26388
-
#472 wow!
nem egyszerű amikor a videó elején az égő ember kisétál a partraszálló hajóból,majd össze-esik'! -
#471 Nem fog az késni, hidd el!
De ha már ilyenek gondolkodsz, akor nem is igazán szertél ezzel a játékkal játszani.. -
#470 akkor jó!én is tudtam,de sztem késni fog! -
#469 December. -
#468 lehet. az kár lenne -
#467 azt hallottam decemberben már élvezhetjük a gamet!de az még olyan messze van!D:de ha most azt mondják december,akkor abból 2006 junius lesz! -
#466 bocs sherpa,nem vettem figyelembe a vid szócskát!:D:D:Dbocsi!ez egy partraszállásos vid,igen!de ilyen dolgok még 1 fps-ben sem voltak!ez nagyon király lesz,alig várom már! -
#465 de a játékhangulatra ugy hiszem egyikönknek se lehet majd panasza!!!a cod1 hangulat is nagyon jó volt!de ahogy ezt a partraszállásos videot megnéztem,sztem ezé ezerszer jobb lesz!lehet hogy a grafika nem lesz a legjobb,de a hangulatát a mohpa és semmi más nem elözheti meg eddig! -
#464 mondjuk ti a video alapján kinéztetek egy mohpa grafikát?mer én nem...én most nagyon kiváncsi vagyok a grafikára!!!remélem szép lesz!!! -
#463 az biztos hogy partraszállásde az is biztos hogy nem a normandiai!!!ha arra gondolnál.mert a háborúban sok partraszállás volt!!! -
#462 ez a partraszállás vid? -
#461 SZerintem biztos!! -
#460 vazze,ez nagyon király!de sztem nem lesz olyan grafikája,mint a mohpának,sztem,ezért simán elfog menni 786 mb ramon,2ghz-s procin,és radeon 9600 xt-n nem? -
#459 Gyakorlatilag olyan még nem kapható -
Torry #458 Nagyon kemény most néztem meg. -
#457 Nagyon jó.
-
#456 nagyon DURVA!
nem tudjatok hogy milyen konfig amin majd menni fog?
-
switch #455 ÜberBrutálÁllat -
switch #454 ShakyCam CoD 2 movie [81 Mbyte : 12:51 perc]
-
#453 Ja, talicskával! Párban... -
#452 Ja és lehettesz benne járművekkel menni ? -
#451 Hi! Nem tudjátok mikor jelenik meg? Már nagyon várom :-D -
#450 Hát még szép :D -
#449 a fegyverhangokon látom javitottak,meg ahogy láttam a fegyvereken is! -
#448 hallod,ez nem lesz egyszerü!!!!!!!!!!!!!!! -
#447 cam vid -
#446 partraszállás érdekel a legjobban !
-
#445 Miért? -
Hamlet #444 Inkább csak next-gen képek nem PC-s. -
#443 Eleg hihetetlen,hogy ingamebol valok!! -
#442 új képek
1.
2.
3.
4.
5.
6. -
#441 Megnéznélek téged egy éles csatamezőn, hogy hogy viselkednél!!! Majd biztos pozólgatnál az ellenségenek?! Nem sokáig élnél komám.... -
#440 egyedül az nem jön be nekem hogy az emberek mindig előre hajolnak és a fejüket fogják és olyanok mint a törpék -
#439 Jaja, sajnos nem sokat fejlődtek a karakter modellezőik és animátoraik a sima CoD óta, ott is elég gyengusan teljesítettek. -
#438 a mozgások nekem kicsit érdekesek, de amugy nagyon frankó ! -
#437 Nem rossz. -
-
#435 Új büntető CoD2 múvi!! A minősége ennek se a legjobb, de ez legalább egy normális trailer, nem csak egy spot! Jah, egyébként E3-as és XBox360-as portról van, de szerintem ugyanez lesz PC-n is... KÖTELEZŐ!! [wmv, 8.3mb] -
#434 Call of Duty 2: reloaded...2005.05.15. 13:45
Nem tudom,mely' képek voltak már,így inkább csak a linket adom meg aztán lehet nézelődni!:DD -
toza #433 ja!most akartam be linkelni videot de latom mar kesz vagytok tolle!!sujjos lesz..xbox360 ra van egyebkent sajnos egyenlore..
en mar most izzadok a pc s valtozattol..NAGGGYON ZSIIIR LESZ!!!