26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• LBandi
    a battlefield 2-ben, na ott van ám gépigény
  • kRockA
    plz válaszoljatok az előző kérdésemre, vagy hol találok gépigényt?
  • LBandi
    monjuk esetleg a dx 7-essel nincsenek dx 9-es efektek? :D
    amugy szvsz mindkét képen kibaszott ocsmány a game majd kipróbálom én ez...... igy a cod 1-néz ki a gépemen.
  • HD JOHNNIE
    tudna vki esetleg egy torrentes linket (fjlt) adni?? mert én elkezdtem szedni, de behalt 86 %-nál...
  • alph4
    Akkor ezt nézd meg:

DirectX 7 off:

DirectX 7-el:
  • LBandi
    hát ha még egy 6600 gt is megy akkor nem parok :D
    majd haverral meglesen tanulás+kondi után.
  • B@dsector
    neked h fut a game 7800GTX-el, mert én még nem tudtam kipróbálni
  • digital
    Már ne is haragudj de amit beraktál képet #1329 az Neked szép textúra?
  • kRockA
    Van. Erről még nem is hallottam hogy nem szereti egymást. Semmi gond newm volt vele...
  • alph4
    A gránátozás elég fura lett. Nem lehet oda váltani (fegyverként) hanem külön gomb van rá.
    Ja és a Tompson 30helyett csak 20golyót bír el egy tárban
  • KM
    Köszi!
  • Punker
    az AI még mindig tök hülye, bedobod a gránátot társad utána rohan rögtön :(
  • alph4
    Akkor nézd meg a Textúrákat!!! Ha nincs bekapcsolva, lehet hogy csili-vili minden, de ocsmány akkor is. Ha meg bevan kapcsolva a DX7, akkor nincs csili-vili, ami fölöslegesen lassíztaná a gépet, viszont qrva szépek a textúrák és nem homályos foltok...Én ez mellett vagyok.

Nézd meg csinálj képet mind2-ről és rájösz. Addig meg nem kell itt okoskodni.
  • Punker
    AMD-hez hogy van neked DDRII?:)
  • kRockA
    most szedem a demot de érdekelne hogy menni fog e...
    ATI Radeon 9600 XT...
    1 GB DDR II
    AMD 3000+ 64

vason?
  • LBandi
    az te sem mondhatod komolyan hoyg a dx 7-es modban szebb a game :D lol....
    lehet hoyg gyorsabb de tuti hogy rossazbb....
  • Hunter of Deer
    Hogy lehet a granatot visszahajítani??
    Mikorra várható a megjelenés?? És milyen védelem lesz rajta?
    Bocsi ha már volt!!
    Amúgy elég rövid a demó de szerintem marha jó!!
  • digital
    A beharangozó képek csak akkor tárul elénk és lesznek láthatóak, ha adott egy nagyon jó karesz, pl.(GF6800GT 256MB DDR3 VS3/PS3) és MINDEN MAXON van + 4*AA + DX7 force off-on van. Csodás!
  • donneck
    Azért kérdi, mert ma reggel óta a demóról megy az eszmecsere és minden kérdésedre választ kapsz ezen az oldalon, ha visszaolvasol.
  • fitutufi
    isten game
    minden maxon van és semmi rezzenés
    csodás alkotás
  • Bendihb
    miért kérded?
  • KM
    Hol élsz te?
  • grebber
    Hát a beharangozo képek klasszisokkal szebbek voltak mint a game :( no nem baj igy is király.
  • Bendihb
    hi
    énis nagyon szeretem a cod-ot és azt nem tudjátok hogy mikor jelenik meg és mekkora lesz a rendszer követelménye és szerintetek fog futni gf6600gt-n? egyébként letölthető a dmeó verzió a www.gamekapocs.hu-ról
  • donneck
    Nem, nem hiszem. De hátha eltolják a meglyelenést jövőre és megcsinálják?
  • alph4
    Ezt ajánlom figyelmedbe (meg más CoDosnak is), nemrég csináltam. (nem nagy)
  • Yossarian
    nagyon tetszik, hogy a kocsin utazó katonáknak nincs a fejükhöz nőve a sisak :D össze-vissza lötyög nekik a döccenőknél :D
  • Yossarian
    Te most komolyan azt hiszed, hogy 1 hónappal a megjelenés előtt kezdik majd optimalizálni? :D
    Az látszik, hogy a demo egy hirtelen összecsomagolt valami, mert valszeg nem akartak demot kiadni, de szerintem lényegi változásra már ne számíts! :)
  • donneck
    Kösz :)
    Én még mindig abban reménykedek, hogy ez egy összecsapott demo a DOD source megjelenése miatt.
  • donneck
    A szmájli lemaradt:
  • donneck
    Nem a 30 fps miatt nyugodtam meg, hanem mert a 6600 gt eredmények nem max. grafikával születtek, így nincs baj a konfigommal. Mellesleg megsúgom, hogy az élet 333 fpsnél kezdődik mifelénk codban, cod 2-ben is meglesz 200 fölött, ha lebutítom a grafikát a te szintetdre.
  • Spirit
    iw_02.iwd ajánlom figyelmetekbe ezt a fájlt..ha beleléptek enterrel, a sounds mappában megtaláljátok az össze fegyverhangot, a töltényeknek a becsapódását...a fába pl 20 fajta hanggal képes csapódni..nagyon durva...a Springfield meg istencsászár.Kipróbáltam úgy,hogy 5.1-es szetten MAX-ra vettem a hangerőt, majd összeszorítottam a szemem, és play gomb a winampo-on..ugrottam egy szépet bakker:)
    úgyhogy most várom,hogy mikor hívja ki a szomszéd a rendőrséget:)
  • digital
    Jaja, ez pontosan igy van, az általad belinkelt képek brutál jók! A DX7 on képek mintha nem is erröl a játékról készültek volna...
  • alph4
    Nekem meg nem elég a 30fps, nálam 100 fölött kezdődik az élet
  • Punker
    tényleg gyorsult jelentősen + a veterán fokozat mókás :)
  • M@TriX
    menjenek a francba :)
  • donneck
    A DX7force, ha bekapcsolod jelentős FPS emelkedésre lehet számítani meg jócskán lebutított garfikára
    No megnyugodtam, nekem TÉNYLEG MINDEN MAXON + 4*AA + DX7 force off. Monnyuk azért a 30 FPS kevés, szvsz a full már jobb lesz.
  • alph4
    Tudod hogy ezek is olyanok mint a map készítők, hogy tudják hogy honnan lehet jó képet készíteni :)))
  • Csoder
    Húhú, már töltöm is le, remélem fut majd normálisan
  • M@TriX
    hát a mostani képek azért elég visszafogottak, azért a behatrangozó képek sokkal brutibbak voltak...