26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• zaki
    LINKET
  • Eisenhower
    végre kijött!!!! vááááááááá
  • trident
    Thx!
  • zaki
    az biztos
  • magus
    lehet hulye vagyok de a szazalekok osszegenek nem szaznak kene lennie?
  • Eisenhower
    www.gamershell.com én ott láttam legelőször ^^
  • Istencsászár
    Forrás
  • Istencsászár
    Call of Duty 2' (X360/PC) - Demo Coming In 1 Hour
    Posted by Rainier on Monday, September 26 @ 14:05:16 PDT

Call of Duty 2 lets players experience four individual soldier stories as they overcome insurmountable odds in multiple campaigns. Players have the freedom to follow each of the four storylines through for the ultimate character-driven experience, or they can engage in the historic battles chronologically for quick hitting action. Activision will released a 656 mb demo, El Daba, Egypt mission, at 3pm PST. We have it already, and in 1 hour so
  • trident
    Szia! Megadnád a forrást?
    Néhány nemzetközi Cod-os oldalt megnéztem, ott nem találkoztam ilyen infóval. Thx.:)
  • toza #1185
    eeez mit is jelent...?
  • Eisenhower
    *Update*: 3pm PACIFIC it will be released.
    *Update #2*: It is a single player demo.
  • Eisenhower
    ittvan már zaki mester is ^^ jönnek itt mint legyek a szarra :D
  • zaki
    DEMÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓT
  • alph4
    Csak TDK lemezem van, mást nem veszek. (igaz kicsit drága 110Ft,de megérni mert jobb mint az arita meg a többi xar :D)
  • Eisenhower
    arita száksz^^
  • Eisenhower
    rákérdezhetek? cod2 ? ^.^
  • toza #1178
    amig varjuk demot sztem barkobazzunk...gondoltam vmire..:D
  • toza #1177
    ja nem is a te apad foglalkozik ezzel bocs..elneztem.
  • toza #1176
    hagyd mar szegenyt..o is csak izgatott..!!inkabb mond meg honnan lehet leggyorsabban leszedni demot!apad hanyszorosan irja dvd ket?irna nekem is egyet?-os aritara jo lesz..
  • Eisenhower
    szó szerint ki fogunk rugdosni az ágyból ^^ lehet megint elkések melóhelyről holnap? ^.^
  • toza #1174
    pedig aszittem almosvagyok:D de u laccik mostmar nem:D ha van demo ebresszetek fel!!holnap nyilvan nemkene menni dolgozni sem..:)
  • Eisenhower
    akkor foglalkozzunk a magyar nyelvtannal ^.^ ne foglalkozz, nem pedig ne foglalkozzál ^^ a mit az mint visszább helyett vissza ^.^
  • Gaben78
    bb -> m :)
  • Gaben78
    ne foglalkozzál az angol tudásommal,mert lehet több mit a tiéd, csak nem olvastabb visszább ennyi.
  • Eisenhower
    addig álljon mindenki vigyázba míg te feltöltöd ^^
  • toza #1169
    mikor olvastad?hol?" Call of Duty 2 Demo Coming Today"??akkor mar csak masfel ora?:D ijenkor amerikaban 6-7 oraval van kevesebb nem?akkor meg ossze johet...megyek fozok kavet!8D
  • Eisenhower
    rosszul értelmezel. még nincs demo. csak lesz vmikor... remélem mindjárt ^^
  • alph4
    Hát eléggé rosszul értelmezed...inkább menj el kicsit angolozni, és mire rájösz mit jelent, addigra pont meg fog jelenni
  • alph4
    Nekem meg az apám csinálta meg a full-hoz a telepítő DVD-t, amit már lemásoltam magamnak is Azt mire feltöltöm nektek...
  • Gaben78
    most kamillázok, van már demo, vagy rosszul értelmezek?
  • alph4
    Pont jókor... holnap nincs suli, és elvileg akkor már reggel tudom tolni :))
  • Eisenhower
    szar az uppom és mire feltöltöm nektek a demot tárhelyre...
  • Eisenhower
    órák kérdése ^.^
  • toza #1161
    szal akkor hamarosan demo?!?!8D
  • Eisenhower
    nekem már megvan. anyukám ektivizsönnél takarito^.^
  • alph4
    Áááá...Remélem mihamarabb le tudom szedni a demot! :))
  • Eisenhower
    ébresztő ribancok^.^
  • Eisenhower
    Just a few hours away
  • Eisenhower
    Call of Duty 2 Demo Coming Today

Activision announced that the Call of Duty 2 demo will be released today. Call of Duty 2 promises new visuals, advanced A.I. technology, the most realistic squad combat and explosive action in new historic campaigns. For example, squads now have the freedom to take on a variety of mission objectives, on expansive battlefields that allow for multiple paths and the ability to utilize actual combat tactics like outflanking and fire and maneuver capabilities. The sequel in the works at Infinity Ward scheduled for release this fall - the E3 2005 movies (PC, Xbox 360) can be found in our download area.
  • me and a monkey
    Az EbGames oldalán a pre-order lehetőséghez azt írták, hogy 10.25-én szállítják, legalábbis én így értelmeztem. Valóban így van? Ennyivel előbb kiadják, közel 9 nappal a hivatalos kiadás előtt?