26388
-
#592 Hát mondjuk ne túlozzunk azért, jó persze, kinek milyen szeme van a dologhoz...
Mondjuk tetszett nekem, meg tetszik is a CoD játékmenete, ez a megrendezett dolog, de naívan hittem a készítőknek, hogy tényleg szeretnének valamit újjítani... Erre mondjuk az eddigi videók rácáfoltak, remélem nem árulkodnak, csak keveset mutatnak, de azért már vannak fentartásaim az IW interjúkkal kapcsolatban. :) -
Gabe18 #591 Most néztem...hát ez már tényleg film szinte.De hogy ez milyen pc-n fog épkézláb mozgást produkálni,azt nem tudom... -
#590 Afrikai hosszabb videjót láttátok? -
#589 de a legujjab videot ti se tudjátok leszedni?valaki adjon már egy linket ahonnan azonnal tölti pls!!! -
#588 ennyire nem kötök bele egy game grafjába,hogy"sarkos a szikla teteje",csak azt hittem cod1 graf lesz! -
#587 ez szép nagyon!remélem télleg ilyen lesz!ez nekem tökéletesen megfelel,csak éppen láttam olyan képeket is amin röhögnöm kellett! -
#586 de milyen grafot szeretnél?
mi a baj ezzel?
az hogy egy kicsit "sarkos" a szikla teteje? kit érdekel?úgy sem azt fogod nézni mikor 3-an lőnek rád majd MG-vel!:D
úgy jó ahogy van!:D -
#585 ja
:DDDd -
#584 Akkor legalább tudni fogjuk hogy milyen grafja lesz a játéknak ! -
#583 menj el játékfejlesztőnek vagy grafikusnak valameik céghez ! -
#582 óóóóóóóóóó,én csak szeretném a szép lenne a graf!!!olan nagy baj? -
#581 ja,énis igy gondolom!csak nemtom eldönteni a graffot! -
#580 fojj,szerinted!nem esnék abba a hibába,hogy sulinetes komplett gépet vegyek! -
#579 szerintem majd ha megjelent a game,akkor majd minden kiderül!:D -
#578 Fogadjunk sulinetes géped van! -
#577 Az ilyen ember inkább ne is játszon vele... [nemérdemliemeg] -
#576 vérprofi hozzászólások ! :D -
#575 gratula -
#574 én nem fikázom a gamet mert jó lesz,csak a grafikán vok fennakadva!Egyik képen szar másik képen szép,egyik videon szar másikon szép,most szép graf lesz vagy szar graf lesz? -
#573 a játékélmény NAGYON KIRÁLY!!!de a grafika ugy láccik FOSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!de remélem tévedek,és szép grfika lesz! -
#572 nemtudom ki mondta azt hogy a pacifictöl szebb lesz a graf,de azon most röhögök,mert a képek alapján egy nagy szar az egész!nem lehet eldönteni hogy jó lesz a graf vagy nem! -
#571 első dolgom az lesz hogy 640x480 low,low,low... -
#570 jó,akkor meg örülj!akkor meg nem értem mér nem számit a graf neked kicsit se! -
#569 Tévedsz. Jó kártyám van, de GeF4-esen épp annyira élveztem a játékot, mint most. Persze örülök, hogy szebb. -
#568 igen,de ha pl lenne egy x850-esed,akkor már nem az lenne a lényeg gondolom!legalábbis nem annyira! -
#567 Kit érdekel, hogy néz ki? A játékélmény a lényeg... -
#566 Jézus! -
#565 nem lessz elég kurázsi ebbe a játékba :D
a képek és a videók alapján felsorolem a hibákat
1.Törpék benne az emberek mint az 1.-részbe
2.Alapból a sisak meg ezek jók lettek csak a textúra lett szar rajta!
3.Az alap grafika olyan szar mint az előző résznél!
4.A fegyverek kidolgozása még a pacific fegyvert megse közelíti!
5.A fizikáról nem tudok semmit de ahogy elnéztem az az 1 ami jó lessz!
6.A föld egy nagy elmosott szar lessz!(A bf2-es föld az legalább nem elmosott!) -
#564 máshonnan nem lehet leszedni? mert én akárhogy is próbálkozom nem megy... -
#563 Innen is lehet -
#562 NEW COD2 MOVIE!!!!!!!!
by:Gamestar.hu -
#561 sztem felesleges előre aggódni, hogy milyen lesz a grafika... Ha kijön akkor úgyis meglátjuk, akinek meg nem inge ne vegye magára... -
#560 én is ugyanigy vok?most akkor milyen lesz a graf?mosmár elbizonytalanodtam! -
#559 ez már eléggé zvaró a képeken nagy fos cod-1es grafika a videóba mg tök jó most melyiknek higyek? -
#558 a moha-hoz ne hasonlítsd má az egy elavult xar -
#557 a cod:uo-ben olyan látványt csináltak azzal a régi 3dsmotorral hogy csak néztem, mit fognak akkor ezek művelni majd az cod2 3dsmotorral?! :) -
#556 Hely lesz az... -
toza #555 keessz...cod 2 nyilvan jobb mint mohpa...hangulatban is zsir grafikaban is ...tekintve h mohpa egyikben sem villantott egyaltalan..csak gep- es hej-igenyben hozott sokat..feleslegesen persze...mohpa vege pl szanalmas sztem..bar cod uo e is erdekesre sikeredett tomegmeszarlas miatt..de cod ban valoban majerebb h allandoan csapattal,valosagosabb akciok fojnak...eez a the big red one ez meg kb kizarolag csak xboxra es egyeb konzolokra jon ki ha jol tom...ahoz kepest meg utos a grafika a kepek alapjan..kb.. demo mikor jon mar ki??hehe... -
#554 Amúgy jobb sokkkal a CoD 2 grafikája...de mind1 -
#553 Eh-eh... Nevetséges...