26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• Mester01
    Kösszönöm szépen!
    Egyébként a kutyának meg tessék ugye .
  • alph4
    Nesze! Azért használhatnál néha google-t ha érdekel vmi.
  • Mester01
    Ehez tudtok adni egy normalis linket 5kval szedi csak :(
    Magyar oldalon kint van valahol?
  • Ferro
    Sajnos az én prioritás rendszerem nagyban eltér azokétól akik adják a pézt! :)
  • Kandurex
    Az állami ítéletvégrehajtó.
  • Kandurex
    No, megnéztem ezt az új videót. Hmm, az alap kampány, nagyon tetszett, végig is toltam, ami nálam nagy szó... a kiegészítőt kemény 15 perc után töröltem is. És most láttam ezt a videót, ennek még 15 percet sem jósolok, ha így marad. Remélem nem ua. a darálás, futok, darálás, futok lesz, hanem valódi, okos AI. és nem beteleportál még 6 katona a házba, aztán kifutnak, hogy te vadkacsa vadászatot tarthass.
  • dr Kotász
    Az ember tudjon prioritásokat felállítani :-)
  • Ferro
    LoL De ebből a munkából veszek kenyeret meg internet előfizetést meg mindent! ;D
  • dr Kotász
    Abba kéne hagyni...
  • Ferro
    Cya! :) Dolgozom nagyon nagyon... csak olvasok és nem jáccok max egy kevés Tibia-t. :)
  • HD JOHNNIE
    nov 1, ha jól emléxem :)
  • Ibron
    Há bakker...kemény lesz a 2dik része:D...mikor is jön ki pontosan?

Ibron
  • Istencsászár
    geci jó a vid csakmár jönne ki
  • panther112
    örülök hogy sikerült eljutnotok a köcsögözésig
  • dr Kotász
    Szeva! Rég láttunk!
  • dr Kotász
    fan
  • KM
    Viszlát!
  • Ferro
    Ezért én kérek elnézést!!!!
  • panther112
    Jó hát van Vészhelyzet fun is elég, van fika-fps fun is elég. Örülök, hogy nem tartozom közéjük...
  • Dichter
    Te vagy a nevetséges. Próbálod megmagyarázni nekünk multi fps fanoknak, hogy a multi fps szar. Vedd már észre, hogy senki nem ért veled egyet. Köszönjük, hogy beírtad a véleményed, de le lettél szavazva. Viszlát.
  • panther112
    nevetségesek vagytok...
  • Gabe18
    Á,ez azért még nem elég realisztikus szerintem.
    Inkább a játékhoz járna egy fegyverkkel jól ellátott ember,aki figyelné ahogy játszol.Ha gyomronlőnek a játékban akkor Ő is gyomronlőne a monitor előtt.Ha lábon akkor lábon.Ha felrobbantanak egy kézigránátal a játékban,akkor illedelmessen elköszönne,kimenne az ajtón,bevágna egy gránátot a szobába,és game over...
  • KM
    Nem rossz így élni...?
  • zaki
    nagyobb kép nem volt agykoponya?
  • panther112
    Ezt úgyértettem, h ami a Vészhelyzetben megy az tiszta kitaláció, ha úgy kezelne egy orvos bárkit, z rögtön meg is halni, a Trauma pedigteljesen reális rekonstrukciókból, vagy eredeti kórházi felvételekből áll. Vészhelyzetből ha két részt láttam sokat modok, traumát megnéztem néhányat (nem nagyon kedvelem a kórházdolgokat:) ) és hát tényleg ég és föld. Csak az a kérdés, hogy miért van szükség vészhelyzetre, codra? Ezt nem értem, h mi jó van agyament, blőd, és fantáziátlan dolgokkal játszani, nézni. Ennek tetejébe pedig mindkét termék készítőja harsog, hogy ez milyen reális. Szerintem ez egyszerű parasztvakítás, semmi más.
  • trident
    Valóban többes számban írtam a hozzászólásomat. Ha visszaolvasol, akkor rájösz miről -remélem- volt szó.
    Hajnal fél ötkor már csorbul a stilisztikám.
    Az eleje többesszám, a közepétől már nem, de nem kezdem el kezeimet mosni, szerkeszteni.

Nem fogok válaszolni én is pontról pontra, mert az részemről csak kötözködés lenne.
  • Nyers
    Ez a már megjelent shaky vid jobb minőségben. fincsi
  • Nyers
    Egyrészt nem lovagolok, leírtam a véleményem tiszteségessen, tördelve / olvashatóan - ez itt nem megy mindenkinek. Viszont mintha Te nem olvastad volna el, amit írtam. Ne kezd ismételni magadat, nincs értelme.
    1) Nagyon meg voltam elégedve a CoD single részével, a játékot soha nem szidtam, de a multijához nincs ingerem. A CoD2 is fantasztikus lesz a maga nemében.
    2) Nem kell írni szerver címeket, elég nagy baj, ha jó játék csak néhány szerveren alakul ki. Ez minősíti is a multiját.
    3) Nem idegesítek senkit, ha téged igen, sajnálom, gondolatimat azért írtam le, hátha valakit megfognak az új ötletek ---> talán a duty-ba is érdemes megfontolni ezt azt.
    4) Különbőzök az igényeink, a lassabb játékmenetet részesítem előnyben, csak ennek adtam hangot, nem ismételtem magamat, ezután se fogom, szóval ilyen ügyben több komment nem érkezik tőlem.
  • Serpa
    új vid
  • trident
    Re vészhelyzet vs trauma: a forgatókönyvet megtörtént casusokból írták, DRAMATIZÁLVA. Elvégre nem ülnél le egy olyan sorozat elé, amely epizódonként nyolc (vagy huszonnégy) órás lenne....................

(persze ezen felül is lehetne kritizálni, de ugye mi az amit nem lehetne kritizálni, de erre már utaltam egyszer)
  • trident
    Miért van az, hogy elolvasom azt amit írtatok, ellenben nem veszem észre, hogy ti elolvasnátok amit írtam?

Ugyanazon dolgokon lovagoltok.

Legalább 10 féle játékmód közzül választhatsz, és ez még bővül a módokkal együtt.
    Több játékmódban bizonyos feladatért kapsz pontot, ergo a feladat teljesítésére jutalmazandó.

Most kezdjem ismételgetni magam?

Tessék kipróbálni (UO):64.185.230.107:28960 Nincs bunnyhop, nincs rush. Jó, tapasztalt játékosok vannak és masszív csaták.
    Ez persze csak egy példa.

Egy dolgot nem értek.

Miért érzed úgy, hogy itt kell véleményt adnod nemtetszésednek?
    Ha nem tetszik a készülőben lévő játék, -amiből egy tucatnyi képet láttál- akkor miért vagy itt?
    Nem veszed észre magad?
    Direkt idegesíteni próbálod az ide járókat?

Ha az AA a jó játék, akkor tessék menni. nincs nekem azzal sem semmi bajom, se szidni, sem dícsérni nem tudom, mert csak felületesen ismerem.
    lehet jókat teremfocizni is.
    A lehetőségek tárháza vár rád, "az elmondom ugyazt kétszer egy nap" számomra már unalmas.
  • donneck
    Jééé!!! CODnak van single része is???? :O :D
  • panther112
    jaja ha hasonlítanom kell a 2 dolgot akkor vészhelyzet vs trauma...
  • Nyers
    Most gondolom megint neki fog mnidenki ugorni panther kollégának, pedig fölösleges. Amit leírt, azok olyan játékmeneti elemek, ami lassítják és javítják az élményt. Az a baj, hogy játékmenetileg igen keveset, szinte semmit nem újítanak a fejlesztők. Ez a random dolog se valami hű de nagy dolog lett volna előbb megcsinálni, mégis szinte csak most harapnak rá a "taktikai" jellegű játékok.
  • panther112
    És arra hogy vannak más serverek, ahova komoly emberek járnak, azt tudom mondani h nem igazán vet jó fényt egy játékra az, hogy fékezni kell magam az élethűség miatt a teljesítmény rovására. Egy játék legyen úgy megírva, hogy ne tudják benne kihasználni a blőd dolgokat spam, egyéni bunnyhoppos rush, camp...
  • panther112
    nem az fps-eket szidom, hanem csak a multi részüket. És azt hiszem elég sok hibára rájöttem, amiknek semmi közük gépigényekhez, cd-kulcsokhoz... Az AA eléggé az én elveim felé megy, és attól még megmarad játéknak. Pl. random mapgen, változó küldetés, ezzel egyből lőttek a spamelésnek, a rushnak, talán a kempnek nem. Rákényszerítik az embereket a tudatos csapatként való előrehaladásra, felderítésre... Sajnos egy cod szintű multiban a legkifezetődőbb taktika a a masszív kempelés, ill a rush, bunnyhopp kombináció, ez szerintem meg minden csak nem szórakoztató. Amúgy szintén érdekes, hogy ha AAban akkor mentem fel pár ismerőssel, amikor megjelent egy új map hihetetlenenül taroltunk, mert csapatkéánt működtünk össze, 1 hónap alatt azonban lemostak minket a páylát jól ismerő camper rusher combók...
  • alph4
    Jó hogy még nem a vízben lesz a csata!
  • CyrSyS
    Te figyu! látom te szidod az fps játékokat meg azt mondod nem jól modellezik le a csatákat. Mi ezzel tisztába vagyunk ezért kapja a program azt az általános nevet hogy "játék" nemtudom hogy ismered-e ezt a szót(valamelyik szótárba megtalálható). Nos ez által nem fognak neked olyan élethű játékot csinálni hogy ha felrobban valami a képernyőn akkor kimegy otthon az ablak üveg.És egyébként is ha csinálnának ilyen játékot ami a te igényeidet kielégítené akkor 1. nem fogják megvenni mert nyilván több munka profibb munka drágább lenne a game 2.nem nagyon lenne értelme a játéknak mert ha valóságról beszélünk akkor kimész a csata térre (serverhez csatlakozol) lelő valaki és vége, amíg kinem lépsz a serverröl (reconnect) addig hulla vagy és egy fekete képernyőt látsz hiszen aki meghal az meghal nincs tovább.De ha durvábbat akarok mondani 1 cd kulcssal 1 mecset játszhatsz a serveren és ha meghalsz akkor ennyi volt a cd kulcs(bekerül a halottak közé---dögcédula listába a kulcs) és új kulcs új élet. Meggyőztelek?
  • R0sc0
    hát a víz nem a legszebbre sikeeredet :(
  • trident
    Talán nem volt még...:)
    Bocs, de képet még nem tudok átméretezni, úgyhogy link marad!;)