26388
-
#1595 Mutass a cs source ban, pl lehet,h ott is beleolvad valamelyest de legalább meg van oldva valahogy. htx noflame. -
#1594 Olvass vissza 1-2oldalt. Találsz infót bőven. -
Pedrosz #1593 Sziasztok!
Leírhatnátok hogy nálatok NEM Dx7 módban hány fps-el megy a játék.
Nálam A64 3000+, 1 giga ram, 9800 Pro mellett 3-4 fps (1024, normal beállítások mellett). Kíváncsi lennék, hogy ez normális-e. -
#1592 Kicsit visszaolvasgattam és ahogy láttam új hülyeség terjed sebbel - lobbal. Azaz multiban nem számít a grafika. Már pedig aki egy kicsit is utánna gondol az tisztába van vele, hogy az aprólékos, valósághű grafika nagyságrendekkel elősegíti a beleélést, az ott vagyok érzést. Mondanom se kell mennyit számít ez a játékélmény szempontjából. Pl: Lehet BF2 -zni, minimál graffon is, és lehet max. -on is. LÁttam mindkettőt, játszottam is, elmondhattom, hogy óriási különbség volt. Ez a multiba elég az egyszerű - "puritán" graf csak a low end kategória embereinek kritikája és mentésge. Szemernyi igazság tartalom nélkül. A grafika sokat számít. -
#1591 CoD-ban nincs futás csak az UO-ban... Vagyis sprint nincs, mert alaphelyzetben fut az emberke. -
#1590 beleolvadó hullákat bármelyik fpsbe mutatok neked :P ugyan nincs amibe nincs olyan -
big #1589 igen arra -
#1588 Igen a multi a lényeg nekem is de elvárható lett volna nem? -
#1587 Nemhiszem h van sprint ha arra gondolsz. -
#1586 ez kötelező!!!
http://files.filefront.com/CoD2_German_Demo_mod/;4185269;;/fileinfo.html -
big #1585 Sziasztok!
Futás melyik billentyű? (CoD2demo) -
#1584 ott a titok az aláirásomban... jó gépecske:P -
Haversrác #1583 Jó neked, áruld el a titkod PLS
-
#1582 nekem is majdnem,ésha valaki azt mondja,hogy ez szar grafika,hátast dobok!!! -
#1581 a demorol folyik a téma több órája!nálam is ötös game... -
#1580 nekem full graf max élsimitás meg minden ami kell 40-60 fps
-
toza #1579 egy 3 mas skalan ugye?:D(para elkezdeni is..:D remegnek a labaim..:D) -
#1578 innen le lehet töülteni www.playware.hu és ott hogy cod 2 demó!!! -
#1577 amennyit jácottam vele nálam 5 ös az a játék -
#1576 a demóról hallotatok már? -
#1575 Szerintem kibaszzott jó!Faszán maradt az a frankó kis irányítás és ezzel kurvára élvezhető!Remélem fasza lessz az Sp-is meg a netes része is!A Cod-ot nagyon jó nyomni neten remélem ezt is lehet frankón küldeni! -
toza #1574 mert azonosicsa mindenki cs vel vagy cs sekkel cod tort szervereken ugyetlenkedo "csitereket(?)"?!ha vkinek jobban megy mingyart anyazzak...mellesleg tok mindegy mert meg elvezheto a jatek mellettuk is..
multi nyilvan zsir lesz..cod ba nem fer bele semmifele rongybaba efekt mert nem arrol szol h mennyire zsir a grafika...hanem a csapat attakrol WWII kornyezetben...ha huje az AI ha nem...ott van csomo masikjatek amiben kilehet elvezni ezen trukkoknek "aldasos " hatasat...amivel tenyleg kizarolag problema van es inkabb hianyossagaira mutat ra allandoan..
kozben megtortent a csoda..rajottem h 655.7 es exe filet inkabb winrarban megnyitva kitomoriteni erdemes...!!es ottan van egy setup file ..onnan meg minden ok..:D:D u h most megyek vegre demot nyomni...csok.. -
Haversrác #1573 Sziasztok! Engem sem érdekel igazán ,hogy milyen a fizika meg az hogy néha a halott katonák a fejüknél fogva lógnak ki a falból az viszont annál jobban izgat ,hogy egy AMD64 3500+ -on, ATI X800 xt vel FULL grafikán minden helyzetben min. 30 FPS-el élvezni lehessen a játékot, mert ha itt ott egy kicsit lebutítom akkor már nem az igazi. Persze ez a multiban qrvára nem érdekel de a szingliben akkor jó, ha minden max-on élvezhető is. HÁT NEM?
-
#1572 consolba: [b]cg_drawHealth 1[b] -
#1571 kál ov duti L: -
#1570 így van...engem a hangulata érdekel,hogy lesz-e olyan mint a CoD,vagy túlszárnyalja-e egyátalán...aztán jöhet a graf,fizika,meg ilyenek -
#1569 amugymeg ritka az ilyengém hogy régi gépeken is megy faszán mer lelehet butitani de még ugyis szép és kihasználja az uj karikat is és gyönyörű... igy multiba se lesz az hogy 20 fps mer össze vissza csillog ami nemkell onlinra -
#1568 én nem szeretem a cs-t ^>^ -
#1567 cg_draw és ott sorolja a lehetőségeket. -
#1566 sztem a ping értéket meg az fps értéket inkább forditsuk meg ^^ -
#1565 azok fikázzák csak itt a gémet akik életükben nem multiztak vele 1et látták singlét azt osszák az észt hogy ilyen fizika nincs benne meg olyan kit érdekel... Cs 1.6ot sem a fizikájáért szeretjük.... -
#1564 hol érdekel. single jó lesz ha pl nem lesz net és unom magam. multi itt a lényeg ^.^ -
#1563 Okosfiuuuuuvaggggy OKOSFIÚVAAAaaaaaagy!!! -
#1562 Nagyon jó lett a demo és remélem a teljes játék is az lesz. Gratula a készítőknek!
Ha csak fele annyi ideig elszórakoztatt mint az előző rész, már megérte. -
ent #1561 Hogy kell életerő mutató csíkot?:D -
#1560 Én is így gondoltam! :> -
#1559 ezt alapból neked nem csinálta?:O -
ent #1558 Mindenki dumál itt a skriptről meg fizikáról. A nagy szart érdekel!
CoD1 ben se volt, mégis semmi mással nem multizok, se halflife2 se "farcry 8. részével", stb.
Az élmény, hogy a cod folytatásával játszom, na aaazzz felejthetetlen. Felírom cd re a demot és vitrinbe teszem, és utána meg megveszem 2 pld-ban a fullt. Az egyikkel játszom (sima dobozos), másikat a demo mellét teszem (ult editi)... És majd nem érdekel a fizika.,,,, qqqqrva jó.
Multit de mán, 1 mapot plz, 540 pinggel, 20 fpssel, multit plz. -
#1557 Cheat védelem? aha hát igen emlékszem anno a cod1 hez semmi ilyet nem adtak ki.. később jött ki a PB.. itt sem lesz sztem sokkal több. -
#1556 Változattam egy kicsit az AI viselkedésén, úgy állítottam be hogy az ellenfelek ne csak engem lőjenek hanem a társaimat is + beállítottam hogy társaim is lőjék az ellent, így egyetlen lövés nélkül ha végigfutok a pályán kiírtják egymást... :)))