26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• Eisenhower
    kokesz tudnál egy pontos linket adni ahol ez az info található? iw forumon nem találtam...
  • Eisenhower
    magus ne haragudj te hol találtál mp44-et a demoba? én bren-nel mp40-el kar98-at thompson-t meg english pontlövőt láttam
  • KM
    Refreshlock
  • magus
    de en jatszom! kit erdeke a valosagban milyen, ha annyira valosaghut akarnak csinalni ne keljen fel meg headshot utan is a scriptelt ai, multiban ne eljen tul akar 2 lovest is tul ha a labat/kezet lovom, hanem azonnal dobja el a fegyvert es vonszolja horogve magat.
  • Gyu
    Hi!Hogy lehet megcsinálni hogy ne 60hz-en menjen a game!1024-768 felbontásban!Pedig a monitorom ebben a felbontasban tudna a 120hz-et!Nvida! Segitségeteket elöre is kösz!!
  • ScarY MAN
    Hat en nem tudom de azert van itt egy kis problema ami nekem szurja a szemem. Nem egy nagy gerenda de egy kicsit nagy szálka .. En elvartam volna a jatektol hogy azert egy "rongybaba" cuccot az embereknek beraknak...havoc aszem/ha nem , lehet kovezni/ szal azert meg most is latom hogy a csavo repul es mar a levegoben fekszik....mint az 1 ben....szal ez van.... mondjuk azert mostmar ha granatot dobok oda mellejük akkor nem rogynak terdre hanem azert a levegobe repkednek...((mik lesznek itt a multiba))...../errol jut eszembe.2 ember ugyanugy fekudt egymas mellett, ugyan az a poz meg az arca is szal lol./
    De en csak ennyit akartam...en nagy CoD fan vagyok szoval nem szolom le a gamet...nekem tetszik...nagyon is

by Scary
  • Viktorr
    VAZZE EZ DEJÓ KÉP!!
  • Viktorr
    A KURVA ÉLETBE DE VÁROM MÁR HOGY MEGJELENJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Viktorr
    én magyarosítással végig vittem mégeccer
    tök kira úgy
  • LBandi
  • awak3n
    cscs!
    Elmegy eme jatek Geforce4 MX 440-el?
  • kokesz92
    ajj faszom keress már vissza mindenki ezt kérdezi de vagy 5x le van írva
  • neB
    Nem tudna valaki adni linket ahol le van irva a gépigénye????
  • ReTeK
    nállam is, mint 1 reset
  • urbijoe
    beirtam ami lentebb van de akkor ujraindul a gép mikor elindul a játék.
  • toza #1900
    aa masik ok meg az h demo rol van szo..nem teljes beallithato textura ertekekkel..es egyenlore jopar hianyossaggal!!olvasd vissza..megeri szarakodni
  • toza #1899
    olvass vissza...de kb egyet kene vissza lapoznod es minden vilagossa valna!!
  • urbijoe
    mért van az hogy a jeep full jol néz ki a teherauto meg szar?
  • toza #1897
    off

halod!modolt 9800 se d van?hutokkel?mennyire tod huzni max a kartyat modolas utan?!?ja es megy kirajul dx9 el fullon?!
  • toza #1896
    kicsit olvass vissza... cfg fileben kell ezt azt atirni es ha izmos geped van dx9 ben lesz szebb..!!legallul keresobe cfg es maris megtod mit kell tenni
  • urbijoe
    ha a
    FORSE DIRECTX 7 MODE:of akkor fut dx9-ben?
    mert nekem ha bekapcsolom akkor szebb a grafika
    ha kikapcsolom csunyább de csillogobb
  • LBandi
    jah letöltésnél viszahuzoka cumokon gameben meg megtépem mint atom.
    defaulton sosem járatok semmit....
  • kokesz92
    Jah szal húztál a karin! ahha :D, én azt nem merem annyira
  • kokesz92
    A pletykák szerint a jövő híten adják ki a CoD2 Multiplayer Demo -ját, mejben az mp_decoy nevű pálya lesz majd játszható TDM/SD mod -ban. Ez állt az IW fórumán
  • LBandi
    hát nappal szedtem és a vidkari visza volt véve alap órajel alá mega cpu is....
  • toza #1890
    tanusithatom h van kulonbseg dx 7 es dx 9 kozott..ugyanis dx9 el atirt cfg vel kb 10...TIZ percig toltott a gep..meg 640 *480 on is ..es kb -5 fremper seccel fagyott a jatek nallam:D de cserebe szep volt:D szoval erdemes dx9 et eroltetni majd..

viszont johetne tenyleg egy multi demo vagy vmi..meg valasz is arra kerdesre h granatot vissza lehet e dobni avagy nem...mert h nemetek meg meg tarsak is vissza tugyak...meg akkor meg mi a segnek lenne az a granat indikator ize...?!
  • Csoder
    :D
    jó kis kombináció :))
  • kokesz92
  • kokesz92
    na lol nem lehet berakni a képet :S
  • kokesz92
    http://www.kepfeltoltes.hu
  • kokesz92
    Új fegyver! Luger egybeépítve MP40 -el :D
  • kokesz92
    Bandi ezt amit mondtál nem értem. 'letöltéssel?'
  • trident
    Az a legegyszerűbb, ha hülyeségeket nem írsz. Arra nem voltál lusta, hogy ide gyere? Amíg beírtad az üzeneted már rég megtalálhattad volna. Mindig más kell neked segítsen?

banplz
  • LBandi
    jah mert nem a ''game '' beállitásokkal nyomtam hanema letöltéssel :D
    most 50 fps alá nem nagyon emyg pedig még a a highres-es modositás is bennt van amit alpha irt!!!
  • kokesz92
    Bandi nem azt mondtad h dx9 be neked is csak 10-30 fpsel viszi?
  • LBandi
    látod aza gaygi ati nem birja a kiképzést :D
    hát szvsz dx 9-et min kell egy mai játékban nyomni kölünben minek töltöd le?
    a játékélmény u.a. mint egy másikban, az uj codban a graf lesza tuti uj cucc.
  • Malakai
    Ki vannak zárva, engedd be őket! :D
  • kokesz92
    640x480 ba h tudsz te játszani? :S
  • kokesz92
    Elvan kerítve a város...
  • ent
    Innen jobban látszik hogy hol vagyok: Ajtó mögött sivatag!!!