26388
-
#1194 LINKET -
#1193 végre kijött!!!! vááááááááá
-
#1192 Thx! -
#1191 az biztos -
#1190 lehet hulye vagyok de a szazalekok osszegenek nem szaznak kene lennie? -
#1189 www.gamershell.com én ott láttam legelőször ^^ -
#1188 Forrás -
#1187 Call of Duty 2' (X360/PC) - Demo Coming In 1 Hour
Posted by Rainier on Monday, September 26 @ 14:05:16 PDT
Call of Duty 2 lets players experience four individual soldier stories as they overcome insurmountable odds in multiple campaigns. Players have the freedom to follow each of the four storylines through for the ultimate character-driven experience, or they can engage in the historic battles chronologically for quick hitting action. Activision will released a 656 mb demo, El Daba, Egypt mission, at 3pm PST. We have it already, and in 1 hour so -
#1186 Szia! Megadnád a forrást?
Néhány nemzetközi Cod-os oldalt megnéztem, ott nem találkoztam ilyen infóval. Thx.:) -
toza #1185 eeez mit is jelent...? -
#1184 *Update*: 3pm PACIFIC it will be released.
*Update #2*: It is a single player demo. -
#1183 ittvan már zaki mester is ^^ jönnek itt mint legyek a szarra :D -
#1182 DEMÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓT -
#1181 Csak TDK lemezem van, mást nem veszek. (igaz kicsit drága 110Ft,de megérni mert jobb mint az arita meg a többi xar :D) -
#1180 arita száksz^^ -
#1179 rákérdezhetek? cod2 ? ^.^ -
toza #1178 amig varjuk demot sztem barkobazzunk...gondoltam vmire..:D -
toza #1177 ja nem is a te apad foglalkozik ezzel bocs..elneztem. -
toza #1176 hagyd mar szegenyt..o is csak izgatott..!!inkabb mond meg honnan lehet leggyorsabban leszedni demot!apad hanyszorosan irja dvd ket?irna nekem is egyet?-os aritara jo lesz.. -
#1175 szó szerint ki fogunk rugdosni az ágyból ^^ lehet megint elkések melóhelyről holnap? ^.^ -
toza #1174 pedig aszittem almosvagyok:D de u laccik mostmar nem:D ha van demo ebresszetek fel!!holnap nyilvan nemkene menni dolgozni sem..:) -
#1173 akkor foglalkozzunk a magyar nyelvtannal ^.^ ne foglalkozz, nem pedig ne foglalkozzál ^^ a mit az mint visszább helyett vissza ^.^ -
#1172 bb -> m :) -
#1171 ne foglalkozzál az angol tudásommal,mert lehet több mit a tiéd, csak nem olvastabb visszább ennyi. -
#1170 addig álljon mindenki vigyázba míg te feltöltöd ^^ -
toza #1169 mikor olvastad?hol?" Call of Duty 2 Demo Coming Today"??akkor mar csak masfel ora?:D ijenkor amerikaban 6-7 oraval van kevesebb nem?akkor meg ossze johet...megyek fozok kavet!8D -
#1168 rosszul értelmezel. még nincs demo. csak lesz vmikor... remélem mindjárt ^^ -
#1167 Hát eléggé rosszul értelmezed...inkább menj el kicsit angolozni, és mire rájösz mit jelent, addigra pont meg fog jelenni -
#1166 Nekem meg az apám csinálta meg a full-hoz a telepítő DVD-t, amit már lemásoltam magamnak is Azt mire feltöltöm nektek... -
#1165 most kamillázok, van már demo, vagy rosszul értelmezek? -
#1164 Pont jókor... holnap nincs suli, és elvileg akkor már reggel tudom tolni :)) -
#1163 szar az uppom és mire feltöltöm nektek a demot tárhelyre... -
#1162 órák kérdése ^.^ -
toza #1161 szal akkor hamarosan demo?!?!8D
-
#1160 nekem már megvan. anyukám ektivizsönnél takarito^.^ -
#1159 Áááá...Remélem mihamarabb le tudom szedni a demot! :)) -
#1158 ébresztő ribancok^.^ -
#1157 Just a few hours away -
#1156 Call of Duty 2 Demo Coming Today
Activision announced that the Call of Duty 2 demo will be released today. Call of Duty 2 promises new visuals, advanced A.I. technology, the most realistic squad combat and explosive action in new historic campaigns. For example, squads now have the freedom to take on a variety of mission objectives, on expansive battlefields that allow for multiple paths and the ability to utilize actual combat tactics like outflanking and fire and maneuver capabilities. The sequel in the works at Infinity Ward scheduled for release this fall - the E3 2005 movies (PC, Xbox 360) can be found in our download area. -
#1155 Az EbGames oldalán a pre-order lehetőséghez azt írták, hogy 10.25-én szállítják, legalábbis én így értelmeztem. Valóban így van? Ennyivel előbb kiadják, közel 9 nappal a hivatalos kiadás előtt?