb, hogy első-filmes rendező.
  • Kelta
    Nagyon nincs igazad, már megbocsáss..
    Elöször is láttad a filmet?
    A maga kategoriájában szerintem mérvadó film ez!!
    Nem az a lényeg, milyen vérengzés van benne, mert olyan egy átlag amcsi akcioban is van dögivel.
    Hanem a feszültség, a döntéskényszer, és annak szörnyü következményei..., végig jol vezetett a szál, kemény, de jó
    és nincs happy end . hálistennek :)
    Nem egy Micimackó, de akinek nem tetszik ne nézze, én se fikázom az ö nyáladzó fimjeit....
  • nemcsakfeel
    flame generátor
  • zaki
    hú, én csípom az ilyen filmeket, este a barátokközt után () megnézem
  • GregSB
    Aki látta a Hetediket, és tetszett neki annak ez sem fog csalódást okozni SZVSZ.
  • zaki
    nekem teccik

a filmet még nem láttam, de vagy már egy hónapja itt pihen a vinyómon, lehet meg kéne már nézni
  • nemcsakfeel
    Jó film, végig izgalmas, csk a vége felé kicsit szokásos "amcsi akciófilmes" jelenetek is belekerültek. Azon kívül remek film.
  • haxoror
    Ennek a filmnek az egyetlen pozitívuma hogy az "érdekes" lelkivilágú mókusoknak legalább van mit nézni és addig sem csinálják...
  • St
    remek, kiváló alkotás lehet :)
  • Nyiri
    Ilyen nem volt benne. Csak egy csavo fekudt es a csaj fejen volt egy forditottan mukodo medvecsapda. Es idore volt allitva. Ha lejar az ido a csaj feje szetnyilik. A kulcs az EGY elkabitott emberben volt.