26388
-
#1154 lövésem sincs mivel nem néztem még az oldalt :)
14-én jön az új dobozos WWIIOnline az van előrendelve, majd számolom hány nap alatt ér ide a megjelenéstől számítva :) -
abonyitomz #1153 ja meg azt nem tudod hogy a póló mérete mekkora lesz ? nem lehet válogatni a méret közül ? :) -
abonyitomz #1152 ha külföldről van megrendelve akkor hány nap a szállítási idő ? -
#1151 Meg lesz egy lövésből is...:D -
#1150 mondasz valamit :) -
#1149 én tuti kintről hozatom majd ott sokkal olcsóbb még szállítással is. -
abonyitomz #1148 a callofduty.hu-n 19.990Ft irnak.... -
#1147 collectors ebgames-en 12240ft (fémdoboz meg póló)
sima cod2 meg 10200 (póló) -
#1146 hm. hát ebgames-en alapban adnak a simához egy pólót ha előrendelsz :) ha nem lesz sokkal drágább akkor lehet collector's-t veszem ^^ -
Paranoia #1145 Collector's Edition: tartalmaz 1 CoD2 polót,meg állítolag fémdobozos lesz! -
#1144 és miben különbözik a collectors meg a sima? :P -
#1143 cod2 preview -
Paranoia #1142 Továbbá kerültek ki olyan képlopatok is amin egy szerverkereső figyeéhető meg ami véletlenül épp egy atvi-s cod2 szervert szkennelt, és az alábbi mapoakt csípte el:
mp_farmhouse, mp_firestation, mp_toujane, mp_matmata, mp_downtown, mp_trainstation, mp_carentan, mp_leningrad, mp_railyard und mp_dawnville, mp_breakout, mp_decoy, DM TDM S&D valamint CTF játékmod. Ez a lista nem végleges ezért nem tartalmaz minden pályát és játékmodot.
Magyarországon előreláthatóan két kiszerelésben fog megjelenni a Call of Duty 2, Original és Collector's Edition. -
Spirit #1141 A már sokat emlegetett ATVI-s betateszt szerveren 2 napja nem látok mozgolódást..olyan,mintha befejezték volna a teszteket..Nagyon várom már a demot, amivel legalább a megjelenésig kibírom:(
Olvasgassatok Ti is, hátha találunk valamit demo-val kapcsolatban..vagy törjük fel az IW gépét, és szedjük le teljesben:) -
#1140 Kircsi, én főleg HQ-zni szoktam, azért nem találkozunk gyakrabban... -
#1139 NFS: Most Wanted
62 %
Call of Duty 2
58 %
nálam most így áll!:) de amúgy az NFS MW úgyis alul marad....legalábbis nálam!:) -
Nadi #1138 Nekem ismerős, láttalak már publikon:) -
Spirit #1137 most nézem a nick-edet, Kotász..már láttalak..nem is egyszer:) -
Spirit #1136 SimonTower..biztos láttuk már egymást,mindig első vaok:)
tsm,sd nálam egyre megy..mi alakítottuk 1 hónapja az Easy Company klánt Julius-al, és BenceSoldierrel.(sajnos nem találtam jobbakat :P -
#1135 basszák meg a pólót inkább a gammát adják már ki^.^ -
#1134 ebgames-en lehet előrendelni. kapsz hozzá egy pólót is ^.^ $49.99 "Pre-Order: Ships on 10/25/2005" -
#1133 És milyen néven UO-zol? Biztos találkoztunk már... -
Spirit #1132 Erről hol hallottál,hogy ma lenne demo?fél életemet azzal töltöm,hogy nézem mikor jelenik meg bármi róla, a másik felét meg Cod:UO-val...Én nem tudok arról,hogy egyátalán lesz demo. -
#1131 mondom az iw-sek gépén biztos van. az enyémen nincs így nem tudtam vele még játszani, pedig már nem lenne rossz :P -
abonyitomz #1130 -a szavazás a GameStar -ról származik menyél te is szavazz a cod 2re :)
Melyiket várod a legjobban (többet is megjelölhetsz)?
NFS: Most Wanted
59 %
Call of Duty 2
59 %
F.E.A.R.
51 %
Age of Empires 3
45 %
Quake 4
39 %
Black & White 2
36 %
Star Wars: Battlefront 2
32 %
Matrix: Path of Neo
29 %
W40k: Winter Assault
17 %
GT Legends
15 %
Fahrenheit
11 %
The Suffering 2
10 %
Myst 5
4 %
--> jelenlegi álás szerint magasan veri a riválisait helyes helyes -
#1129 Semmit. -
#1128 és milyen a gém? -
#1127 semmi élet?
mit tudtok arról hogy ma lesz demo? -
#1126 azt gondoltam:D -
#1125 van. az IW-sek gépén ^^ -
#1124 miért,van már valahol demo?
:D:D:D -
abonyitomz #1123 lol , elírtam :) -
#1122 nem megtaláltuk a full-t már végig is játszottuk de nem tudom már odaadni mert visssza kellett adni az ektivizsönnek ^.^ -
Spirit #1121 www.filefront tudtommal nincs, a .com-on meg nem találtam.Miről beszéltek?:) -
abonyitomz #1120 www.filefront.hu -
Paranoia #1119 Hüüü,de csöndesek vagytok!
Valaki talált DEMOt ? -
ent #1118 Vazz, tudod meddig csináltam hogy ilyen legyen? (23 perc) -
ent #1117 Köike, letöltöttem! Nálatok is ugrik azintro? Rögtön ide ugrik az oldal! -
#1116 Tyutyukák fáznak, kis dér fog menni a bajszukra a naaagy hohosz télen. Keszetyűre meg nem volt zsé.
Csak az piszkál engem, hogy há mé csak az ikszbokszos képeket nyomatják, nem volt gyanus, hogy a PC verzióról nagy a hallgatás?
Mondtam már, hogy amikor két év múlva visszanéztem a CoD promóciós, kijövetel előtti képeket akkor gyanúsnak, "csináltnak" láttam? Kis képjavítás itt, kis renderelés ott...
Várom már a novembert...:) -
Csoder #1115 nájszos :-) [#1080, 4. ;o)]