26388
-
#192 de ezt mióta is készítik? -
#191 de lehet benne repülő,csak akkor mindenkinek az ugrana be,hogy "mintha ezt a megoldást láttam volna már valahol"..."Hmm Hmm hol is?"..."Ja igen a BF-ben"..."Ezek se tudnak újat kitalálni,csak koppintani" -
#190 Kellemes Húsvétott mindenkinek! ... ... ... -
#189 tessék?
hogy? -
#188 de ha pl nem lesznek benne repülők akkor is most ha már 1 x betették a bf 2-be már attól nem lehet 1 gamenakse repülő mert a bf találta volna fel vagy várják ki azt a pár évet amikor a bf 2 lejárt lesz és el lesz feledve a repcsi??? (ez elég nagy hülyeség lenne) -
#187 Reméljük! -
#186 Jah!
Ez az 1 a rossz a BF-ben,hogy bármit eltud vezetni az ember...Jó is lett volna ha a háborúban mindenki tud tankot,repülőt,hajót vezetni!:)))
Szerintem a CoD így jó,ahogy van...Habár biztos kitalálnak valami újdonságot,amitől még jobb lesz a game!:D -
#185 Vezethető repülők nem lesznek. -
#184 Az abszolút szakítana a hagyományokkal és az már tényleg... -
#183 Nem lenne katasztrófa,max olyan szemszögből,hogy akkor már 1 az 1ben BF koppintás lenne!:DD -
#182 Jól értelmezted! Imho nem lesz az a légitámogatás olyan rossz! Csak vezetni ne lehessen a repülőt mert az télleg katasztrófa volna!
-
#181 De a support az nem támogatást jelent?
Tehát légi,és tüzérségi támogatás...Én úgy értelmezem,hogy a tüzérségi támogatás mellett kérhetünk légi támogatást is!Nem hinném,hogy "repülőzhetünk" majd..De majd kiderül... -
#180 Ha jól látom repülők tehát nem lesznek, ami jó hír. Nem BF3-at készítenek a srácok. -
#179 Multi-Player:
-Mobile MGs
-Tanks
-Jeeps
-Air and Artillery Support
-Larger Maps
Ahogy elnézem mint az UO...
link -
Mester01 #178 En ugy hallotam.... -
#177 A képek alapján igen jónak tűnik! Csak ha a megfelelő helyen nézed! -
#176 Tyűha... Hát abból bármi lehet... -
#175 Lehet örülni vagy sírn de a CoDII a DooM3 motorját használja majd... a jelenlegi vérzió szerint!
Planet Call of Duty
Game On -
#174 Ez biztos? -
#173 Ezt honnan veszed? -
#172 itt tudja valaki hogy a clanomat hogyan kell regisztrálni a call of duty.hun?különben a cod2 lesz a világ egyik legeslegjobb játéka! -
Mester01 #171 Az uj UT engine lesz a jatekban... -
#170 #73-as kommentben minden benne van,ami várható!:) -
Kovász #169 Akkor remélem nem qrják el.. -
#168 Saját fejlesztésű engine lesz,ha jól olvastam! -
Kovász #167 Milyen engines lesz? Doom3? UT? Esetleg vmi más?? -
#166 : D -
#165 Én már csak magányosfarkas' ként járom a Multiplayer világát! -
#164 AugusztusbÓl biztos nem lesz semmi,akár milyen pontosan adják ki a játékaikat,de jó is lenne,de lehet h ők is elkezdik a nép etetését!(STALKER,BF2...)Meg pár hónappal a megjelenés elött azért szoktak videókat kiadni,nem pedig 4-5 képet...
Szerintetek jó fizika lesz?? -
#163 Ki ez a megnézzük??? -
#162 készül a cod 2 első klánnya lehet majd jelentkezni de előbb a játékost meg nézzük hogy játszik a coduo vagy a simában után fogjuk csak fel venni ha elégé jó!
és aztán már mehet a kan buli -
#161 Mondjuk fifa ügyben megértelek! Ki kell ábrándítsalak vh2.-ről már lecsúsztál max. vh3.! -
#160 azzal én se, nekem 2. vh kell :) -
#159 Én meg nem jáccok a fifával! -
#158 Lényeg, hogy nem késett :-) -
#157 Far Cry-t 5 perc után töröltem, HL2-őt meg se néztem -
#156 Far Cry?? És a Half Life 2 SE!! -
#155 Far Cry se. -
#154 Perszehogynem! A mihez képest! -
#153 CoD nem tolódott :)