26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• Legend Killer
    nem töltök se le, se fel. xfire se peccselte akkor magát, azért ilyen hülyeségeket ne kérdezzetek már. tudom, hogy géjm közben nem érdemes tölteni se le, se fel (gyengébbek kedvéért, ugye kas?), mer akkor nagy lesz a ping... és az a baj, hogy régen is felugrott így a ping és nem miattam... és akkor hírtelen eltűnt, de ötletem sincs mi okozza ezt az ingadozást, vírus se lehet, mert írtottam vírust és tiszta lett a gép, tegnap is írtottam, nem volt semmi... szóval aggasztó és megszeretném találni a problémát... erre bejövök ide, hogy segítsetek, van aki tesz is, de kas pl meg mindenféle hülyeségeket ír, nagyon kösz...
  • Legend Killer
    láma
  • Cat 02 #23225
    De nem hinném h ilyen sokáig, illetve ha ő tölt fel/le, attól még az fps e nem csökken és nem is akad, csak a körülötte levő emberek.
  • NEOreg3
    ha xfire-t használsz, annak van egy oylan beépített része, ami automatikusan letölti a gépedre a feltelepített játékokhoz a legfrisebb patch-et, bár asszem defaulton nem tölt ha közben játszol, de hátha...
  • madmanic
    nem torrentezel véletlenül..?

mert lehet hogy feltöltesz...
  • Gibor
    pingem olyan 14-20 közöttt...
  • kas123
    AKKOR NE TÖLTSÉ!!!!! :@...és kívánom h legyen 400as pinged minden szerveren és minden játékba -.-
  • Cat 02 #23220
    Magyar szerver?
  • Legend Killer
    NEM TÖLTÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@
  • Indigo
    Hiába van 200 fps-ed, ha laggolsz... Mennyi a pinged, nem nézted?
  • Gibor
    nekem 200 alá nem megy... de lassu a játék akármit csinálok, szóval ha egyhelyben álok és elkezdek mozogni akkrose leszek gyorsabb... szal a gép lassu nem én...
  • BIZ0906
    Mert nem folyamatosan ennyi, hanem változik a füst és egyéb dolgok miatt és néha ugrál a fps, vagy egyfolytában ennyi?
  • Gibor
    havernál 40FPSel jobban tudtam játszani...
  • Gibor
    Ha ennyire értetek mindenhez akkor milehet a gond hogyha azt írja hgoy van 200-250 FPS em és lassu a játék? mármint lassaban késöbb látok meg mindent stb...
  • kas123
    1. ne tölts játék közbe
    2. kapcsold ki az internetre kapcsolódó egyéb alkalmazásoakt (msn, skype, firefox...)
    3. vegyé jobb netet (ha sz@r van)
    4. talán 1 windows újratelepítés is segítene valamelyest
  • Legend Killer
    nekem meg az a bajom, h a buzi ping szar. Egyik csajjal felmentem szeróra ma, egy ideig ász volt a ping, aztán rosszalkodni kezdett és felment 150-200-ra, majd 300, végül 500 és 900. Vírust írtottam, restartoltam, bementem és úgy is szar az egész :@, vkinek van erre ötlete?
  • Falcon87
    Így se jó :@
  • Falcon87
    Thx
  • Cat 02 #23209
    "írja be consoleba hogy /rate 25000"
  • Falcon87
    (a pb)
  • Falcon87
    Meglehet... De havernál van a cd :\ Most meg mindig kidob, valami cvar 5000-re vonatkozóan... >(
  • Cat 02 #23206
    Rakd újra.
  • Falcon87
    Az a helyzet, hogy nem tok neten játszani tudom, csúnya dolog, nem eredetim van (meg fogom venni), de eddig ment. Most ha felmennék egy szerora, mindig az iw_04.iwd fájllal van baja :S Pls Help!
  • Gibor
    Én is bannoltam nemrég 3 embert a war szerónkról, hát istenem mielőtt elkezdődik a war ilyet beír: a k*rva any*tok értsem fogtok nyerni, a többit szerintem nem is kell részleteznem...
  • Legend Killer
    :)
  • DJ GamerGirL
    Hát a szerónkon én vagyok az admin, (igaz az CoD4-ben) nem csak hogy csalnak, hanem még anyáznak is, aztán csodálkozik a hülyegyerek, hogy miért lett bannolva. :D
  • Cat 02 #23201
    Mi is láttunk már PB shotot :D
  • Gibor
    utálom az ilyet... Multkor meg olyan vo,lt hogy mindig tudták hol vagyunk, mindig arra mentek, meg vártak már ránk stb... azt modnom csinláok PB shotot, beírtam közösbe pill megnézem a PB shotokat, erre visszaírják nyugodtan meg hogy küld el nekemis szeretném látni magamat meg ilyenek azt néztek mikor az egyik emberüknél meg DULL volt... ha kell felis tudom tölteni ide mert megvan...
  • Legend Killer
    csítergecik
  • Cat 02 #23198
    Nekem csak olyan volt h eltaláltam és nem halt meg. 5en lőttük, basholtuk és semmi baja nem volt. Ám mi is waroztunk ma csíterek ellen, le is léptünk, csak pb shot kéne :D
  • Gibor
    LOOOoool... Istenem ma waroztunk kb 20percel ezelőtt, és egyszerűen egyikőjüket sem lehetett lelőni, nem azért mert prok voltak hanem csak átlőttünk rajtuk, nem lehetett lelőni őket, mentem shotival és 3méterről mögötte porzott a fal és még csak megse csípte...
  • Gibor
    Vistán is fut, mivel egyik klántagomnak vistája van. Majd megkérdezem hogy hogy futtatja...
  • setuh
    vistan azt hiszem nem megy,de esetleg probald igy:jobb klik a parancsikonra,tulajdonsagok,kompatibilitas es ott pipald ki futatas a kovetkezo... es win xp-t valaszd ki.talan segit
  • Legend Killer
    részvét :(, én nemtok, sry.
  • DJ GamerGirL
    Sziasztok!
    Olyan problémám van, hogy nem tudom Windows Vistan futtatni a játékot! Rákattintok, bejön egy fekete képernyő, aztán ledob az asztalra, és kiírja, hogy rossz az exe! Eredeti a játék, de mégse müxik! :( Vki tudna segíteni?
  • Legend Killer
    höhhhh :D

jahh, tudják má, látom te meg csak most tudod meg :D. Sebaj :).
  • kas123
    te lenni Dexantreal alregje? :O
  • Legend Killer
    "]" ez a jel nem kell bele, véletlen maradt ott szmájli törléskor :D.
  • Legend Killer
    [#rinya][#rinya]]]

Sajnálom őket én is :(, respect nekik, kedvencem volt. Írtam a múvihoz kommentet Ibron néven.
  • BIZ0906
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szatymaz Kegyetlen's: 84.2.39.214:28963
    [HUN].:AlpenKorps:.Clan: 84.2.39.203:28960

Ezek is jók nekem és még egy jó pár emberkéknek nagyon bejönnek.
    Csak mert reklám ezért rejtettemel picit :D