26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• dr Kotász
    + egy helyesírási szabályzat :-)
  • dr Kotász
    Teljesen jó ide is a CTF. Tökmindegy, hogy sci-fi vagy WW2 a körítés szerintem.
  • Dichter
    Nem véletlen a cs, és de mod a legelterjedtebb a counter strike-ban. Ezért lesz itt is most a legnépszerűbb az S&D. Mondjuk személy szerint nekem az egyik kedvenc modom az 1-ben a BEL volt, de kb 1 szerver futott ilyen módban, kb 2 hét tesztüzemig, és állandóan üres volt.
  • Gabe18
    Hát mondjuk szerintem sem illik a ctf játékmód egy háborús játékba.Amugyis ennek a zászlóval ide-oda rohangálok ideje szerintem már lejárt.Összetettebb,taktikussabb játékmódok kellenének szerintem.
  • fistin
    én nem tom, de egy CTF háborús fajtában mire lesz képes?
    mer egy UT-ben megértem, az egész game egy irreális "találmány", de egy WWII-es műfajban mit lehet kitalálni??
  • Rain1
    Én is nemrég megnéztem néhány CoD1 es képet és nagyon csodálkoztam.. teljesen más mint a kiadott verzió. Más texturák, dinamikus árnyékok...(bár egy mai játékban azért alapkövetelmény a dinamikus árnyékolás, nem? :) )

Ezért kéne kiadni néhány JÓ minőségű videót. (nem kézikamerásakat)
  • trident
    Ez egy xboxos kép. Nos nem semmi, tegnap pont erről a konzolos mizériáról beszélgettünk egy hozzáértő barátommal. De én akkor is a PC-re vagyok kíváncsi.

Mindenesetre: vagy két hónapja rákerestem, hogy mikor is adták ki a COD-ot és e közben találkoztam az akkori "reklámképekkel", amiket a COD kiadása előtt jelentek meg. Jót nevettem, egy csomó, manipulált és feljavított képet találtam...:DDD Valószínűleg a mostanság kiadott képek is vagy "retusáltak", vagy valamilyen ultrabrutál géppel állították elő.:D

De tök mindegy. Várjuk. Legyen benne CTF, meg legyen benne HQ!
    Ami kell még: egy jól optimalizált motor, és rugalmasság, hogy a módkészítők is újra színre lépjenek. Remélhetőleg az új motor miatt kevesebb lesz a csaló is.
    [kis naív]
  • KM
    Igen, pedig milyen kellemes játék is az...
  • DJ Skyline

jelenjen már meg...előbb single aztán go multi!:DDDDD
  • dr Kotász
    CTF rulez ja... Elég kár, hogy nincs magyar CTF szerver...
  • Mester01
    En "szinte" leszarom a grafikat hogy ha olyan lesz mint sima CoDban akor az tokeletes!
    A jatszhatosag es a multiplayer resz legyen a jo....
    Ha lesz bene CTF mod akor ISTEN GAME LESZ! :)
    Tenyleg leszbene?
  • KM
    5kor...
  • SNAKE01
    mikor jelenik meg??
  • grebber
    Nyugi majd a demóból vagy a fullból megtudod :)
  • Gabe18
    Van a Hardwiresen 2 X360-as kép is,hát ahhoz képest...
  • odex
    hát itt már tényleg megzavarodtam :D
    most nem tudom megmondani hogy szar lesz vagy jó lesz a grafkó :D
  • trident
    Anizoszűrés a köbön
    PPS SLI
  • forza milan
    van olyan amelyik volt!jó képek!
  • trident
    Ez volt már?

És ez?

Ez?
  • trident
    Ez ugyen nem a PC-s változatból van, hanem a Big red one-ból, de ha ott is...akkor "itt" is lehet ilyen "brumpöff"!:D
  • Gabe18
    Lényeg hogy te okos vagy és igy veled ott sose találkozunk...
  • odex
    óóhh én novemberig nemtudok várni felmegyek a céghez befenytem őket hogy napi 2 órával többet dolgozzanak rajta :D
  • dr Kotász
    Melyiket?
  • exert
    hy nem tudja valamelyikőtök a call of duty united offensive multiplayr-éhez a cd kulcsot?
  • dr Kotász
    Oktass minket, tesó.
  • haxoror
    Valszeg van pár csíteres-köcsögös élménye és kiborult :)
  • KM
    Orvos látott már?
  • DJ Skyline
    Bocs...Akkor megyek aknakeresőzni...fuj fuj kidobom az összes FPS játékomat...
  • trident
    Mer hüjék vatytok mind! Csúnya buta múlti. Mer baromság más emberekkel tartani a kapcsolatot és szórakozni. A tetriszezés sokal szociálisabb. Na.
  • Dichter
  • Darukezelő
    Ezt írd be minden CoD,MOHAA,CS,stb,stb FPS topikba!:))
    Biztos örömmel veszik majd!:))
    És miért hülye az aki multizik?
  • panther112
    Szerintem az fpsek multija nég viccnek rossz... A single rész a lényeg, a multi 1 nagy baromság, mind hülye, aki jácca.
  • Dichter
    Igazándiból, ha a graf, meg a multi rész el lesz találva, akkor már király game lesz. Személy szerint engem hidegen hagy a single.
  • alph4
    Ezek mind morzsák, (még amúgyis változatathatnak rajta) nem kell levonni semilyen következtetést...majd ha már toljuk, akkor meg tudjuk mondani.
  • abonyitomz
    ja télleg nem játékélmény amikor te vagy az egyik partraszállós és rohamozod a nácikat... :D
  • fistin
    ez inkább story :) illetve megvalósítás, de ez nem játékélmény
  • abonyitomz
    nézd meg a partraszállós múvit , nézd meg a kiadott Xbox múvit és még nem láttál fasza ruszkis csatát és pár egyéb eltitkolt küldetést
  • alph4
    Sehonnan, csak a szája jár. Hiszen még a készítők sem tudják ezt megmondani igazán.
  • fistin
    honnan tod, hogy a játékélmény 100%?
  • abonyitomz
    nem lesz ennek olyan hú de gyönyörű grafikája , de ezt csak kipróbálás után tudjuk meg , de azért HAJRÁ ( játékélmény az 100%ig garantált... ez a lényeg)