26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• Nahar
    Ti a MohaPával hasonlítgatjátok?!Az ingame videót láttátok?
  • odex
    nem győzött meg nagyon a grafika
  • odex
    ő arra értette hogy a mohpának sokkal jobb a grafkólya de hát a képek alapján én is azt mondom
  • KM
    Aha... Ugye hogy jobb?
  • forza milan
    én azt hittem hogy a mohpával veszi fel a versenyt ez a game grafban!dehát nagyot koppantam!
  • trident
    Leoffoztok?! Akkor nyasgem!:DDDD

Ez is off?:)
  • HD JOHNNIE
    OFF
    "A fullkirályzsír grafikával vitatkoznék. 9800pron számomra összemosott, elkent a textúra, ha meg rákapcsolom az élsimítást, anizoszűrést, felveszem a grafikát akkor meg játszhatatlan."----> erősebb vga...
    ON
    Mikó gyün má a COD?
  • dr Kotász
    Azért egy 6800 simán elviszi a BF2-t is. De ez már off...
  • trident
    A fullkirályzsír grafikával vitatkoznék. 9800pron számomra összemosott, elkent a textúra, ha meg rákapcsolom az élsimítást, anizoszűrést, felveszem a grafikát akkor meg játszhatatlan.

Én azt mondom hogy inkább legyen skálázható, optimalizált grafika (ami a közepes gépeken közepesen néz ki, a jó gépeken meg felvéve, megspékelve gyögyörű, mint legyen egy oylan grafikai motor, amit nem tudnak kihasználni a mai kártyák.

Gondolom senkinek sincs otthon a kamrában, a sarokban 6800 ultrája SLI-ben csatolva...Sem ATI iksznyolcmillió ultrája.:)

Szóval számomra grafikailag nagyobb élményt nyújt a COD 2/4 él/anizo szűréssel, maxon, mint a BF2 mediumon.:)

(nem akarom a BF2-t lehúzni, emiatt ne kövezzen meg senki)

Összel meglátjuk!!!!!!!!!
  • KM
    Pontosan! Mit ér a grafika, ha 5 percnél nem lehet többet játszani a játékkal, mert nem köt le?
  • dr Kotász
    100%-ig egyetértek. Játékélmény rulez. Grafika meg jó, ha jó.
  • HD JOHNNIE
    Az én véleményem: a látott képek és videók alapján abszolult nincs gond a grafikával, annak meg nemsok értelme van, hogy ultrabrutál grafikát csináljanak, mivel akkor rengeteg felhasználó lecserélheti a vga-ját. A cod2 a játékélményével fogja megfogni a fogyasztókat és nem a grafikával, lsd pl a bf2 fullkirályzsír grafika=kevés fogysztó (vga csere) és ahogy látom a véleményezéseket, annyira nincsenek vele megelégedve (persze ezt lehet patchelni...)
  • forza milan
    ezek a konzolos call of duty 2-böl vannak!engem pedig igenis érdekel a grafika,mert nemigaz már hogy nemtudnának megcsinálni egy pacifices graffot!!!ha ilyen lesz a grafika pc-re is,akkor hagyhatnak békén!na mind1,majd meglátjuk a game-be!ezek a képek ebként cod1-es grafosok!ugyh nemhiszem hogy sokat javitottak volna rá pc-n is!a videok alapján ugy látom!de mondjuk,majd meglátjuk a game-be!
  • dr Kotász
    The last mistake jeligével...
  • odex
    te fejedben csak a felbontás van álandóan?
    tudod nem csak az számít pl: élsimítás akkor textúrák kinézete meg az anizop tropikus szűrés és még pár dolog!
  • PResident Evil
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • odex
    a grafika az szar lesz meg ha a fizika is szar lesz már inkább else kezdem ezt a játékot mert ez kb a képek szerint olyan lesz mint az 1 és az egy meg egy nagy szar!
  • KM
    A következő tévedésednél hívjuk Dr. Kotászt!
  • Serpa
    bazz ...
    ezek a The Big Red One -ból vannak.
  • Serpa
    képek
  • Sheke
    sztem jó csak a videón szar mer ott kicsi a felbontás de jó lezs
  • Nahar
    én ezt nem mondanám rá h szar a graf,szerintem igen is szép!
  • alph4
    A képeken viszont a legjobb minőségben van! ;) Egyébként sem a graf a lényeg...
  • forza milan
    jó,de a video legszarabb grafikán megy!ott nem lehet nagyon látni!
  • dr Kotász
    Van már pár videó, ott láthatod.
  • forza milan
    nemtudjátok,hogy a grafika mégis mien lesz?
  • Nahar
    az fansite,ez meg a hivatalos,de a hivatalos tényleg már régebb óta megy,csak most linkeltem be...
  • wudy86
    Hello!

Ez az oldal már régóta él, nem most indult. Azonban a www.callofduty2.com még mindig nem indult el.
  • KM
    Konzolos verzió.
  • Sheke
    mi ez a big red one
  • Nahar
    BEINDULT A HIVATALOS OLDAL

• forza milan
    nekem nem annyira,nemaz hogy programozókat,készitöket keresnek a 3 fejlesztésére?
  • Malakai
    Ja bocs, akkor nektek ez még új... :)
  • Sheke
    Attól nagy hír hogy még a 2 sincs kiadva de má azé 3.
  • Malakai
    Nemtom' mitől nagy hír a CoD3, várható volt, hogy foglalkoznak vele, hisz egy franchise lett a CoD, a 2 munkálatai hamarosan a bugfixing fázisba érnek, hamarosan nekikezdhetnek a harmadik résznek. Az első után se pihentek sokat (úgy rémlik, hogy egyik interjúban egy hónapot írtak), de így is lesz bőven időtér a két rész között, biztosan lesznek még kiegészítők is hozzá, amik újból külsős csapatoknak adnak ki.
  • DJ Skyline
    nem baj...biztos ami biztos!:D

akkor láttam meg én is,amikor már nem tudtam volna kitörölni a kommentemet...
  • dr Kotász
  • dr Kotász
  • DJ Skyline
    nem akarok belszólni a vitába,de igaz a hír:

"Call of Duty 3

Az Infinity Ward honlapján érdekes dolgot találhattok, ha meglátogatjátok az Állások menüpontot. A fiúk munkatársakat keresnek "új Call of Duty címek készítői csapatába". Megemlít egy konzolos New IP változatot és a CoD3-at is. Nos úgy tűnik, még meg sem jelent a második rész, de már a trilógia újabb részének előkészületein dolgoznak. Ezek szerint ebbe is sok időt ölnek és reméljük méltó utódja lesz elődeinek.
    Végül, ha elég tudást éreztek magatokban akkor "Gó tú dö Júeszéj!" és jelentkezzetek a csapatba.

Link"

forrás Iktatva: @ 2005.05.30. 18:06
  • odex
    mit tudsz te és honnan veszed?
    te bazd meg azt mondod hogy jön ki egy uj dmx album és ezt is csak kitaláltad mivel most olvastam hogy lehet hogy lemond a repperkedésről te hülye picsa!
    nem tudom honnan tudod ezeket de szerintem kamuzol!