26388
-
#512 tom -
#511 jézus a COD3 már working title,azt még ki se jött a 2!
Kéne már új videó!! -
#510 stem elször kiegeket csinálnak hozzá! -
#509 kifog sztem menj fel a gamestarra ottvan -
abonyitomz #508 ne ezen aggódjatok már , örüljetek hogy készítik , ne furkálódjatok -
#507 Valószínűleg konzolos lesz. Nyugi. -
#506 ez most komoly? már csinálják a 3-at????? remélem a legalább ha már készül 1-2 év mulva jöjjön ki:DD -
#505 Naná még szép.
Nem is azt mondtam hogy nem kell a 2 hanem jöjjön egyből a 3, csak benyomtam hogy lesz ilyen is. -
#504 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#503 előbb agyák ki a 2őt nem?! -
#502 Nyissak?! -
#501 épp akartam mondani, hogy várom mikor nyit neki vki egy topikot :) -
#500 Call of Duty 3?!
[2005-05-30 @ 12:00 - sHadeS]
Az Infinity Ward álláshirdető oldalán érdekes infómorzsa figyel. Ugyanis programozókat keresnek, többek között egy COD3 kódjelű játékhoz. Aki nem találja ki, hogy ez mi... az olvassa el a címet. Sajna emellett semmi többet nem árultak el, de mindenképp bizakodásra ad okot. Képeket akarunk!
info: Gamestar -
#499 bandel -
#498 és kit érdekel? -
#497 figyeljetek azt a büdös rotyós üzenetet nem én írtam hanem sheke bejelentkezett a címemen mert 1 bolond és ennyi :D -
#496 hát de a codnál lehet jobb hangulatú lesz a bia earned in blue de még nemtom a videóból ítélve rohadt jó lesz a cod2 -
#495 naná -
#494 -
#493 hát a biába azé nem olyan szép a fegyver grafkója stem a cod 2-őbe jobb lesz -
#492 büdös nyuszi rotyó bácsi -
#491 bár inkább 3 mérföldre attól nyugatra ... -
#490 pedig pont az.
Omaha Beach. -
#489 A fegyverek nagyon komolyak lettek,mint kb BiA,meg a Garand olyan mint a MOHAPA-ban! Vagyis így ott lesz! BF és COD multi ég és föld... -
#488 -
#487 akasztás, ami a logodba van :) -
#486 Hűha, akkor most mi lesz? -
#485 túl jo ez a game, addig nem tok várni :\ -
#484 Release Date
US: October 2005
-
#483 És ez még csak egy pálya volt,milyen lehet a többi?! :)
Ha van ilyen játszható verzió,akkor csak ősz körül fog kijönni,nem??!! -
#482 jah ez még lehet jobban fog tetszeni , mivel a szokásos rész nagyon sok× szerepelt mindenhol -
#481 Ez a Normandiai partraszállás volt,csak nem az agyon lerágott Omaha Beach! -
#480 még egy párszor megnézem az biztos... -
#479 én csak most nézetem meg a videót,de...áhh!! Nagyon durva! Veri simán a Brothers In Arms-ot!!Grafika király!!Fegyverek is,amiket újítottak rajta!!
A BAR nagyon jol néz ki!Meg Realisztikusabbá tették az egész game-et!!
Multira kiváncsi leszek!!! -
#478 de várom!!!!! -
#477 November 31... -
#476 mikor jelenik? -
#475 Remélem azért nem fáj... -
#474 Most néztem meg a videjót hát nem semmi! Remélem még idén megjelenik már alig várom. -
#473 dehogyneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!ááááááááááááá!csak nagyon aggódok hogy késni fog,qvára várom!