26388
-
jaja -
Kaslerka #671 Csak legyen ki megtörje. :( -
abonyitomz #670 november 1 -
Mester01 #669 Azert ez a kep szerintem nagyon jol nezz ki -
Mester01 #668 Mikor jon ki a game oktober vagy november? -
abonyitomz #667 nektek is kicsik a képek ? -
igen. de ha elnézed a képeket, megtévesztőek, és a kanyarba nem fog úgy kinézni sajnos, mint a képeken, vagy hát egy 7800gtx-el 
én nem mondtam, hogy nem lesz jó... :) -
jó lesz az...nincs ennek baja -
olyan semelyik játéknak nem lesz. -
hm, mégsem olyan isten a grafja :) -
Voltmár?:) Képek. -
má nem azé,a de biabá hót ugyanilyen volt a roham a füstben pálya!nem vletlenül átb@szós kép?lhet hogy nem,de nekem nagyon gyanus:D -
hát igen, ugyanis így feltűnően szaggat :) + :(
még a dinamikus fénnyel játszadoztam, de végülis beletörődtem, hogy hiába, de leljebb kell venni(amit általában nehezen viselek el) -
abonyitomz #659 lehet hogy érdemesebb lenne de viszont van egy bibi, még hozzá az hogy nem lehet neten nyomni :) (gondolom)
amugy a CoD UOba is belehet állítani a részecskék minőségét , alaposan visszaleehtett venni a füst minőségét a grafika rovására sajnos -
igen, sajnos a karim(persze, na ná hogy nem csak az én karim) nem szereti a füstöt, nagyon lelassítja, nem tom más 6600gt-ket, vagy egyáltalán más kártyákat mennyire fog le, de nekem már a COD:UO is fergetegesen lefogja, annyira, hogy max grafra nem is tom felrakni, pedig a MOHPA, minden egyéb más game fullba elmegy, az meg nem... hát nem tom, majd meglátjuk mi sül ki belőle
lehet érdemesebb lesz ps3-at, vagy xbox 360-at venni, mert ott nincsenek ilyen problémák, az nem válogat, az nem egy vagy egy fél évre szól, hanem 2-3 évre, és még akkor sem biztos hogy elavul... mondjuk biztos hogy nem fogom lecserélni nagyon sok ideig :) -
abonyitomz #657 hasonló grafikája volt a Moh:PA-nak is , csak ebbe lesz füst is
-
nem a fenéket nem kell neki nagy gép, nemtom hogy az én 6600gt-mel hogy fog elmenni.. -
abonyitomz #655 nem kell ennek akkora gép főleg a füstnél , már az united offensiveben is milyen szép volt a füst....
jó gameeee -
Need reinforcements!
még 1 kép -
a costa brava-i partszakaszon... -
nincs véletlenül egy Luger-ed, vagy egy Vaskereszt-ed??
-
101.-es légi hadosztály 

főleg Az elit alakulat után

-
DAGADJ MEG!!!!!!
mennyibe van egy ilyen utazás?? megyek én is! :) -
Akkor nesze egy kis Bastogne :-)
Két hetes túrán voltunk fro-ban, a vadkemping ingyen volt, a kaja meg olcsóbb, mint itthon, szal.....:-) -
jó neked wazze, hogy kijutottál oda (a kis kulák, van péénz :DD) -

-
C-47 Szkájtréjn rulz
-
sztem az ő maga. -
faterod segge kivan az egyik képen
-
hohohohóóóóó!!!! az egy zsirova rész!!!
hát még szép hogy nem csak Normandiában volt partraszállás, de hogyha a Szicíliait tennék bele, akkor is annyian vennék meg, mint ha a Normandia-i lenne benne?
szerintem nem..
november 1??
franc, az még messze lesz
-
Kösz
-
egyébként meg jók a képek! -
ezerszer elmondták hogy FPS lesz,nem RPG,meg nem RTS,FIRST PERSON SHOOTER!!!vagyis nem lesz benne külön medices meg ezek,lehet hogy lesz,de nem hiszem mert az 1-be se volt! -
Hát persze. Hogyan lehetne ennyi képet véletlenül csinálni? -
te ezt direkt csinálod? -
Nesztek képek, az utolsó három Pointe du Hoc -
Pointe du Hoc, Normandia, US. Army Rangers. 150mm üteg elpusztítása a primary mission, de a D-napra a németek beljebb vonták az ágyúkat a partról.
Jó kis RPG lesz ez, csak kérdés, hogy medic-ként milyen varázslatok lesznek. -
Afrikában is volt. -
abonyitomz #634 november 1 -
Nemcsak normandiában történt partraszállás (pl. Szicillia).