26388
-
#914 kiprobálnám. -
#913 Egy kevés pletyka:
"Secret Call of Duty 2 Test Server? Pictures Enclosed! - Miscellaneous
Posted by: xXezekielXx on 08-20-2005 @ 11:46 - Source: CallofDuty-2.nl
Call of Duty 2
Someone over at CallofDuty-2.nl has come upon what seems to be a test server for Call of Duty 2. There are two things that stood out to me: 1. Search and Destroy still exists, and 2. there's a CVar sv_voice, and it's enabled! I don't know about you guys, but I'd love to have a VOIP-type thing in CoD. The guys at CallofDuty-2.nl are interested in the fact that it says "Anticheat Tool: Keine (None)", but I don't think it's that big of a deal. They could've simply disabled the tool for developer testing sessions; why would a developer cheat anyway?"
Kép 1
Kép 2 -
Csoder #912 Megin' mondtam vonla egy hülyeséget? Ne is figyelj rá, ez az egyik rossz tulajdonságom ^j^ -
#911 -
Csoder #910 Nem kell azt a FAQ-ba leírni, ez régi íratlan szabály. -
#909 Mindenki tudja, hogy a topiklakók 90%-a letöltött gaméval fogja nyomni. Warez van, és lesz is. De miért kell ezt reklámozni? Egyszer legyen leírva egy FAQ-ban, hogy hogy lehet törni, és jónapot. Én is útálom olvasgatni, hogy a sok 14 éves kiskölök, itt esekszik a warezért. -
#908 MOst nem arról van szó, hogy engem nem irritál a percenkénti kérdések warez ügyben, de annyira írtani sem kellene! -
#907 De legalább úgy el lehet küldeni őket a FAQ-ra...
Yossarian! Vállalsz egy CoD 2 FAQ-ot?
-
Csoder #906 Na ja, az már a következő próbléma :( -
#905 és azt se használták :( -
Csoder #904 Visszaolvasás... mikor már sok hozzászólásból fog állni a topic, hidd el, 10 emberből egy fog visszaolvasni, de az sem végig.. szal FAQ-ra igény van.
Bízd meg vele Yoss-t, Ő összeállított már egy CoD-os FAQ-ot :DDDdd -
#903 nem csak arról van szó, nincs dühítőbb mint mikor mindne 2. hozzászólás hogy törjem fel stb, mert visszaolvasni lusták. -
Csoder #902 Egy hű CoD fan -
#901 biztos lehetsz benne hogy nem fogom hagyni hogy warez topic-ot csináljanak belőle..... -
#900 Az is a játékhoz tartozik!! -
#899 ez a topic a játékról szóljon, és ne arról hogy honnan töltsem, béna vagyok adjatok cheat-et stb... -
#898 Mi van? Fizetés kapsz a BSA -tól, hogy üldözni akarod a warezt? Ha már mindenáron hemzsegni akarsz, keres magadnak más topikot a törölgetésre! -
#897 és még sokat is fogok, mikor jön majd a sok kis warez majom....... -
#896 Csak, hogy ő nem csak mondja, hanem bele is törölt a topikba! -
ent #895 Zaki ma egy gyak esti war codban? 20:30 6v6? -
ent #894 Az 1238 db lemezem közül csak 2 az amit bótban vettem!!!!
CoD és a ManóMatek2 :D
off
Ezt mindenképp eredetiben fémdobozos limitáltedisön verzióban! Hogy meg tudjak előzni mindenkit a multi pályák megismerésében, ÉN LESZEK AZ ISTEN A CoD2 multimapjain!
Ez a vágyam az életem célja, elválok, gyereket az otthonba, hogy tudjak játszani... Infúzio a gép mellett a kaja miatt...
on -
toza #893 mikor jon mar ki demo?!?!?nov 3 egyebkent pc s valtozat... .vagy 8 vagy mennyi:D -
#892 Nem ő dönti el, mint ahogy azt sem ő dönti el, hogy gyilkolni rossz-e. De mondani mondhatja. -
#891 Ezt ne te döntsd el bazzeg! -
#890 A WAREZ ROSSZ! -
#888 addig kihúzzuk vhogy a cod a multival, meg az uo-val -
#887 jaja! de már nem olyan sok idő! annyit már -talán- kibírunk! -
Csoder #886 Naja... én is ^j^ -
#885 én meg le akarom tölteni :P -
Csoder #884 Akkor rendeld. -
ent #883 ELŐ AKAROM RENDELNI, ELŐ AKAROM RENDELNI,... -
#882 Hiho! :)))
Szeptembernél nem hamarabb! :( -
#881 Szeva! Mikó' játszó' má'? -
#880 Fan art -
#879 Szasztok! :)
A próféta szóljon belőled! :))) -
#878 November. -
ent #877 Mikor jön ki pcre? -
#876 Rendicsek! Mennek... ;D -
Ibron #875 Thanks info.
Ibron -
#874 Küldd el őket hozzám egy kezelésre...