26388
-
#792 Nekem annyi van :) viszont a 9800 SE nemtom, hogy fog vele megbírkózni... -
#791 nekem igen...512MB RAM kevés lesz szvsz...1GB kellene!:D -
#790 visszatérve a cod2-re... Remélem nem kell majd több 10ezreket költeni ahhoz, hogy játszani tudjunk vele! -
#789 panther112 felnyitotta a szemem! Jézusom! Tényleg nincs köze a valós háborúhoz?? Most akkor mi lesz? És nem tudok 15 métert ugrani? Jaj! Emiatt elsírtam magam!
Mi vagy te bmeg? Hittérítő? -
#788 akkor menj és állj be katonának ha full realizmust szeretnél:PPP
vagy menj el paintballozni -
KOKIKO #787 és ha tényleg nem tetaszik huzz a picsba -
KOKIKO #786 öcsém téged elrontottak........[IMG]C:\Documents and Settings\oc\Dokumentumok\Beérkezett fájlok[/IMG] -
-
#784 Látom nem sikerült érdemben elolvasnod amit írtam.
Senki sem mondott olyat hogy köze lenne a valós harchoz...Sőt...De ezt már kifejtettem.
A legegyszerűbb dolog szarral bekenni valamit.
Ha nem tetszik, akkor ne járj ebbe a topicba. Ennyi. minden harag nélkül.
-
#783 Sőt nem is kellettek szanitécek, mert a franciák szeretik a pulykát, így volt sok, és a wolfenstein óta tudjuk, hogy a pulyka halhatatlanná tesz. (Popej, spenót, ugyanmár mintek az éljenek a full reális fpsek amikben nem spenót van, hanem pulyka)
Részemről amúgy a téma le van zárva, ha ti tényleg azt hiszitek, hogy ezeknek a játékoknak bármi köze is van a valós harchoz, vagy egyáltalána valós lövöldözéshez, akkor biztos sok minden mást is hisztek, és igen színes életetek lehet... -
#782 Voltak szanitécek, és ezért meg se halt senki, mert olyan szuperek voltak, mint a codban. A katonák nem lövik a kezet, lábat, mert az tényleg nagyon unfair dolog, és egy ugrabugráló amerikai nyerte meg a normandiai csatát, mert lött ugrott, és mindig volt ott 1 szanitéc, aki meggyógyította. -
#781 Értettem! -
#780 prímán hangzik, ahogy elmondtad, csak nem teljesen így valósították/...ják meg!
..., mint apád, az úgy van, hogy mint apád, vagyis én :DD érted?! :DDD hehehe -
#779 -
#778 Nám!
Az elit alakulatot szeretem, ellenben apámat nem. Szerencsére már évek óta nem láttam.
Ahogy Skyline kolléga is mondta: itt a koncepció a lényeg. A háborúban is feladatot hajtottak végre, például startégiai jelentőségű pontok elfoglalása (HQ, DOM játékmód), vagy adott ojjektumok likvidálása (S&D).
De mivel játék, beleillik a BEL játéktipus is, eleinte én sem kedveltem a CTF-et, de miért NE?
Játékmódokhoz: volt olyan játékmód is, amiben erősen livimtálva voltak a fegyverek, kasztok voltak, SENKINEk sem volt iránytűje a HUD-on, csak (!) az egy darab tisztnek volt, és ő tudott parancsokat osztogatni...
Ott a BAS játékmód is, amiben talán a legjobban lehet szimulálni egy átfogó, többfrontos támadást, ojjektumvédelemmel.
-
#777 CTF az UO-ban olyan volt mint a BFben...volt xy megjelölt pont a mapon...neked azokat kellett elfoglalni és tartani...és az a csapat nyert akinek több elfoglalt területe volt...elfoglalandó területek alatt kell érteni:vasútállomás,gyár,bunker,lakóházak,stb... -
#776 látszik hogy szereted Az elit alakulatot, mint apád!
mondjuk azé egy CTF-el nagyon nem kéne elbaxni, most gondolj bele, ez olyan mint a deathmatch, orosz lövi az oroszt, fritz a fritz-et?
a bf2-ben érdekes módon mér tudtak egy ütközetet szimulálni, még ha nem is full reális helyszínek vannak, na de sikerült nem?
gondolj bele, egy amcsi befut a fritzek közé, szétzúz mindenkit.. vannak 5-en: első 3-at leszedi, de a többi 2-vel nagyobb gondja akad.. egy kis idő után végülis csak sikerül el tenni láb alól őket is.. de akko meg már jön a többi 3.. és akkor most vidd el a zászlót? vagy kitörsz a zászlóval: YOU ARE VICTORŰŰÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!! mekkora élmény, tupa tupa éélvezet.......
de ha lenne egy százados, egy tizedes, aki ha a térképen bejelöl valamit, akkor arről tudomást vesznek a szövetségesei(nem tom hogy, mobilon gyorsan rácsörög ), és már mehet is a támadás(persze ha nem egy lámának üzentél, és nem megy el az ellenkező irányba :DD aztán hátba támadjátok, esetleg oldalról, de legalább ne tudná azt, hogy ő itt fog spawn-olni, akkor én odamegyek, oké itt megvoltak, akkor 2 választás van.. itt nincsenek, megyek a másik helyre.. de akkor is 2 irányból tudnak jönni.. nahát, akkor ide bekempelek, és osztom őket
-
#775 és a TK-s jómadarakra gondoltál?akik direkt kihasználják ezt,és ellövik a lábad,te meg ott fekszel kezdőn,és semmit nem tudsz csinálni?akkor inkább menjen le a HP-m,és legyen kevésbé realisztikus,de ne a hangulat rovására menjen... -
#774 Medic: volt szanitéc a második világháborúban.
Pötty középen: letiltható, és vannak olyan módok, ahol ilyen nincs.
Ugrabugra: egymás után sokszor nem tudsz ugrálni. Próbáld ki. A valóságban is lehet ugrani. Például fedezék mögé.
15 m. ugrások: ilyen van, csak az halálos a játékban is.
Bunnyhop: ezt is leszabályozták egy patchben.
1 lövés végzetes: így van. De nem mindegy hogy hol, és mivel? Láttál már lőtt sebet? mert én igen, nem is egyet (nem filmre gondoltam...).
Elesés, kéz-láblövés: ilyen is van a játékban.
Egy utolsó érv: ha nem tetszik...Nos akkor miért vagy itt? és miért nem teremfocizol? -
#773 irdatlan méretű lenne a játék ha minden részletes lenne,és a gépnek is irdatlannak kell lennie,hogy elfusson rajta... -
#772 a bunnyhopp 1 botrány, 1 lövés azonnal végzetes, ha lábba kapod, ess el, ejtsd ki a fegyvert, többet fel se tudjál állni, ha karban, onnantól fogva ne tudj lőni, ha hasba, akkor asszem nem is kell folytatnom. Amúgy egy másik tipikus cod példa, mindenki megy a BAR-ral, tudjátok, hogy ez 1 elsővh-s fegyver, ami 10 kiló, kib hosszó, gyakorlatilag letámasztás nélkül kizárólag vaktában lehet riasztólövéseket leadni vele, erre multiban ugrálva lövik vele a népet 10 centiről, ez több mint szánalmas szerintem. -
#771 jó hát én meg nem tudom ezek szerint beleélni magam az ilyen baromságokba. Pont az lenne a lényege, hogy modellezze a csatákat, de ehelyett teletömik ezeket a játékokat minden baromsággal (medic, pötty a középen, ugrabugrálás, 15m-es ugrások...) szóval egy játékot csinálnak, külön szabályrendszerrel, és ennek semmi köze a csaták szimulálásához. Ha meg játék, akkor nagyon gyenge, inkább felhívok 5 havert és lemegyek teremfocizni, milliószor nagyobb fun lesz. -
#770 Persze hogy messze vannak a realizmustól.
-De ezek játékok, a cél a szórakozás.
-Miért lenne a jó a valóban valósághű játék. A legtöbb ember a saját vére látványától elájul. Egy filmben, játékban más.
Példa 1;
Az elit alakulatban például a bastogni harcokban két szereplő is csonkolódik egy becsapódó tüzérségi lövedéktől.
~ez a valóságban sok embernek elég lenne, hogy bezizzenjen, bepánikoljon.
Egy ilyet, vagy egy ember erőszakos halálát nem mindenki dolgozza fel.
Ilyen játék biztos nem kellene senkinek.
Példa 2; sok "véres" filmet. A múlt héten a falklandi háborúról volt egy dokumentumfilm, az mégis teljesen más volt. Más látni, hogy ott visznek egy katonát leszakadt lábban és más egy mozit megnézni.
Sztori: már ne haragudj, de azé' nincs olyan nagy sztori. Elnagyolt amerikai "mi mindent tarolunk" sztori van. Voltak minőségi momentumok, de nem volt egy dráma.
Hangulat: az van multiban is. Megrohamozni egy stratégiai pontot, visszaverni egy támadást. Hangulatos tud az lenni, főleg ismerősökkel...
Realisztikusság: több ilyen téma is be van dolgozva: a célzás, futás, shock. Vannak amit nem lehet. Hogy oldalád meg azt, hogy milyen napokat tölteni télen a szabadban egy fagyott lövészárokban? (miközben várod az ellent)
Sőt:
Mi az amit hiányolsz? Miben legyen élethűbb? -
#769 haljak meg én is a gép előtt ha lelőnek?
vagy repüljenek a repeszek a szobában ha robban egy gránát?
esetleg ha aknára lépek a játékban akkor repüljek én is a szoba végéig?
vagy ha a tüzérség egyik lövedéke mellettem csapódik be akkor röpködjenek az arcomba földdarabkák és a 6.dik emeletig szakadjon ki a padló?:D
komolyra fordítva a szót mi nem tetszik neked? az hogyha esel 15 métert akkor nem halsz meg? nem hinném,hogy jó ötlet lenne,mert akkor mindenki elkezdené szidni a játékot,hogy egy ilyen miatt halt meg...ha megvan a multi hangulata,beletudom magamat élni akkor már annyira jelentéktelenek az ilyen dolgok... -
#768 lol -
#767 mesélj még a multiról.
milyen érzés volt kiprobálni? -
#766 ezek a játékok nagyon de nagyon messze vannak mindennemű realisztikustól
a single rész az sztem jó, mert sztori, hangulat... de a multi a kukába való -
Rain1 #765 A CoD3ban meg már külön gombot kell nyomni, hogy lélegezzen az ember :) különben megfullad.
Az a baj, ha TÚL realisztikusra csinálják a játékot, az a játékélmény rovására megy. (pl a fenti példa. Élethű, hogy lélegezni kell, de ki játszana egy ilyen játékkal? nem tudnál figyelni az ellenre, mert állandóan azt nézed, hogy meg ne fulladj)
Vagy az ütés a játékokban:
Ha egy BARral ütöd meg akkor meghal, de ha egy pisztollyal fejbecsapod akkor épp, hogy egy kevés élete lemegy. Pedig szerintem ha valakit fejbevágnak egy pisztollyal akkor az majdnem biztos, hogy elájul (vagy legalábbis jobban megsérül mint a CoDban :D ) -
#764 én már kidobáltam az összes FPS-t...csak az aknakereső van fent -
#763 Azt hiszem, igazad van. Minden fórumozó azonnan uninstallálja az FPS-eket a gépéről. Ezt a fórumot is be lehet zárni. -
#762 az fpsek multi része sztem játszhatatlan. AA az egyedüli kivétel, atöbbinél jobb 1 jó flashjáték -
#761 Ez egy játék. Pl. ha lelőnek, újjászületsz. Az is baj? -
abonyitomz #760 hátha a 2ben reálisabb lesz :) -
#759 látod már fel se tűnik. Ugorj ki a 2. emeletről és máris megvan a bűvös 15 méter repülés, igaz kicsi életerőt fogsz veszteni, első emeletről csak egy jó 8ast lehet ugrani betonra, de ettöl ne sérölsz semmit. (Életben azért meg ne próbáld:) ) -
#758 érdekes nekem mióta kijött még nem sikerült :) -
#757 hogyhogy hol call of duty nevű fpsben -
#756 hol? :) -
#755 Csak annyit mondok, hogy a katonák jó 10-15 métert tudnak ugrani. Kérdezem akkor ép elméjű ember miért játszon ezzel? -
#754 CTF: a játék kedvéért...
Helyesírás: az igényesség kedvéért. -
Gabe18 #753 Az a háborúba minek?
Jó hát írni még nem tudok,mire 80 éves leszek csak megtanulok,de addigra meg már minek...