Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali, van ötletetek h mit csináljak, mert a PB némelyik szerverrõl állandóan ledob losing key packets üzivel. Már próbáltam utánanézni, frissítettem PB, de semmi😞

V43 1105
Én egyszer CB Waron ragadtam le rajta xD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

kas123
emléxem voltam régen Toujanen és észrevettem a rendszámot és elkezdtem lesni 😄, vmeik hülye meg elkezdte: miaz? kellene? mert tudok küldeni...
hát kicsit nc 😄

toujaneon a felrobbantandó autónak is WH a rendszáma

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

dookie
#21524 <#circling>

csuszi
irtam neki privit, azt hittem tovabbitja. elkuldom neked is

MJ rulz Pink Team The Only One

ffxi
Te mán, mi lesz a kupával? Várom a privitet az idõpontról 😊 kiderült, hogy fifakari is sg-s, nem is tudtam. Állítólag jelentkezett nálad 1 privivel. Akkor már nem rajtam keresztül megy a dolog, ha van vmi akkor már tuc szólni neki.

Fákjúal!

ffxi
Pedig elég sok II.világháborús filmeket láttam, de nem figyeltem fel rá :S

Jah igen, mert az mind a COD2 pályafutásom elõtt volt 😛

Fákjúal!

csuszi
mivel: wermachtnak a röviditése wh? 😮😊
háborús filmekben is wh mindnek a röviditése,mivgel tényleg wh volt mindnek a rendszámán...

ffxi
Uuuf.. csak nekem nem új? 😞

Fákjúal!

kas123
pedig eddig olyan szépen csinálta a pb frissítéseket :S

ha menézed egyes mapokon, midnegyiknek wh a rendszáma

zico nagyivbe leszarja a pubot, és nemfog rendelni abbola csitbõl, tom me nekem mondta 😄

ffxi
Hát nem lehet igaz má' 😄

Fákjúal!

dookie
hali, nekem olyan kérdésem lenne, hogy tudnám a lan serverünket olyan módba rázni amiben nem csak rifle-õk vannak ?😊 mert egy idõ után már elég uncsi vele. valami mod, parancs vagy mi😊 kösszi

Zico biztos rendelt már a szupercsítbõl és már tudja is az ellenszerét 😛

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

TELEFONBETYÁR!!!!!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bigapó
még az életkedvét is el kell venni a kis pondrónak...

The Matrix has you...

Robinho14
ennyi dolog egy wéhás miatt?😄 szard már le😄

Boron Power
Origi szerón megtudom nézni a guidjait, ez alapján ha regelve van megtalálom cb-n, és ha megadta megtalálom a nevét, lakcímét. Aztán telefonkönyv. <#vigyor4>

KL

nevét telefonszámtáh ogy a gyikba tudtad meg 😊?

Boron Power
Ficsek nem tudsz vmi jó honlapot ahonnan friss pb md5tools ellenõrzõ cfg-t(vagy csak sorokat) lehet leszedni? Tegnap a game-violaions-os pb config mellett, origi szerón(HitandRun) ott wh-zott a srác, hiába anyázta az egész szerver, a pb nem fogta meg.

Bár onnan könnyen banoltam(ezen kívül rögtön megtudtam nevét, telefonszámát stb.) és a klánjából is kitették, de a pb nem fogta meg.

Kösz!

KL

Boron Power
Ha így csinálod, mindig újratölti.
Ha viszont: sv_maprotation ""
akkor ha egyszer átváltasz toujane-ra(vagy bármire), akkor ottmarad és a végén nem tölt újra, csak egy fast restart lesz.

Üdv!

KL_atya'tok

red bull
Kösz

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

sv_mapRotation map mp_toujane
map mp_toujane
a konzolba

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

red bull
Valaki nem tudja hogy a szerver cfg n belûl hogy kell beállítani azt hogy only toujane és map_restart al.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

nekem minden este jó

ffxi
Ment váalsz privi is 😊

Fákjúal!

csuszi
szenya😊 mentek a privik ifjú titánok😊

zico87
éN XTERNETBE ELÉG GYAKRAN JÁROK.JÓFORMÁK VANAK OTT de ez ahogy írtuk másról szól...

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Robinho14
aki szervezett kupán akar játszani az mennyen d-lanra😄 vagy xternet lanra😄 szerintem ez király kupa lessz!!!

zico87
Ennyi nekünk már nincs annyi idõnk mint nektek ifjaknak..énis melózok de azért kockulás ezerel ha tehetem😄 és igen ha rendes kupát szerveznénk más lene a mérce csak neves klánokat,emberkéket hívnánk de ez nem aról szól hanem az sg cod2 topic kis fun cupjáról amit én jódolognak tartok.de csuszinak nemszabadna játszani a cupon..én tuti kizárom😄

ezek szerint no game...

csuszi
te 15 éves vagy, ergo tele vagy szabadidõvelés energiával, én lassan 30 és ezeknek hijján vagyok 😉

énse cb kupát csináltam, enyém is fun, de azért elõre kidolgozott volt, de te tudod

kas123
ctrl+alt+delete és kicsukod a PnkBstrB-t 😊, ha a PnkBstrA miatt is sz@rakodik akk azt is kicsukod 😊

meg vmi pnktsrb.exe vagy mi :S
az
hibaüzi?

hy all!mér van az bármelyik szeróra felmek kidob a pb frissitettem már meg minden de akkor is vmi 0 minut
nekem is küldd át pliz

csuszi
ezt egy kicsit félreértetted. grt a kupádhoz, de én kurvára nem ilyennek szántam. 1. ziconak igaza van, ez csak tûzrõlpattant ötlet. 2. kurvára nem az év kupája címért indulunk. 3. nem hiszem, hogy ezt át kellene gondolnom, mert épp leszarom, hogy te hogy cswináltad, ez csak egy funcup, az itt egybegyûlteknek, se idõm, se energiám ennél többet invesztelni, és ez nem is errõl szól. ha olyan kupát akarnék csinálni, akkor nem innen szervezném a jelentkezõket. van egy pár ember, akik itt szoktak dumálni, merre játszol, milyen eredményekkel, adjál ip-et stb. mindenkiben ott motoszkál a kérdés vajon mit tud az itt lévõk közt. ezen a kupán lemérheti, kicsit bandázhat a többiekkel, nem cb kupa ez bazzeg. ennyi a célja, és azt el is éri... ha focikupát szeretnék szervezni, akkor a vb a mérték, és aki nem c sinálja olyan szinten, az hagyja a picsába? remélem érted a hasonlatot. többiek: priviben küldöm az adatokat...

zico87
hát azért nincs szervezés komolyab mert ez egy ilyen tûzrõl patant õtlet azt csak gy funbol

Hali!
Az mitõl lehet, h rákattintok a COD2 MP-re, bejön a kezdõ kép,és ott áll
3-4 percig,és csak utánna kezd el betölteni.9 hónapig semmi ilyenje nem volt, most meg már 2. napja ezt csinálja.Most telepítettem újra XP-t,COD-ot,és így se javult meg.

eléggé roszul szervezed ezt a dolgot....
amit én szerveztem, annak külön oldala van, ott regisztrálhattak rá, és 60 heybõl 60 elis lett foglalva. elõre megvoltak adva hogy mikor lesz a köv mérközés, kaptak mailt, a kieskröl, továbjutokrol, és a jelszokrol, nyertes egy kupát kap, ez egy jo leszervezés... sztem gondold át még ezt a kupát, mert nem anyit kel egy jo kupához csinálni hogy reggel gyertek, azt elkezdjük, max 5 ember lesz ott.... elõre lekell ezeket fixálni....

ronihun
reggel?:S xD legen inkább dél körül mert alszom 😄

...

csuszi
hétvégén, amennyiben elhúzódik, akkor jövõ hétvégén foltyatódik. játékmód sd. servert biztosítom. holnap reggel kezdõdik, véglegesítem a jelentkezõket, eldöntitek holnapig hogy csak egyeneskiesési rendszer, vagy csoportok, és teszem azt az elsõ kettõ jut tovább, stb. ma már nem leszek, aki akar jönni küldjön egy privit, és felírom reggel, itt találkozunk sg fórumban. éjjel nem leszek, 8 körül érkezem, és megdumáljuk a többit. alakul ez, csak jöjjenek a szájkaratés sg láááámmmááákkk:😄😄

mikor? hol? játékmod?

ffxi
Ízé mikor kezdõdik meg ilyenek? Mert akkor lehet hogy jön egy klántársam is.

Fákjúal!

csuszi
semmilyen feltetel...sg esek jatszanak egy jot. ennyi. ti dontitek el hogy legyneek csoportok, vagy egyenes kieseses rendszer...