26388
-
#1635 pre alfa béta gamma delta brvao demo... -
#1634 -
#1633 A megszokott BuG-ok nem maradhatnak el:
Szószerint a homokba dugta a fejét! (nem akart headshotot kapni :D) -
Paranoia #1632 Hát igencsak szembe tünő a két állapot közti külömbség...
GIF kép kicsit nagyra sikerült.csak szeretném éns szemléltetni
-
#1631 milyen motor dohog alattal, hátha elfut még az 1.8+, 512sd, 4200 -amon... :D thx előre is a választ! -
toza #1630 tenyleg!!mi ez a direktix7 tema?ha bevankapolva laccanak gojonyomok falon meg elesebbek a texturak,ha meg ki akkor ojan doom 3 mas elmosott ize minden ami vmijen szinten szexisebb de inkabb nem is..szoval most akkor meijik a valosagososabb?es mert dx7?
egyebkent 1 oras demo teszt utan.. 2 problemam van csak gamaval ha igy marad..h granat danger indicator sztem nem kellett volna..vagy diszkretebben..vagy ha van akkor mar lehessen visszadobni granatot..!!lehet?,meg ha eltalnak akkor a bevillano piros ize nem kellett volna h ennyire man of valoros legyen..ott is furi volt..de megszokhato..csak jobb lett volna ha a regi marad..vagy ez a lukteto veres izes kepernyos szeru!....de egyebkent nyilvan valojan gezi jo!lovesek utani fust,fal tormelek gojonyomok,fegyverek visszarugasa,kidolgozottsaga embertelen jo!!sajnos nem tuttam megnezni de jo lenne tudni h jar e a srac oraja:D ha mar eccer a kezen van ugye...
szoval csaszar lesz a gamma.. es ubermajer meg a "kis" gepigeny. -
#1629 grat! -
#1628 Mivan? Mindeki jáccik??? :D Én még csak 13x vittem végig a demot! [számolja] -
ent #1627 sry
-
ent #1626 Ez tök jó fizika lett, fekszik a lépcsőn
-
#1625 Nekem jéghoki-pályának tűnik -
Csoder #1624 Hát őő, az a nagy kék mi? padlószőnyeg ? -
#1623 Támadás előtt, nem árt néha felderíteni a terepet:
^^ -
#1622 Itt azért észrevehető a külömbség:
DirectX 7:
DirectX 9??:
Mondjuk még ez is eléggé semmi a FarCry illetve a HL2-höz képest. -
ent #1621 Kabbe a lábam miután lefutottam 3000 km ert!
Kérek egy bünti pontot helyette is, thx :D -
Torry #1620 Képek alapján annyira műnek tűnik vagy én nem is tudom... -
#1619 "nem mindegy h van e cheat vagy nincs hozza"
nem mindegy! Tökre nem mindegy, hogy ellepik-e a játékot a WH-s AIM-os majmok és tönkreteszik a szórakozásunkat. Azt meg leszarom, hogy a csiter tud-e játszani és, hogy valaha megtanul-e. Engem a saját szórakozásom érdekel... -
#1618 Na úgylátom lesznek új fegyverek a multiban:
EnfieldSniper (Enfield angol stuki távcsővel)
SVT40 (UO-s)
PPS42 (ez egy lol fegyver lesz :D)
G43 (UOban van asszem ez is)
GreaseGun (SoF2ben volt, zsírköpő :D)
Shotgun (Csak tudnám milyen fajta!! :))
Ezeket a titkos infókat nem továbbadni!!! :) -
#1617 fejlesztes kozben hasznalnak kulonbozo cheateket
amugy megnemtom miert pattog mindeki nem mindegy h van e cheat vagy nincs hozza, cheatet az hasznal aki nem tud jatszani, attol meg nem fog megtanulni -
#1616 direkt biztos nem -
#1615 a quake3-as motorhoz már nem volt nagy kunszt wh-t csinálni. Azért csak bizakodom, hátha ehhez nem lesz azonnal :) -
#1614 mivel a fejlesztok hagyjak nyitva a rest... -
Haversrác #1613 Tedd már meg a kedvemért istencsászár,hogy egy fps számlálóval ellátott képet beteszel a fórumba, ahol zsiros tömeges hentelés megy, füst van meg gránátozás meg minden!!!!! mert éget a kiváncsiság!!!!!!!!!! -
#1612 áh biztos lesz egyből... wh meg ilyenek.... -
tiroxine #1611 Nagyon jó kis játék lesz, féltem, hogy az én kis cerka procimmal meg 9600xt-mel nem fog jól menni, hasonlóan a többi új játékhoz. 1024*768-ban, AA nélkül, a többi maxon, szépen fut.
-
#1610 abban bízok, hogy nem lesz hozzá cheat egy darabig. A régi motort már nagyon ismerték... -
FFX #1609 wow brutál egy játék pentium IV 2400 Mhz 512 DDR ATI RADEON 9550-es gépemmel szinte akadás nélkül megy elég szép grafikával -
#1608 oké te PRÓ :DddSSdddd -
#1607 nyugi nemkell itt pattogni tartsd meg a megjegyzéseidet magadnak.. -
#1606 "őő én klán szinten tolom a codot ha ugyteccik pro szinten és ugyis gondolokzok"
sb kategória... sírok bazmek! -
#1605 képzeld szoktam.. -
#1604 ja, bocs. A többség már most war szinten nyomja és készül a WGC -re -
#1603 "Őjobbantudja" ne is próbálkozz :) -
#1602 őő én klán szinten tolom a codot ha ugyteccik pro szinten és ugyis gondolokzok
warokon az fps számit meg ilyenek nem a graf. Akik ilyen szinten tolják full lowon osztják mer ugykell ki a szart érdekel hogy csillog e az ott vagy ilyesmi.
Az a lényeg hogy az ellent minnél jobban, hamarabb meglásd mer full grafon az agyoncsicsázott csillogo texturák közözz ezt nemfogod igy erősen romlik skilled
szvsz singléba fullgraf esetleg publickon, waron low kötelezően..
-
Haversrác #1601 Tedd már meg a kedvemért istencsászár,hogy egy fps számlálóval ellátott képet beteszel a fórumba, ahol zsiros tömeges hentelés megy, füst van meg gránátozás meg minden!!!!! mert éget a kiváncsiság!!!!!!!!!! -
#1600 Pedig a Source motor az eddigi legjobb. És nem bugos annyira mint bármelyik más játék!! Szoktál CSS-ni? -
#1599 De, csak valahogy nem volt hatásos, mert amikor egy helyen maradtam és 1óráig lötték egymást az AI-k, egyiksem halt meg. Talán alapból mellélőnek? :D
Szóval mindíg nekem kellett előre menni hogy lelőjem az ellenséget, ami csak engem lőtt... -
#1598 Mert a D3 az állat mi?
-
#1597 off:
source motorrol inkább nembeszéljünk bug ügyben mer elsirom magam:D -
abonyitomz #1596 Legnépszerűbb témák
1. Call of Duty 2
2. Football Manager 2005
3. A Pc-s játékoknak leáldozott
4. Day of Defeat : Source
5. Humoros és aranyos képek
6. Tibia
7. Milyen zenét hallgatsz?