26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• trident
    No meg megtanulhatnának Magyarul is néhányan.
  • Sheke
    én befogom kb ugyanilyen gépem van de megy nekem is alig várom hogy kijöjjön
  • Eisenhower
    nemtom ha esetleg ati vga-d van és netán vmi módosított drivert használsz szedd le a drivert és rakd fel eredeti ati drivert^.^
  • tomsh
    Szerintem sem kóser.
  • Maverick 18
    Csá mindenki!
    Biztos volt szó a COD 2 gépigényéről de most nincs keddem mindent végigolvasni!
    Nekem egy 2.8ghz procim,egy Ati 9200 18Mb,512Mb,80Gb-tal rendelkező gépem van! Hogyan fog szerintetek ezen futni????? A demó az 1024+768-as felbontásban úgy ment mint a vaj de gondolom ez a teljes játéknál változik majd!
    Még valami! Ki hol fogja beszerezni e remekművet???
  • KM
    De, ha nem vennéd a lapot:
    "monjuk lehet a 9700 pronak köze nincsena dx 9-hez talán azért nem is megy túl frankón.....".
  • KM
    Kicsit kultúrálódj mielőtt hülyeségeket beszélsz...
  • Csoder
    "Tök értelmesek az emberek is :)"
    Hát őőő, lehetne még mit csiszolni az MI-n...
  • grebber
    Érdekes hogy odabasz az X800XL :D
  • LBandi
    na jó valami értelmesebb gépet rakhattak volna a cucc alá...... de az utsó rész érdekes hoyg ennyire megy a +256 ram..... pedig nem tünik nayg számnaka tecturák minösége......
  • LBandi
    na jó valami értelmesebb gépet rakhattak volna a cucc alá...... de az utsó rész érdekes hoyg ennyire megy a +256 ram..... pedig nem tünik nayg számnaka tecturák minösége......
  • Kandurex
    Ostobaság.
  • LBandi
    ne neked mi a fasz bajod van? vayg csak kötekedni jöttél ide?
  • priluki
    Nem is nagy gáz ez a grafika mert ez demo,de remélem az eredetinél nem lesznek ilyenek mert akkor tényleg goromba leszek...
  • tomsh
    ITT egy érdekes fejtegetés, illetve teszt ami választ ad arra, hogy egyes kártyákon miért is gányabb a textúra DX9 mellett. Úgy látom nagyon elkell már a 256MB Vram. Kezd eljönni az 512MB Vram-os méretes kárászok korszaka.
  • priluki
    Ja,menekül az ellen de szrtm tul könnyü az egész,nembaj ugyis a multi lesz a lényeg.. csak kár hogy nekem dx9 en nem megy,nagyon kiváncsi lennék milyen ugy,De akármit csinálok nem jo,lehet hogy gt 6600 nem támogatja ez a demo?!
  • odex
    Húúú nagyon ász a cod 2 demó :)
    Tök értelmesek az emberek is :)
    5-en voltunk meg még élt 1 náci ozt befosott tőlünk ozt rohant mint az álat :D
  • ent
    Tudom, hogy tudod, csak hivatkozásul válaszoltam neked!
  • ent
    Nem keveredjünk bele, ez a mod csak skincsere, tehát nem olyan mod, ami feladat cserét csinálna...
    Az lenne igazán ütős...
    Holnapra megcsinálom:D
  • GrimReaper78
    Értem. Akkor azért lett ez ilyen... *khm*... felemás.
  • alph4
    Nem nem, ezt úgy csinálták meg hogy a cfg fájlokat átírták, tehát modosították. (Szóval majd ha kijön a full, akár arra is át lehet írni hogy ezt a mapot amcsi oldallal toljuk végig.)
  • GrimReaper78
    Tudomásom szerint ez a funkció alapból benne van a demo-ban, csak valakik előcsalták belőle...
  • alph4
    Nem az IW csinálta a MOD-ot már megbocsáss...
  • GrimReaper78
    Ebben a "német" MOD-ban meg az az überLOL, hogy csak a csapattársak/saját skint/fegyvereket cseréli le, de pl. a nevek megmaradnak angolnak és a megaröhej, hogy ugyanúgy a német ágyukat kell felrobbantani...

Gratula, IW!

• GrimReaper78
    LOL. Tehát te egy csodaszép diavetítésben gyönyörködhetsz...

• Hunter of Deer
    Nekem is marhára teccik a game grafikája!!
    Nekem minden maxon van csak a dx9 nincs bekapcsolva mert az marhára leszívja a gépet!! Már nagyon várom a teljes játékot!!
    Nwis86: Én azért nem tettem eddig fel a legújabb drivert mert nekem azzal nem müxik rendesen nemtom miért némelyik játéknál villog a kép meg ilyenek!
  • Spirit
    Nem tudom mit siránkoztok, a grafika miatt, ha bekapcsoljuk a dx9-es effekteket dx9-es kártyán a kiadott screen-ek minőségét hozza, nálam gyönyörű, de kiiratva az fps-t eléggé elszomorító,hogy a lejjebb leírt gépen 6-7 fps között mozog(most lemértem,messze nincs 10-15). Viszont gyönyörű,nem értem mi a bajotok.
  • lachun
    nekem médiumon megy magyon jol fx5500 van . és az uj mod a nétekkel, nagyon király
  • Nwis86
    nekem 78,01 de ezzel szar a graf dx9 alatt

akárhogy írom át ezt a rohadt cfg-fájlt sehogy nem jó dx9 alatt
  • Hunter of Deer
    Van itt olyan emberke akinek Gef FX karija van és ha igen akkor milyen driver vanfent neki??
    Nekem a 71.89 van fönn!
  • HD JOHNNIE
    csak skin
  • alph4
    Az Activision úgy döntött, hogy a demó után kiad egy kis videót is, hogy azok is bepillantást nyerhessenek az alkotásba, akiknek esetleg nem volt lehetőségük letölteni a minap. Az események ugyanazon az El Daba területen játszódnak, mint ami a kipróbálható verzióban vannak.
    [b]El Daba Video!

Ilyen grafikának kellene lennie dx9-en!
  • alph4
    Azt nem lehet, már próbáltam. Visszaállítja a consolt mindíg.
  • ent
    Na most várjatok, ez csak skin csere, vagy oldal csere...
  • ent
    Valszeg, akkor a consol problémát is így tudom orvosolni, ugye? Nézd már meg plz!
  • ent
    A picsába, mért találták ki a munkahelyet x800pro és amd 3800+ proci nélküli számítógépekkel???? Vki?
  • Nwis86
    előbb elírtam kertese = keresse
    miért nincs itt szerkesztési opció?
  • Nwis86
    ha vaki hiányolná az élet kijelzőt akkor a Main\players\default könyvtárba lévő config cfg fájlt nyissa meg 1 szövegszerkesztővel és kertese + a (seta cg_drawHealth "0" ) át és írja át 1 re, és már van is kijelző de csak akkor mutassa az életet ha eltalálnak

akiknek Gef 6xxx es vga-juk van és szép dx9 es módba azoknak melyik driver van fent ?
  • alph4
    Ez ugyanaz, csak annyi hogy német katonákkal kell menni és a britek az ellenségek.
  • HD JOHNNIE
    thx