26388
-
#1715 No meg megtanulhatnának Magyarul is néhányan. -
#1714 én befogom kb ugyanilyen gépem van de megy nekem is alig várom hogy kijöjjön -
#1713 nemtom ha esetleg ati vga-d van és netán vmi módosított drivert használsz szedd le a drivert és rakd fel eredeti ati drivert^.^ -
#1712 Szerintem sem kóser. -
Maverick 18 #1711 Csá mindenki!
Biztos volt szó a COD 2 gépigényéről de most nincs keddem mindent végigolvasni!
Nekem egy 2.8ghz procim,egy Ati 9200 18Mb,512Mb,80Gb-tal rendelkező gépem van! Hogyan fog szerintetek ezen futni????? A demó az 1024+768-as felbontásban úgy ment mint a vaj de gondolom ez a teljes játéknál változik majd!
Még valami! Ki hol fogja beszerezni e remekművet??? -
#1710 De, ha nem vennéd a lapot:
"monjuk lehet a 9700 pronak köze nincsena dx 9-hez talán azért nem is megy túl frankón.....". -
#1709 Kicsit kultúrálódj mielőtt hülyeségeket beszélsz... -
Csoder #1708 "Tök értelmesek az emberek is :)"
Hát őőő, lehetne még mit csiszolni az MI-n... -
#1707 Érdekes hogy odabasz az X800XL :D -
LBandi #1706 na jó valami értelmesebb gépet rakhattak volna a cucc alá...... de az utsó rész érdekes hoyg ennyire megy a +256 ram..... pedig nem tünik nayg számnaka tecturák minösége...... -
LBandi #1705 na jó valami értelmesebb gépet rakhattak volna a cucc alá...... de az utsó rész érdekes hoyg ennyire megy a +256 ram..... pedig nem tünik nayg számnaka tecturák minösége...... -
#1704 Ostobaság. -
LBandi #1703 ne neked mi a fasz bajod van? vayg csak kötekedni jöttél ide? -
priluki #1702 Nem is nagy gáz ez a grafika mert ez demo,de remélem az eredetinél nem lesznek ilyenek mert akkor tényleg goromba leszek... -
#1701 ITT egy érdekes fejtegetés, illetve teszt ami választ ad arra, hogy egyes kártyákon miért is gányabb a textúra DX9 mellett. Úgy látom nagyon elkell már a 256MB Vram. Kezd eljönni az 512MB Vram-os méretes kárászok korszaka. -
priluki #1700 Ja,menekül az ellen de szrtm tul könnyü az egész,nembaj ugyis a multi lesz a lényeg.. csak kár hogy nekem dx9 en nem megy,nagyon kiváncsi lennék milyen ugy,De akármit csinálok nem jo,lehet hogy gt 6600 nem támogatja ez a demo?! -
#1699 Húúú nagyon ász a cod 2 demó :)
Tök értelmesek az emberek is :)
5-en voltunk meg még élt 1 náci ozt befosott tőlünk ozt rohant mint az álat :D -
ent #1698 Tudom, hogy tudod, csak hivatkozásul válaszoltam neked! -
ent #1697 Nem keveredjünk bele, ez a mod csak skincsere, tehát nem olyan mod, ami feladat cserét csinálna...
Az lenne igazán ütős...
Holnapra megcsinálom:D -
GrimReaper78 #1696 Értem. Akkor azért lett ez ilyen... *khm*... felemás. -
#1695 Nem nem, ezt úgy csinálták meg hogy a cfg fájlokat átírták, tehát modosították. (Szóval majd ha kijön a full, akár arra is át lehet írni hogy ezt a mapot amcsi oldallal toljuk végig.) -
GrimReaper78 #1694 Tudomásom szerint ez a funkció alapból benne van a demo-ban, csak valakik előcsalták belőle... -
#1693 Nem az IW csinálta a MOD-ot már megbocsáss... -
GrimReaper78 #1692 Ebben a "német" MOD-ban meg az az überLOL, hogy csak a csapattársak/saját skint/fegyvereket cseréli le, de pl. a nevek megmaradnak angolnak és a megaröhej, hogy ugyanúgy a német ágyukat kell felrobbantani...
Gratula, IW!
-
GrimReaper78 #1691 LOL. Tehát te egy csodaszép diavetítésben gyönyörködhetsz...
-
#1690 Nekem is marhára teccik a game grafikája!!
Nekem minden maxon van csak a dx9 nincs bekapcsolva mert az marhára leszívja a gépet!! Már nagyon várom a teljes játékot!!
Nwis86: Én azért nem tettem eddig fel a legújabb drivert mert nekem azzal nem müxik rendesen nemtom miért némelyik játéknál villog a kép meg ilyenek! -
Spirit #1689 Nem tudom mit siránkoztok, a grafika miatt, ha bekapcsoljuk a dx9-es effekteket dx9-es kártyán a kiadott screen-ek minőségét hozza, nálam gyönyörű, de kiiratva az fps-t eléggé elszomorító,hogy a lejjebb leírt gépen 6-7 fps között mozog(most lemértem,messze nincs 10-15). Viszont gyönyörű,nem értem mi a bajotok. -
lachun #1688 nekem médiumon megy magyon jol fx5500 van . és az uj mod a nétekkel, nagyon király -
Nwis86 #1687 nekem 78,01 de ezzel szar a graf dx9 alatt
akárhogy írom át ezt a rohadt cfg-fájlt sehogy nem jó dx9 alatt
-
#1686 Van itt olyan emberke akinek Gef FX karija van és ha igen akkor milyen driver vanfent neki??
Nekem a 71.89 van fönn!
-
#1685 csak skin -
#1684 Az Activision úgy döntött, hogy a demó után kiad egy kis videót is, hogy azok is bepillantást nyerhessenek az alkotásba, akiknek esetleg nem volt lehetőségük letölteni a minap. Az események ugyanazon az El Daba területen játszódnak, mint ami a kipróbálható verzióban vannak.
[b]El Daba Video!
Ilyen grafikának kellene lennie dx9-en! -
#1683 Azt nem lehet, már próbáltam. Visszaállítja a consolt mindíg. -
ent #1682 Na most várjatok, ez csak skin csere, vagy oldal csere... -
ent #1681 Valszeg, akkor a consol problémát is így tudom orvosolni, ugye? Nézd már meg plz! -
ent #1680 A picsába, mért találták ki a munkahelyet x800pro és amd 3800+ proci nélküli számítógépekkel???? Vki? -
Nwis86 #1679 előbb elírtam kertese = keresse
miért nincs itt szerkesztési opció? -
Nwis86 #1678 ha vaki hiányolná az élet kijelzőt akkor a Main\players\default könyvtárba lévő config cfg fájlt nyissa meg 1 szövegszerkesztővel és kertese + a (seta cg_drawHealth "0" ) át és írja át 1 re, és már van is kijelző de csak akkor mutassa az életet ha eltalálnak
akiknek Gef 6xxx es vga-juk van és szép dx9 es módba azoknak melyik driver van fent ? -
#1677 Ez ugyanaz, csak annyi hogy német katonákkal kell menni és a britek az ellenségek. -
#1676 thx