26388
-
#1675 ok
-
#1674 leszedtem, kibontottam kiprobáztam, de semmit nem csinál
-
hapi #1673 Ja csak 22 kb bemásolod a többi iwd file közé és máris németként ostromolsz. -
atwe #1672 A Main nevű könyvtárba kell másolni. -
#1671 vmi iwd fájl... azmiaz? -
#1670 nagyrésze névről ugyanaz mint az alap CoDban!:( -
#1669 leszedtem a german mod-ot hozzá, de mindössze 22 mega lenne??? -
#1668 figyu, hogy lehet beállítani, hogy mutassa az életerőt? -
atwe #1667
[MoD] Call of Duty 2
[2005. szeptember 28. @ 09:54 - ZeroCool]
Alighogy megjelent a Call of Duty 2 demója, pillanatok alatt elkezdtek elégedetlenkedni a rajongók, hogy mi a fenéért ilyen nagy a letöltendő fájl. Kisvártatva kiderült, hogy egy kicsivel több van benne, mint amennyit a kiadó láttatni engedett - hivatalosan. Az itt található aprócska módosítás segítségével újabb feladatokat kapsz, és más oldalról is nyomulhatsz. Ha megvan a demó, szedd le ezt is!
ITT a MOD!!!!!!!!!!!! -
#1666 egy apró dolog, ami engem zavar és szerintem a multiban lesz jelentősége: itt, ha a szemedhez emeled a puskát és közben fekve helyezkedsz jobbra balra, akkor nem emeli vissza a szemedhez. Nem tudom lehet e érteni mit írok mindig célkereszt nélkül tolom és ennek itt van jelentősége szvsz. -
#1665 Na jönnek közben az újjabb Alph@ secret infók a multiról:
[b]A köv mapok lesznek multiban:
(Mindegyik CTF/HQ/DM/TDM/SD módban is üzemel)
mp_breakout
mp_brecourt
mp_burgundy
mp_carentan
mp_dawnville
mp_decoy
mp_downtown
mp_farmhouse
mp_leningrad
mp_matmata
mp_railyard
mp_toujane
mp_trainstation -
#1664 nah végre tolhattam a játékot én is! :) nálam alph4 beállításai voltak a jók...habár az fps 30 és 110 között volt. -
#1663 Megvan miért nem jó sok embernek ha DX9-re állítja!!!
Ha én is arra állítom, akkor a textúrák részletességét (r_picmip stb. 2-re állítja ami a legfosabb. a 0 értéknél a legjobb!!)
Hiába írom át nem fogadja el.
Viszont láttam több 6800GT-s képet, annál elfogadja már, mert ott már jóval szebb.
Ma még megcsinálom, hogy minden kártyával elfogadja a dx9 mellé a textúták legjobb minőségét. -
priluki #1662 Hát pedig nekem is dx9 es a karim,mégse jo a graf... -
ent #1661 lol, én se érteni magyar -
#1660 Inkább ne szólaltál volna meg... -
#1659 consol nekem is ökörködik :(
-
kokesz92 #1658 neked ? fpsel viszi? -
ent #1657 Nálatok is úgy van ha újraindítom, akkor mindig no ra teszi a consolt?
Na meg visszatérve grafra, csak annyit, hogy nem hiába nem lehet normalnál nagyobb minőségre tenni, hisz demo?!!! Tehát ennél csak qul faszább csillivilli lesz ha kijön! Multit plz 5 pinggel 256745 fpssel multit plz multit plz -
kokesz92 #1656 *gyorsan ^^ -
kokesz92 #1655 neked hány fpsel viszi? én most evttem észre h 5.7 es catalyst van fenn ^^, leszedem nyorsan a 9 -et és megkukkolom -
#1654 Dx9 powa :P -
kokesz92 #1653 hi all!
Dx7 el 'eléggé' sz*r graficcsa van, Dx9 el viszont még az én karimat is megizzasztja! 14-200 fps. Minden full max. 1600x1200 szal nem is csodálkozom :) -
digital #1652 Húúú ez naaggyon álatt! Milyen vidkarid van, hogy ilyen élesek a textúrák, és ennyire élethü atom a grafika? Ilyet még nem láttam basszus! (Nekem sajna DX8 karim van, és hiába tolok mindent maxra, meg sem közeliti.) -
#1651 9700 full dx9 -es kari:P -
#1650 pocsék??
miről beszélsz??
nálam olyan a graf amit a videókban is látni lehetett!
-
#1649 Hát nagyon állat a demo!!
-
LBandi #1648 1:
azért a 9800 pro szintre kiváncsi elnnék, mennyit meyg 03-bana cucc?
2:
monjuk lehet a 9700 pronak köze nincsena dx 9-hez talán azért nem is megy túl frankón..... -
#1647 Az a gáz ezzel a demoval, hogy elgondolkoztat a "nextgen" szintről... X360-on nyitó game lesz, de semmilyen nextgen tulajdonságot nem mutat fel... -
#1646 Szerintem érdemesebb megvárni a teljes játékot. Gondolom addigra ezek az idegesítő hibák ki lesznek javítva. Remélhetőleg...
Ez a demo meg maximum arra jó, hogy megnézzük, milyen is lehet(ne), ha még egy kicsit dolgoznának rajta...:)
Ja és inkább egy multis demónak jobban örültem volna.:) Egy kicsit kiszabadulhattam(unk) volna a COD-ból. Kiváncsi leszek ennek a résznek a multijára. Remélem nem copy-paste lesz az első részből.:) -
priluki #1645 Ezt nem értem... ha "no" ra rakom a dx7-et akkor rosszabb a grafika mint ha "yes"-re állitom de igyis ugyis pocsék.Kezdek bekattanni ha valaki nem segit... PLS -
Spirit #1644 Sziasztok!Csak olyanok írjanak, akiknek van fogalmuk is a dologról, nem vagyok láma...
Szóval van egy bejáratott rendszerem: 2300mhz-re húzott XP, 200-as fsb, 1g ram, 9700pro agyonhúzva(9800pro szintjére).Catalyst nem tudom hányas.
Eddig egyetlen game-el sem volt gondom, minden ment szépen full grafikán, egyedül a fear szorongatta meg kicsit...de
Froce DX7 mode-ban 60-200fps, viszont,ha rátolom a dx9-es effekteket, eszméletlenül belassul a game, kb 10-15 fps-re..
Egy esetleges drivercsere megoldaná a problémát, próbálkozott valaki ilyennel?
-
#1643 1 képecske
-
priluki #1642 skacok,feltolom a grafikát fullra és mégse jo,ha kivan kapcsolva a direktx 7 még roszabb... mi lehet a gond?
-
Gabe18 #1641 Úristen!A fej nélküli lovas...(a lovat már találat érte korábban) -
#1640 ouch. -
#1639 Mért?! Ezzel mi a baj? Ilyen a reguláris orosz haccsereg! -
#1638 Hi all!
Most olvasgatom, hogy a multi tuti védve lesz, és lehet a single-t is hónapokig nem tudják feltörni... Nos, lehet rászánom kis összespórolt pénzem, és beruházok erre a szépségre. Bár nemtom. Ebből a pénzből vehetnék egy DVD írót, vagy 512MB ramot, vagy egy vinyót. Ez meg "csak egy játék"... No majd elválik.
Amúgy kb. mikorra is jön ki? Vagy van már pontos date?
Boltokban mikor lesz előrendelhető?
No thx! ;)) -
#1637 Remélem azért már legalább ilyenek nem lesznek benne! :DDD -
#1636 A karján lévő óra sajnos nem mozog, ami a következő képeket látszódik is:
(De legalább mutató van rajta :DDD)