26388
-
#1435 Nagyot fog szolni ez is -
Nwis86 #1434 Én nem értek vamit már vagy fél órája nézem a bealítások közötti különbséget de hiába alítom akárhogy mégis ha force directx-et yesre állítom szerintem 100x szebb. de nem így kéne szarul kinéznie? vagy csak nálam búgos a graf
Fps kiíratásra ha vakit érdekel cg_drawFPS 1 -
LBandi #1433 vazzeg mintha valami nem lenne sirály nekem elinditom az exe-t és akkor bugrik dosos ablak majd közi velem hoyg anyád és semmi több nem történik.... másnak enm volt ilyen baja? -
#1432 Azaz ez már kettő, tehát két szó - mint száz: Must have!
-
#1431 Egyébként, hogy véleményt is mondjak,. Nekem tulajdonképpen tetszik. Az első alapjátékhoz volt szerencsém a küldetélemezt már meg se szagoltam. A grafika full - high -on szépnek mondható, bár azt nem igazán értem, hogy a texturák minősége miért csak force -olt DX7 -tel megfelelő, alap DX9 -ként szerintem nagyon homályos. A játékmenet pörgős - tetszetős, és voltaképp kellően nehéz fokozaton élvezetes is. Szal egy szó - mint száz, must have! -
#1430 király. -
Emmemm #1429 Hát a demo alapján.. vááááááááá!! Hosszú idő után először érdekel ismét egy fps! -
#1428 Vagyis fut MX -en, na :) -
#1427 "Not included with demo"
Lefordítva: A demó kivételével. Tehát a full -nak kellesz csak DX9 -
#1426 ezekszerint a Gef2-mel nem fog menni? -
#1425 há bazz. van egy olyan gyanum hogy a köcsög omega driver miatt van :( -
#1424 Nekem ilyen
töltőképernyő -
toza #1423 mellesleg hl2 nek huje fizikaja van..mert van de mar tul sok is...es a targyak sem 100% osan realisan roncsolodnak u h kb nincs is ertelme!!cod ba nem kell fizika sztem sem..azert kerdeztem h van e vagy meghagytak ojan jonak amijen volt.. -
#1422 Nekem nem ilyen! -
#1421 sztem meg már mindenki megszokta hogy a cod fizikája ilyen ilyennek szeretjük. az se lenne jo ha minden game hl2 fizikával jönne ki unalmas lenne egy idő után.
-
davos80 #1420 Én nem vártam semmit a játéktól, mert nem is nagyon foglalkoztam vele, de eddig nem sok újat mutatott fel a COD1-hez képest, a grfaon kívül.
Pl. egy kis far-cry/hl2 féle fizikának sokan örülnének sztem.
Mind1, meglátjuk a teljeset. -
#1419 betolto kepernyo masnal is ilyen elmosodott szar? -
#1418 na plz vki képet a töltő képernyőről!!! (amikor a billkiosztást mutatja) kíváncsi vagyok vmire... -
toza #1417 gamershellrol meg 1 ora van hatra:(addig vki mongya mar meg h fizika akkor most van?vagy maradt a "regijo"ossze esos hosi halalos tetemek foldrol egyido utan eltunos verzio?vagy mi van...? -
#1416 http://www.nforce.nl/forum/viewtopic.php?t=8455&start=160 -
#1415 Bren -
#1414 nforce-on találtam képeket. bazz ott van a nagy géppityu is az angol aminek felül van a tár... nem jut eszembe a neve
-
#1413 thx!! fullos... -
#1412 tenksz, verrimács -
#1411 ezt kifejtenéd bővebben is, h mit jelent nálad a full grafika
1600*1200 felbontásban nehezen tudom elképzelni a folyamatosságot 9800 pro kártyával
-
#1410 1.Minimum System Requirements
- 3D Hardware Accelerator Card Required - 100% DirectX(R) 9.0c compatible 64 MB Hardware Accelerator video card and the latest drivers
- English version of Microsoft(R) Windows(R) 2000/XP
- Pentium(R) 4 1.4GHz or AMD Athlon(TM) XP 1700+
- 256 MB RAM (512 MB RAM recommended)
- DirectX(R) 9.0c (Not included with Demo)
- 100% DirectX(R) 9.0c compatible 16-bit sound card and latest drivers.
- 100% Windows(R) 2000/XP compatible mouse, keyboard and latest drivers
- 700 MB of uncompressed free hard disk space (plus 800MB for Windows(R) 2000/XP swap file) -
toza #1409 ugyes vagy..en is onnan szoktam altalaban vagy filesack rol..de most vmier gamestarol szarakottam igy az rakott csocsre...:(nem baj hajnalig demot nyomok ugyis..igysebaj...addig legalabb tok kajalni mig lejon..meg bekesziteni par pzst..hatha elcsoppenek ,ha tenyleg annyira zsir..:D -
#1408 Akkor csak azért lehet, mert Geforce. :-) -
#1407 toza én a gamershell-ről szedtem abban a pillanatban mikor megjelent és jó^^ bár még a link is szar volt akkor később javították ki csak de rájöttem mit kell tenni igy beelőztem sok embert^^
-
toza #1406 osszefosom magam..3 szor toltottem le es mindig szar a file..bruhuu..mindenki imagya es mar tulvan rajta..en meg szopok...van mar cod 3 kep vagy vmi legalabb??
-
haxoror #1405 Sztem a DirectX7-es kép jobban néz ki
(mondjuk mindkettő elég béna de itt úgy is a fíling a lényeg) -
#1404 skacok megtenné azt nekem valaki hogy magáról a főmenüről csinál egy shotot? lehetőleg 1024-es felbontásba... és persze rakja k ia linket ide :) -
#1403 1600x1200-ban simán fullon minden,egy berezzenés nélkül fut a game 9800pro.. -
#1402 neked hogy ilyen részletes a pityu? én mindent maxra teszek de akkor se ilyen részletes... x800xl kártya -
#1401 basszus nemtalálok normális helyet ahonnan lehet szedni..
a leggyorsabb amit találtam 30al szedi :s -
ent #1400 Szerintetek mennyire fogja ennyi a multi a servereket? -
davos80 #1398 576.hu -
davos80 #1397 AMD XP 2500+, 512 DDR 266, Radeon 9000 (!),
játszhatóan fut,legalább is számomra.
-
#1396 valaki tud egy linket ahonnan esetleg jön is? :P -
#1395 Csináltam egy kis Muvie-t a Demoból. A végigjátszást mutatja be (röpke 4perc, amiben csak közel 2 és fél perc volt, maga az akció) Easyn nagyon könnyű
[email protected] (75MB)
Nem sok campelés van benne, az tuti :DDD