26388
-
#712 CoD2HQ screenshots -
#711 -
#710 lol miért törlitek, ha megmondja, h ez nem játék hanem bohócság? -
abonyitomz #709 nagyobb felbontású kép nincs róla ? -
abonyitomz #708 király -
#707 szerintem a tanyánál gondolja, de én még most sem értem konkrétan mire gondolt :D -
#706 Pff ezt hol álmodtad? -
#705 ez lesz a vliág legjobb játékkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
#704 Mit rohamoztál te a biában? -
#703 Képek alapján hiába itélkezünk nagyot lehet bennük csalodni.
-
#702 nekem annál inkább gyanusabb!mondom,ez olyan mint a biában a roham a füstben pálya!tisztára!!!grafikailag is!lehet hogy lopott,vagy átszerkesztett kép?nemtom,de nekem annyira gyanus... -
#701 ez nekem gyanús, ebben van vmi turpisság ! -
#700 köszi -
#699 nov 1 -
#698 Nem szeretnék visszaolvasni. Mikorra mondják most a kiadást? Kösz előre is. -
#697 Jól néz ki csak még nem nyomtatom ki nehogy ugy járjak mint a Splinter Cell 3-mal tokborito van fasza fotopapirra + nyomtatható DVD-re nyomtatva faszán erre a game "feltörhetetlen" :) -
#696 Na ja! Csak én nem tudok csinálni ilyen fáintos cédéborítót... -
#695 Öööö... Mi is rajongók vagyunk, nem? -
Mielőtt bárki kérdezi: nem, nem az eredeti...:D Rajongók csinálták. Nagyon izgulhatnak!;) -
#693 Nyugi! -
#692 Már hóóógyne lenne a cod1-nek kieg? Stalker kódnéven fut a projekt és oroszországban fog jáccódni!!!!!! -
abonyitomz #691 nem lesz a cod1-nek kiegészítóje és ráfog ütni , tutibiztosx hogy a multira most nagyon ráhajtanak ( de ez majd csak a game emgjelenésekor tudjuk meg) -
abonyitomz #690 a gamershell-ben megbízhatsz , egyik legjobb külföldi oldal -
#689 szerintem is az...
mert a cod2-ről láttam már sokkal szebb grafkólyú képet is
ja egyébként ha valakit izgat mi előtt kijön a cod 2 lesz egy cod 1 kieg is!
a cod kieg ps2-őn kin van már és már csak gépre kell megcsinálni vagy a tököm tudja...
azért a cod 1-re remélem nem fog rá ütni a cod 2...
pl: törpék az emberek,a fegyverek is nagy vékonyak (kicsik) stb..... -
Rain1 #688 Ezek biztos CoD2 képek?
Szerintem ezek a konzolos Big Red One-ból vannak.
(Nézzétek meg a cod.hun a Big Red One képeket, inkább azokra hasonlítanak) -
#687 Source engine...
-
abonyitomz #686 ja én is azt vettem észre , nem lesz ennek akkora grafja ( de végül is ez csak ha kipróbáltuk utánna derül ki ,én talán egy mohpa grafra tippelek ) -
#685 mihez képest nem jó?:) -
#684 vhogy mintha itt nem lenne olyan jó a graf...
nem?
De azért zsír! -
abonyitomz #683 Új éjszakai képek a CoD2ből:
itt
-
abonyitomz #682 igy van jól mondod -
#681 jaja
de ezek a kis pöcsök mindig kitalálnak vmi újat hogy hogy lehet csittelni! -
#680 -
Rain1 #679 Csak egy jó lenne, ha egy feltörhetetlen védelmet raknak rá, hogy mindenkinek meg kell venni, és akkor már kevesebben csítelnének (akkor már kéne egy nagyon jó anticsít is :) ) -
#678 lol
de 1ébként ez még koránt sem biztos!
nem kell elhinni minden hülyeséget! -
abonyitomz #677 és akkor mehet a nép megvenni , legalább elősegitík a CoD 3 fejlesztését -
#676 egyik...külföldi...fórum... asszem ez mindet elárul majdha a hivatalos..külföldi...honlapon lesz ilyen irva akkor mondhatjuk hogy lehet -
#675 Az jó lenne :D -
abonyitomz #674 egyik külföldi fórumon az a hír terjed a starforce (majd az akkori) legújabb verziója lesz fent és az nem kecsegtet jó előjellel /pl Splinter Cell 3 hogy egyet emlitsek/
-
#673 remélem multizni lehet majd :D