26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• Malakai
    Hát mondjuk ne túlozzunk azért, jó persze, kinek milyen szeme van a dologhoz...
    Mondjuk tetszett nekem, meg tetszik is a CoD játékmenete, ez a megrendezett dolog, de naívan hittem a készítőknek, hogy tényleg szeretnének valamit újjítani... Erre mondjuk az eddigi videók rácáfoltak, remélem nem árulkodnak, csak keveset mutatnak, de azért már vannak fentartásaim az IW interjúkkal kapcsolatban. :)
  • Gabe18
    Most néztem...hát ez már tényleg film szinte.De hogy ez milyen pc-n fog épkézláb mozgást produkálni,azt nem tudom...
  • Malakai
    Afrikai hosszabb videjót láttátok?
  • forza milan
    de a legujjab videot ti se tudjátok leszedni?valaki adjon már egy linket ahonnan azonnal tölti pls!!!
  • forza milan
    ennyire nem kötök bele egy game grafjába,hogy"sarkos a szikla teteje",csak azt hittem cod1 graf lesz!
  • forza milan
    ez szép nagyon!remélem télleg ilyen lesz!ez nekem tökéletesen megfelel,csak éppen láttam olyan képeket is amin röhögnöm kellett!
  • DJ Skyline
    de milyen grafot szeretnél?
    mi a baj ezzel?
    az hogy egy kicsit "sarkos" a szikla teteje? kit érdekel?úgy sem azt fogod nézni mikor 3-an lőnek rád majd MG-vel!:D
    úgy jó ahogy van!:D
  • PResident Evil
    ja

:DDDd
  • alph4
    Akkor legalább tudni fogjuk hogy milyen grafja lesz a játéknak !
  • PResident Evil
    menj el játékfejlesztőnek vagy grafikusnak valameik céghez !
  • forza milan
    óóóóóóóóóó,én csak szeretném a szép lenne a graf!!!olan nagy baj?
  • forza milan
    ja,énis igy gondolom!csak nemtom eldönteni a graffot!
  • forza milan
    fojj,szerinted!nem esnék abba a hibába,hogy sulinetes komplett gépet vegyek!
  • DJ Skyline
    szerintem majd ha megjelent a game,akkor majd minden kiderül!:D
  • dr Kotász
    Fogadjunk sulinetes géped van!
  • alph4
    Az ilyen ember inkább ne is játszon vele... [nemérdemliemeg]
  • PResident Evil
    vérprofi hozzászólások ! :D
  • Nyers
    gratula
  • forza milan
    én nem fikázom a gamet mert jó lesz,csak a grafikán vok fennakadva!Egyik képen szar másik képen szép,egyik videon szar másikon szép,most szép graf lesz vagy szar graf lesz?
  • forza milan
    a játékélmény NAGYON KIRÁLY!!!de a grafika ugy láccik FOSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!de remélem tévedek,és szép grfika lesz!
  • forza milan
    nemtudom ki mondta azt hogy a pacifictöl szebb lesz a graf,de azon most röhögök,mert a képek alapján egy nagy szar az egész!nem lehet eldönteni hogy jó lesz a graf vagy nem!
  • PResident Evil
    első dolgom az lesz hogy 640x480 low,low,low...
  • forza milan
    jó,akkor meg örülj!akkor meg nem értem mér nem számit a graf neked kicsit se!
  • dr Kotász
    Tévedsz. Jó kártyám van, de GeF4-esen épp annyira élveztem a játékot, mint most. Persze örülök, hogy szebb.
  • forza milan
    igen,de ha pl lenne egy x850-esed,akkor már nem az lenne a lényeg gondolom!legalábbis nem annyira!
  • dr Kotász
    Kit érdekel, hogy néz ki? A játékélmény a lényeg...
  • KM
    Jézus!
  • odex
    nem lessz elég kurázsi ebbe a játékba :D
    a képek és a videók alapján felsorolem a hibákat

1.Törpék benne az emberek mint az 1.-részbe
    2.Alapból a sisak meg ezek jók lettek csak a textúra lett szar rajta!
    3.Az alap grafika olyan szar mint az előző résznél!
    4.A fegyverek kidolgozása még a pacific fegyvert megse közelíti!
    5.A fizikáról nem tudok semmit de ahogy elnéztem az az 1 ami jó lessz!
    6.A föld egy nagy elmosott szar lessz!(A bf2-es föld az legalább nem elmosott!)
  • HD JOHNNIE
    máshonnan nem lehet leszedni? mert én akárhogy is próbálkozom nem megy...
  • Nahar
    Innen is lehet
  • Nahar
    NEW COD2 MOVIE!!!!!!!!

by:Gamestar.hu
  • HD JOHNNIE
    sztem felesleges előre aggódni, hogy milyen lesz a grafika... Ha kijön akkor úgyis meglátjuk, akinek meg nem inge ne vegye magára...
  • forza milan
    én is ugyanigy vok?most akkor milyen lesz a graf?mosmár elbizonytalanodtam!
  • odex
    ez már eléggé zvaró a képeken nagy fos cod-1es grafika a videóba mg tök jó most melyiknek higyek?
  • gyuriii
    a moha-hoz ne hasonlítsd má az egy elavult xar
  • copass
    a cod:uo-ben olyan látványt csináltak azzal a régi 3dsmotorral hogy csak néztem, mit fognak akkor ezek művelni majd az cod2 3dsmotorral?! :)
  • KM
    Hely lesz az...
  • toza #555
    keessz...cod 2 nyilvan jobb mint mohpa...hangulatban is zsir grafikaban is ...tekintve h mohpa egyikben sem villantott egyaltalan..csak gep- es hej-igenyben hozott sokat..feleslegesen persze...mohpa vege pl szanalmas sztem..bar cod uo e is erdekesre sikeredett tomegmeszarlas miatt..de cod ban valoban majerebb h allandoan csapattal,valosagosabb akciok fojnak...eez a the big red one ez meg kb kizarolag csak xboxra es egyeb konzolokra jon ki ha jol tom...ahoz kepest meg utos a grafika a kepek alapjan..kb.. demo mikor jon mar ki??hehe...
  • alph4
    Amúgy jobb sokkkal a CoD 2 grafikája...de mind1
  • KM
    Eh-eh... Nevetséges...