26388
-
#752 + egy helyesírási szabályzat :-) -
#751 Teljesen jó ide is a CTF. Tökmindegy, hogy sci-fi vagy WW2 a körítés szerintem. -
#750 Nem véletlen a cs, és de mod a legelterjedtebb a counter strike-ban. Ezért lesz itt is most a legnépszerűbb az S&D. Mondjuk személy szerint nekem az egyik kedvenc modom az 1-ben a BEL volt, de kb 1 szerver futott ilyen módban, kb 2 hét tesztüzemig, és állandóan üres volt. -
Gabe18 #749 Hát mondjuk szerintem sem illik a ctf játékmód egy háborús játékba.Amugyis ennek a zászlóval ide-oda rohangálok ideje szerintem már lejárt.Összetettebb,taktikussabb játékmódok kellenének szerintem. -
#748 én nem tom, de egy CTF háborús fajtában mire lesz képes?
mer egy UT-ben megértem, az egész game egy irreális "találmány", de egy WWII-es műfajban mit lehet kitalálni?? -
Rain1 #747 Én is nemrég megnéztem néhány CoD1 es képet és nagyon csodálkoztam.. teljesen más mint a kiadott verzió. Más texturák, dinamikus árnyékok...(bár egy mai játékban azért alapkövetelmény a dinamikus árnyékolás, nem? :) )
Ezért kéne kiadni néhány JÓ minőségű videót. (nem kézikamerásakat)
-
#746 Ez egy xboxos kép. Nos nem semmi, tegnap pont erről a konzolos mizériáról beszélgettünk egy hozzáértő barátommal. De én akkor is a PC-re vagyok kíváncsi.
Mindenesetre: vagy két hónapja rákerestem, hogy mikor is adták ki a COD-ot és e közben találkoztam az akkori "reklámképekkel", amiket a COD kiadása előtt jelentek meg. Jót nevettem, egy csomó, manipulált és feljavított képet találtam...:DDD Valószínűleg a mostanság kiadott képek is vagy "retusáltak", vagy valamilyen ultrabrutál géppel állították elő.:D
De tök mindegy. Várjuk. Legyen benne CTF, meg legyen benne HQ!
Ami kell még: egy jól optimalizált motor, és rugalmasság, hogy a módkészítők is újra színre lépjenek. Remélhetőleg az új motor miatt kevesebb lesz a csaló is.
[kis naív] -
#745 Igen, pedig milyen kellemes játék is az... -
jelenjen már meg...előbb single aztán go multi!:DDDDD -
#743 CTF rulez ja... Elég kár, hogy nincs magyar CTF szerver... -
Mester01 #742 En "szinte" leszarom a grafikat hogy ha olyan lesz mint sima CoDban akor az tokeletes!
A jatszhatosag es a multiplayer resz legyen a jo....
Ha lesz bene CTF mod akor ISTEN GAME LESZ! :)
Tenyleg leszbene? -
#741 5kor... -
#740 mikor jelenik meg??
-
#739 Nyugi majd a demóból vagy a fullból megtudod :) -
Gabe18 #738 Van a Hardwiresen 2 X360-as kép is,hát ahhoz képest... -
#737 hát itt már tényleg megzavarodtam :D
most nem tudom megmondani hogy szar lesz vagy jó lesz a grafkó :D -
#736 Anizoszűrés a köbön
PPS SLI -
#735 van olyan amelyik volt!jó képek! -
#734 Ez volt már?
És ez?
Ez? -
#733 Ez ugyen nem a PC-s változatból van, hanem a Big red one-ból, de ha ott is...akkor "itt" is lehet ilyen "brumpöff"!:D
-
Gabe18 #732 Lényeg hogy te okos vagy és igy veled ott sose találkozunk... -
#731 óóhh én novemberig nemtudok várni felmegyek a céghez befenytem őket hogy napi 2 órával többet dolgozzanak rajta :D -
#730 Melyiket? -
exert #729 hy nem tudja valamelyikőtök a call of duty united offensive multiplayr-éhez a cd kulcsot? -
#728 Oktass minket, tesó. -
haxoror #727 Valszeg van pár csíteres-köcsögös élménye és kiborult :) -
#726 Orvos látott már? -
#725 Bocs...Akkor megyek aknakeresőzni...fuj fuj kidobom az összes FPS játékomat... -
#724 Mer hüjék vatytok mind! Csúnya buta múlti. Mer baromság más emberekkel tartani a kapcsolatot és szórakozni. A tetriszezés sokal szociálisabb. Na. -
#723 -
#722 Ezt írd be minden CoD,MOHAA,CS,stb,stb FPS topikba!:))
Biztos örömmel veszik majd!:))
És miért hülye az aki multizik? -
#721 Szerintem az fpsek multija nég viccnek rossz... A single rész a lényeg, a multi 1 nagy baromság, mind hülye, aki jácca. -
#720 Igazándiból, ha a graf, meg a multi rész el lesz találva, akkor már király game lesz. Személy szerint engem hidegen hagy a single. -
#719 Ezek mind morzsák, (még amúgyis változatathatnak rajta) nem kell levonni semilyen következtetést...majd ha már toljuk, akkor meg tudjuk mondani. -
abonyitomz #718 ja télleg nem játékélmény amikor te vagy az egyik partraszállós és rohamozod a nácikat... :D -
#717 ez inkább story :) illetve megvalósítás, de ez nem játékélmény -
abonyitomz #716 nézd meg a partraszállós múvit , nézd meg a kiadott Xbox múvit és még nem láttál fasza ruszkis csatát és pár egyéb eltitkolt küldetést -
#715 Sehonnan, csak a szája jár. Hiszen még a készítők sem tudják ezt megmondani igazán. -
#714 honnan tod, hogy a játékélmény 100%? -
abonyitomz #713 nem lesz ennek olyan hú de gyönyörű grafikája , de ezt csak kipróbálás után tudjuk meg , de azért HAJRÁ ( játékélmény az 100%ig garantált... ez a lényeg)