26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• Sly06
    Nagyot fog szolni ez is
  • Nwis86
    Én nem értek vamit már vagy fél órája nézem a bealítások közötti különbséget de hiába alítom akárhogy mégis ha force directx-et yesre állítom szerintem 100x szebb. de nem így kéne szarul kinéznie? vagy csak nálam búgos a graf

Fps kiíratásra ha vakit érdekel cg_drawFPS 1
  • LBandi
    vazzeg mintha valami nem lenne sirály nekem elinditom az exe-t és akkor bugrik dosos ablak majd közi velem hoyg anyád és semmi több nem történik.... másnak enm volt ilyen baja?
  • Kandurex
    Azaz ez már kettő, tehát két szó - mint száz: Must have!

• Kandurex
    Egyébként, hogy véleményt is mondjak,. Nekem tulajdonképpen tetszik. Az első alapjátékhoz volt szerencsém a küldetélemezt már meg se szagoltam. A grafika full - high -on szépnek mondható, bár azt nem igazán értem, hogy a texturák minősége miért csak force -olt DX7 -tel megfelelő, alap DX9 -ként szerintem nagyon homályos. A játékmenet pörgős - tetszetős, és voltaképp kellően nehéz fokozaton élvezetes is. Szal egy szó - mint száz, must have!
  • PLackó
    király.
  • Emmemm
    Hát a demo alapján.. vááááááááá!! Hosszú idő után először érdekel ismét egy fps!
  • Kandurex
    Vagyis fut MX -en, na :)
  • Kandurex
    "Not included with demo"

Lefordítva: A demó kivételével. Tehát a full -nak kellesz csak DX9
  • PLackó
    ezekszerint a Gef2-mel nem fog menni?
  • Eisenhower
    há bazz. van egy olyan gyanum hogy a köcsög omega driver miatt van :(
  • Hunter of Deer
    Nekem ilyen
    töltőképernyő
  • toza #1423
    mellesleg hl2 nek huje fizikaja van..mert van de mar tul sok is...es a targyak sem 100% osan realisan roncsolodnak u h kb nincs is ertelme!!cod ba nem kell fizika sztem sem..azert kerdeztem h van e vagy meghagytak ojan jonak amijen volt..
  • Hunter of Deer
    Nekem nem ilyen!
  • Eisenhower
    sztem meg már mindenki megszokta hogy a cod fizikája ilyen ilyennek szeretjük. az se lenne jo ha minden game hl2 fizikával jönne ki unalmas lenne egy idő után.
  • davos80
    Én nem vártam semmit a játéktól, mert nem is nagyon foglalkoztam vele, de eddig nem sok újat mutatott fel a COD1-hez képest, a grfaon kívül.
    Pl. egy kis far-cry/hl2 féle fizikának sokan örülnének sztem.
    Mind1, meglátjuk a teljeset.
  • Eisenhower
    betolto kepernyo masnal is ilyen elmosodott szar?
  • Eisenhower
    na plz vki képet a töltő képernyőről!!! (amikor a billkiosztást mutatja) kíváncsi vagyok vmire...
  • toza #1417
    gamershellrol meg 1 ora van hatra:(addig vki mongya mar meg h fizika akkor most van?vagy maradt a "regijo"ossze esos hosi halalos tetemek foldrol egyido utan eltunos verzio?vagy mi van...?
  • Eisenhower
    http://www.nforce.nl/forum/viewtopic.php?t=8455&start=160
  • donneck
    Bren
  • Eisenhower
    nforce-on találtam képeket. bazz ott van a nagy géppityu is az angol aminek felül van a tár... nem jut eszembe a neve

• csuhi
    thx!! fullos...
  • kRockA
    tenksz, verrimács
  • B@dsector
    ezt kifejtenéd bővebben is, h mit jelent nálad a full grafika
    1600*1200 felbontásban nehezen tudom elképzelni a folyamatosságot 9800 pro kártyával
  • Eisenhower
    1.Minimum System Requirements

- 3D Hardware Accelerator Card Required - 100% DirectX(R) 9.0c compatible 64 MB Hardware Accelerator video card and the latest drivers
    - English version of Microsoft(R) Windows(R) 2000/XP
    - Pentium(R) 4 1.4GHz or AMD Athlon(TM) XP 1700+
    - 256 MB RAM (512 MB RAM recommended)
    - DirectX(R) 9.0c (Not included with Demo)
    - 100% DirectX(R) 9.0c compatible 16-bit sound card and latest drivers.
    - 100% Windows(R) 2000/XP compatible mouse, keyboard and latest drivers
    - 700 MB of uncompressed free hard disk space (plus 800MB for Windows(R) 2000/XP swap file)
  • toza #1409
    ugyes vagy..en is onnan szoktam altalaban vagy filesack rol..de most vmier gamestarol szarakottam igy az rakott csocsre...:(nem baj hajnalig demot nyomok ugyis..igysebaj...addig legalabb tok kajalni mig lejon..meg bekesziteni par pzst..hatha elcsoppenek ,ha tenyleg annyira zsir..:D
  • donneck
    Akkor csak azért lehet, mert Geforce. :-)
  • Eisenhower
    toza én a gamershell-ről szedtem abban a pillanatban mikor megjelent és jó^^ bár még a link is szar volt akkor később javították ki csak de rájöttem mit kell tenni igy beelőztem sok embert^^
  • toza #1406
    osszefosom magam..3 szor toltottem le es mindig szar a file..bruhuu..mindenki imagya es mar tulvan rajta..en meg szopok...van mar cod 3 kep vagy vmi legalabb??
  • haxoror
    Sztem a DirectX7-es kép jobban néz ki
    (mondjuk mindkettő elég béna de itt úgy is a fíling a lényeg)
  • Eisenhower
    skacok megtenné azt nekem valaki hogy magáról a főmenüről csinál egy shotot? lehetőleg 1024-es felbontásba... és persze rakja k ia linket ide :)
  • Sly06
    1600x1200-ban simán fullon minden,egy berezzenés nélkül fut a game 9800pro..
  • Eisenhower
    neked hogy ilyen részletes a pityu? én mindent maxra teszek de akkor se ilyen részletes... x800xl kártya
  • Captain Sparrow
    basszus nemtalálok normális helyet ahonnan lehet szedni..
    a leggyorsabb amit találtam 30al szedi :s
  • ent
    Szerintetek mennyire fogja ennyi a multi a servereket?
  • davos80
    576.hu
  • davos80
    AMD XP 2500+, 512 DDR 266, Radeon 9000 (!),
    játszhatóan fut,legalább is számomra.
  • csuhi
    valaki tud egy linket ahonnan esetleg jön is? :P
  • alph4
    Csináltam egy kis Muvie-t a Demoból. A végigjátszást mutatja be (röpke 4perc, amiben csak közel 2 és fél perc volt, maga az akció) Easyn nagyon könnyű
    [email protected] (75MB)
    Nem sok campelés van benne, az tuti :DDD