26388
-
LBandi #1394 a battlefield 2-ben, na ott van ám gépigény -
#1393 plz válaszoljatok az előző kérdésemre, vagy hol találok gépigényt? -
LBandi #1392 monjuk esetleg a dx 7-essel nincsenek dx 9-es efektek? :D
amugy szvsz mindkét képen kibaszott ocsmány a game majd kipróbálom én ez...... igy a cod 1-néz ki a gépemen. -
#1391 tudna vki esetleg egy torrentes linket (fjlt) adni?? mert én elkezdtem szedni, de behalt 86 %-nál... -
#1390 Akkor ezt nézd meg:
DirectX 7 off:
DirectX 7-el:
-
LBandi #1389 hát ha még egy 6600 gt is megy akkor nem parok :D
majd haverral meglesen tanulás+kondi után. -
#1388 neked h fut a game 7800GTX-el, mert én még nem tudtam kipróbálni -
digital #1387 Már ne is haragudj de amit beraktál képet #1329 az Neked szép textúra? -
#1386 Van. Erről még nem is hallottam hogy nem szereti egymást. Semmi gond newm volt vele... -
#1385 A gránátozás elég fura lett. Nem lehet oda váltani (fegyverként) hanem külön gomb van rá.
Ja és a Tompson 30helyett csak 20golyót bír el egy tárban -
#1384 Köszi! -
#1383 az AI még mindig tök hülye, bedobod a gránátot társad utána rohan rögtön :( -
#1382 Akkor nézd meg a Textúrákat!!! Ha nincs bekapcsolva, lehet hogy csili-vili minden, de ocsmány akkor is. Ha meg bevan kapcsolva a DX7, akkor nincs csili-vili, ami fölöslegesen lassíztaná a gépet, viszont qrva szépek a textúrák és nem homályos foltok...Én ez mellett vagyok.
Nézd meg csinálj képet mind2-ről és rájösz. Addig meg nem kell itt okoskodni. -
#1381 AMD-hez hogy van neked DDRII?:) -
#1380 most szedem a demot de érdekelne hogy menni fog e...
ATI Radeon 9600 XT...
1 GB DDR II
AMD 3000+ 64
vason? -
LBandi #1379 az te sem mondhatod komolyan hoyg a dx 7-es modban szebb a game :D lol....
lehet hoyg gyorsabb de tuti hogy rossazbb.... -
#1378 Hogy lehet a granatot visszahajítani??
Mikorra várható a megjelenés?? És milyen védelem lesz rajta?
Bocsi ha már volt!!
Amúgy elég rövid a demó de szerintem marha jó!! -
digital #1377 A beharangozó képek csak akkor tárul elénk és lesznek láthatóak, ha adott egy nagyon jó karesz, pl.(GF6800GT 256MB DDR3 VS3/PS3) és MINDEN MAXON van + 4*AA + DX7 force off-on van. Csodás! -
#1376 Azért kérdi, mert ma reggel óta a demóról megy az eszmecsere és minden kérdésedre választ kapsz ezen az oldalon, ha visszaolvasol. -
#1375 isten game
minden maxon van és semmi rezzenés
csodás alkotás -
Bendihb #1374 miért kérded?
-
#1373 Hol élsz te? -
#1372 Hát a beharangozo képek klasszisokkal szebbek voltak mint a game :( no nem baj igy is király. -
Bendihb #1371 hi
énis nagyon szeretem a cod-ot és azt nem tudjátok hogy mikor jelenik meg és mekkora lesz a rendszer követelménye és szerintetek fog futni gf6600gt-n? egyébként letölthető a dmeó verzió a www.gamekapocs.hu-ról -
#1370 Nem, nem hiszem. De hátha eltolják a meglyelenést jövőre és megcsinálják? -
#1369 Ezt ajánlom figyelmedbe (meg más CoDosnak is), nemrég csináltam. (nem nagy) -
#1368 nagyon tetszik, hogy a kocsin utazó katonáknak nincs a fejükhöz nőve a sisak :D össze-vissza lötyög nekik a döccenőknél :D -
#1367 Te most komolyan azt hiszed, hogy 1 hónappal a megjelenés előtt kezdik majd optimalizálni? :D
Az látszik, hogy a demo egy hirtelen összecsomagolt valami, mert valszeg nem akartak demot kiadni, de szerintem lényegi változásra már ne számíts! :) -
#1366 Kösz :)
Én még mindig abban reménykedek, hogy ez egy összecsapott demo a DOD source megjelenése miatt. -
#1365 A szmájli lemaradt: -
#1364 Nem a 30 fps miatt nyugodtam meg, hanem mert a 6600 gt eredmények nem max. grafikával születtek, így nincs baj a konfigommal. Mellesleg megsúgom, hogy az élet 333 fpsnél kezdődik mifelénk codban, cod 2-ben is meglesz 200 fölött, ha lebutítom a grafikát a te szintetdre. -
Spirit #1363 iw_02.iwd ajánlom figyelmetekbe ezt a fájlt..ha beleléptek enterrel, a sounds mappában megtaláljátok az össze fegyverhangot, a töltényeknek a becsapódását...a fába pl 20 fajta hanggal képes csapódni..nagyon durva...a Springfield meg istencsászár.Kipróbáltam úgy,hogy 5.1-es szetten MAX-ra vettem a hangerőt, majd összeszorítottam a szemem, és play gomb a winampo-on..ugrottam egy szépet bakker:)
úgyhogy most várom,hogy mikor hívja ki a szomszéd a rendőrséget:) -
digital #1362 Jaja, ez pontosan igy van, az általad belinkelt képek brutál jók! A DX7 on képek mintha nem is erröl a játékról készültek volna... -
#1361 Nekem meg nem elég a 30fps, nálam 100 fölött kezdődik az élet -
#1360 tényleg gyorsult jelentősen + a veterán fokozat mókás :) -
#1359 menjenek a francba :) -
#1358 A DX7force, ha bekapcsolod jelentős FPS emelkedésre lehet számítani meg jócskán lebutított garfikára
No megnyugodtam, nekem TÉNYLEG MINDEN MAXON + 4*AA + DX7 force off. Monnyuk azért a 30 FPS kevés, szvsz a full már jobb lesz. -
#1357 Tudod hogy ezek is olyanok mint a map készítők, hogy tudják hogy honnan lehet jó képet készíteni :))) -
Csoder #1356 Húhú, már töltöm is le, remélem fut majd normálisan -
#1355 hát a mostani képek azért elég visszafogottak, azért a behatrangozó képek sokkal brutibbak voltak...