Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Lécci segítsetek már nekem.
Most vettem egy gépet és geforce 8500gt 512mb dd3-as megóriával van felszerelekzve a videókarim és olyan porblémám van nekem h. a cod2 dx9ben szaggat.163.75-ös driver van fent.
milehet a probléma?
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Szokásos szöveg az elején, aztán "No Packet flow".
help...
ráadásul vista x64-en több FPSem volt DX7ben multiba mint bármi más rendzseren.. én arra tippelek hogy a vista dual core támogatása jobbra sikeredett mint az XP-é.. viszont minden egyéb játék lassabb.. szal nemtom mi éri meg jobban..
ezért használok én 64bites XPt.. arany középút 😄
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Nagy kár sajnos! Pedig imádom a játékot. Akkor Vistán tökéletesen mûxik?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Adminom távol van. Megmutattam hogyan kell bejelentkezni de tökre elfelejetettem, hogy is van az? rcon_login_pass vagy mi a fene?
Fákjúal!
a gond egyetlen szó: DualCore... ugyanis a többmagos prociknál fordul elõ ilyen probléma, hogy megáll töltés közbe a cucc.. erre egyetlen megoldást tudok ha ki tudod nyomni a folyamatot, akkor fogsz egy ram takarító progit és kitisztítod a ramot utána ujracsatlakozol.. vagy bejön vagy nem... 64bites rendzseren kevesebbszer csinálja.. vistán szinte soha
A gondom nekem is teljesen ugyanaz mint ViniSoundz-nak. Én is várnám a megoldásokat, hogy lehetne ismét jó a cod2-nk!
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
nem csatizik be sehova, nagyon ritkán, kb 10-bõl 1szer. ezalatt azt értem, hogy csak vár, nem ír ki semmit. már 3 éve tolom a codot, szal tisztában vok beállításokkal meg egyéb dolgokkal, de most nem vágom mi van. mindíg ugyanott áll meg a töltés és csak feladatkezelõbõl tom kilõni, mer amúgy a gép nem fagy meg.
már gondoltam ram problémára is, de minden más meg mûködik, meg akkor gondolom egész gép leállna, ha ram problem lenne. már 3x újraraktam,1.3as peccset használok. (lehet 1.5ös kéne?) core 2 duóm van amúgy meg 2g ram meg 8600gt.
a vidkarit meg a ramot használtam 1 hónapig egy másik lappal meg 1 magos procival, akkor még nem volt semmi gond. mióta a p5b van meg c2d azóta van ilyen gondom.
szal várom az 5leteket, mer ez naon mérgesít, cod függõ vok (kicsit..néha nagyon.. 😊 köszi elõre is
www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Miért írja ezt ki a CoD 2 netne játszás közben! Nem minden szervernél csinálja!
mért van az hogy nagyokat ugrik az FPS-em?valamikor stabil 100, egyszercsak leugrik 10-re, és beakad minta kurvaélet.kicsit élvezhetetlen így a játék...
Lenne 1 kérdésem:megjelent e már a call of duty 3 pc-re?
Mert ha igen akkor lécci mondjátok hol lehet letölteni!
Elõre is <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>.
/rcon sv_fps 20
Ezzel valóban újból kicsit magasabb lesz a ping(de normál netnél ez 48, teljesen jó).
Üdv!
KL
MJ rulz Pink Team The Only One
katt a jelenleg érvényes pam-hoz
tájékoztatom továbbá a nagyérdemû láma magyar cod-os közösséget, hogy kizárólag a clanbase.com a mérvadó pam kérdésben, ugyanis kedvenc idegbajom az volt, hogy feljöttek az okostóni magyarok a serverre, és közölték hogy szar a pamunk már rég van új stb stb... persze, mert valamelyik magyar modder csapat kitalálta hogy csinál új pamot. én meg megreformálom a foci vagy a kosárlabda szabályait, és aztán számonkérem amikor nemzetközi meccseken jönnek hozzánk a vendégek, hogy de igenis ezek az új szabályok. gondolkodni nem ártana emberkék, ez a pam kb két hetes, mégis azt hallgatom az überfasza tiniktõl fél éve hogy elavult a pamunk, maikor szerencsétlent, március óta nem frissitették...
MJ rulz Pink Team The Only One
köszönöm a választ, ötletet 😊
ja és nem csak a main mappából töröld ki a felesleges iwd fájlokat, hanem a fõmappában is van saját mappája a nagyobb modoknak, azoktól is szabadulj meg
remélem érthetõ voltam, mert most kicsit fáradt vagyok😊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Fákjúal!
(Nekem ezt egy gyereke mondta, szerintem nem lehet beállítani és pam hiba)
azért thx
már elég régóta CoD2-õzök fõleg multizom és akadt egy kis problémám, mikor fel akarok csatlakozni egy szerverre akkor ezt a hibát írja ki h : Max ammo mismatch for "enfield" ammo: 'enfield_MP" set it to 60, but "deafultweapon_MP" already set it to 100.
Már néztem a main-ben hogy kitörlöljem de nemtalátam ilyen fájlokat, még hasonlótsem és most nem tudom mit tehetnék még, ha valaki tud valami hasznos tanácsotadni az írjon a freemailemre: [email protected]
elõre is kössz!
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black