26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• toza #1955
    a kepek a xbox360 as partra szalos videos( cod.hu rol 83 megas cod2_e3_shakycam.avi ) resz vegenel levo paja szakaszon keszultek...ugyfest...csodalatossak koszonnyuk...
  • KM
    Inkább ne "írj" semmit.
  • toza #1953
    verig vagyok sertve!nevezd meg a szervert es az idopontot a revans ot hogy vegyek rajtad hogy en meg te piff puff.!! (lehetoleg uo ..es sok fal legyen mert csak wh val tok "jol" jaccani kossz!
  • trident
    (Számomra) új képek (homályosak):
    Egy. Kettő. Három. Négy.

A legpuritánabb videókártyák tesztje! :D No AA, No AF 2AA, AF on

Kezd a játékot:
    Brennel.
    Németként!
    20 helyett 30-as tár a tommygunhoz.
    Főzhető gránát.

• trident
    Nem volt "szopi", csak egyszer. De a tiédet háromszor.;)
    Nemsporolszveleidotahogyensemsporolokazzalhogynemrajókokszokoztpeldaul.

Igen, én is a Cod-ról szeretnék beszélni!:)

Ha vartok 3 percet, akkor mindjart linkelnék új képeket, benchmarkot, meg a módokat a demóhoz (bár ezek szvsz voltak már). 1 pillanat.
  • toza #1950
    OFF

igenyesseg lol!!aki nem tud hejesen irni nem a magyar ember!!! viszont barki aki tud az meg ugyes...azt levan szarva..mit profitalok belolle?nem iskell foglalkozni vele!vvord ba pl mer raktak ellenorzest?ezekszerint tuttak jol h sokaknak van ezzel "problemajuk"....viszont trident most biztos 3 szor ujra olvasta a hozzaszolasat h nehogy hiba legyen benne es ezzel szopi legyen...en meg igy idot sporolok azt keszzz.. le is szarom...

(igazabol az tesz boldogga h nem sokara jon ki COD 2 meg COD 2 BIG RED ONE es mind a kettot vegig fogom nyomni..honap meg elkezdem Shuffering 2 t,meg Far Cry instincts-t azt le van szarva...)beszelgethetnenk inkabb codrol???csak vki jott itt huje hejesirassal..es en mint nagy aktivistaja a SZR-SzarniRa mozgalomnak nem hagyhattam ezt szo nelkul...
    OFF..
  • trident
    Ott még nem tart, az csak majd ötödikben!
  • Yossarian
    úgy gondoltam, hogy számodra ismeretlen, mint az inkompetencia és a paralelogramma :)
  • donneck
    Kb. egy éves konfigom van alaposan megrángatva plusz egy 6800Gt@ultra
  • KM
    Igényességnek nevezik a dolgot. Látom, te erre még nem jöttél rá...
  • trident
    Ennyi?
    Egy kis káromkodás? Azért jobb fogást is kereshettél volna...
    Szerencsére felvilágosítottál a Magyar iskolarendszerről. Jól tetted. Számomra nem ez volt a rendszer. Gondolom te ezt igazán jól ismered, főleg ezt a "negyedikig nem buktatunk" témát!
    Természetesen továbbra is tartom a véleményem: egy-egy karakter elütés, netán helyesírási hiba bárkinél előfordulhat. De azért nem ugyanaz a gaygi majom, meg a gagyi malyom!
    (én valami humorosabbat próbáltam találni)

Szóval számít. Alapvető.
  • toza #1944
    mijen vga,cpu,ram kell aa 5900 pontodhoz?
  • Rusid
    Szerintem lehet legalábbis a gép elég gyakran visszadobja.
  • toza #1942
    jovohet jovohet...egy paja lesz benne azt csoki?:(nemaaa
  • donneck
    Régen divat volt szándékosan rossz helyesírással írni a neten. Pl: tsak, lyó, moggya, jáccik, stb.
  • toza #1940
    na de mi van mp demoval?
  • Csoder
    g sdfggfsfg sdfp goipis c ysdfgs zidhdgh
    gflkjghsgdhgdt srets f dgsdk hkgzdsgdrgsgsgr
    gfsgsgsgs gsd gfjgsg sf gssgs hik oib gsfgsgsg

(Bocs, állandóan mellé ütök, és nemtok' helyessen írni, de azért remélem el tudod olvasni, hogy mit írtam.)
  • toza #1938
    na de mi van mp demoval?!semmit nem talalok...

mara egy ismeretlen szo neked..: .latod..ez annyira ismeretlen..mint a tobbi ismeretlen szo..amit nem ismerunk...haha...sztem nem ezt akartad irni...
  • Yossarian
    Egy jó tanács: ne bajlódj az ismeretlen szavakkal és akkor nem égsz ilyen nagyokat! :DDDDD
  • Yossarian
    púpom teli van ezekkel az imidzs shekkes képekkel, mer béna vok megnézni. A bestassban is sokat küzdök vele :D nincs más linked hozzá? :D
  • toza #1935
    off

disgráfia"az mi?vmi ojan mint a paralerogramma?vagy a inkonpetens?mint pl te bizonyos temakban?!szted szamit barmit is h hogy van irva vmi ?!?vegyunk egy ecceru peldat:anyad pitsaja..vagy annyad picsaja..anyad piccsaja..na mejik van jol le irva?es vajon szamit e vmit?!
    aami a bizonyos eletkort illeti az meg sztem max ugye elvileg 4 osztaj lenne mert h addigra ma durva tudni kene hejesen irni..de csak h tudd..a mai iskola rencerben......ES EEEZ DUUURVAAA!!! 4 edikig nem lehet buktatni..csak szuloi beleegyezessel..es ami viccesebb az alany allitmany fogalmat a mostani 5 odikesek meg nem ismerik...mert nem kellett megtanulniuk..igyhat pl nyelvtanulas teljesen vicces..ahogy az elvaras is h egy ijen forumban vagy akarhol -ezek utan-kovesse a ahejesiras szabajait ..csak mert vannak..es masok altal megszabott "torvenyszerusegekhez"ragaszkodni es elfogadni birka kent jo..

bocs az offert...

jov heti mp demorol aki irta h olvasott az hol tette ezt?mert en semmit nem talatam!!!?!
  • Eisenhower
    de mint említettem nem én csináltam azt a kis cuccost. megláttam egy oldalon és gondoltam berakom ide is.... sztem inkább imádkozzunk hogy minél hamarabb legyen multi demo is ^^
  • Yossarian
    attól pontlövő, hogy ha elszáll feletted egy pont, akkor automatice szájon lövi, bszki! mitől lehet mégis? :P
  • toza #1932
    ?mitol pontlovo?levok maradva..reg cod oztam mar..kb 23 oraja asszem..az lehet a baj..
  • trident
    Neked és még néhány kistársadnak kár itt megszólalni. Csak tönkrebasszátok a topicot.
    Bizonyos életkor felett illik helyesen írni. A disgráfia maximum az indok, amit fel lehet hozni.

Einsenhowerel nincs bajom, de ő is tudja, hogy a föntiek nem neki szólnak.
  • Csoder
    Nem, angol gyártámány az. A német puska ami benne van talán a demoba, az a Mauser kar98.
  • toza #1929
    aaaz nem a nemet stukker?!legalabbis az is benne van...elobb meg fere pampogtam....aszittem vmer h Eisenhower csinalta magyaritast....de o csak a texturakkal foglalkozott cod 2 ben..ha jol tudom...
  • Eisenhower
    nah pontlövő alatt a lee enfield-et értettem ^.^
  • Csoder
    Lee Enfield ? :)
  • Eisenhower
    nem én csináltam... találtam egy oldalon^.^ de nem a helyesírás a lényeg...
  • Eisenhower
    nem jut eszembe az angol stukker neve.... nem a cod miatt raktam ujra. tegnap este restartoltam egyet a gépen de többet nem állt fel a win ^>^ gránátot visszadobni sztem nem lehet....
  • toza #1924
    eleg csunya dolog azt az ebert szidni,vagy bantani foleg szaros hejesirasi hibak miatt aki elsok kozott szolt h van demo..sot talan elosszor is probalta ki! u h hagyad o:t bekan!

egyebkent ugy nez ki h aki nem feltetlenul sok agyal rendelkezik es nem igazan tud mit mondani az mindig hejesirasi hibakkal jon elo..mert azt hiszi h ez barki mast erdekel...ami vicces...
  • geri15
    szándékosan van benne helyesírási hiba...

egyébként odabaszósan jó
  • toza #1922
    " english pontlövőt " ez mi?!ujra raktad tenyleg rencert codemo miatt? mi fene volt ott??te nem tod h lehet e vissza dobni granatot?!
  • dr Kotász
    Ha nem lenne benne helyesírási hiba, még jó is lenne...
  • Eisenhower
  • Eisenhower
    be kéne tenni vhogy a bannerhez ^^ hogy ne kérdezgessék meg vagy 20-an vmi faq-félébe
  • Eisenhower
    Na akinek kell info a gépigényről és a támogatott vga-krol annak tessék:

Minimum System Requirements

- 3D Hardware Accelerator Card Required - 100% DirectX(R) 9.0c compatible 64 MB Hardware Accelerator video card and the latest drivers
    - English version of Microsoft(R) Windows(R) 2000/XP
    - Pentium(R) 4 1.4GHz or AMD Athlon(TM) XP 1700+
    - 256 MB RAM (512 MB RAM recommended)
    - DirectX(R) 9.0c (Not included with Demo)
    - 100% DirectX(R) 9.0c compatible 16-bit sound card and latest drivers.
    - 100% Windows(R) 2000/XP compatible mouse, keyboard and latest drivers
    - 700 MB of uncompressed free hard disk space (plus 800MB for Windows(R) 2000/XP swap file)

Important Note: *Some 3D accelerator cards with the chipset listed here may not be compatible with the 3D acceleration features utilized by the Call of Duty(R) 2 Demo. Please refer to your hardware manufacturer for 100% DirectX(R) 9.0c compatibility.

This product does not support Microsoft(R) Windows(R) 95/98/ME or NT.

SUPPORTED CHIPSETS:
    - ATI(R) Radeon(R) 8500
    - ATI(R) Radeon(R) 9000
    - ATI(R) Radeon(R) 9200
    - ATI(R) Radeon(R) 9500
    - ATI(R) Radeon(R) 9600
    - ATI(R) Radeon(R) 9700
    - ATI(R) Radeon(R) 9800
    - ATI(R) Radeon(R) X300
    - ATI(R) Radeon(R) X550
    - ATI(R) Radeon(R) X600
    - ATI(R) Radeon(R) X700
    - ATI(R) Radeon(R) X800
    - ATI(R) Radeon(R) X850
    - NVidia(R) Geforce(tm)2 Ultra
    - All NVidia(R) Geforce(tm) 3/Ti Series
    - All NVidia(R) Geforce(tm) 4/Ti Series
    - All NVidia(R) Geforce(tm) FX Series
    - All NVidia(R) Geforce(tm) 6 Series
    - All NVidia(R) Geforce(tm) 7 series
  • Eisenhower
    azt nem értem miért kell majmolni a rongybaba dolgot. szeriontem ha az lenne akkor meg az lenne a baj. a cod ilyen így is szokta meg szinte mindenki, ez a game ne ma valósághűségről szolt hanem hogy jól el lehet vele szórakozni. főleg multiba ^>^
  • Eisenhower
    vagy a config fájlt megnyitod jegyzettömbbel és ott a 60-at átírod a kívánt hz-re ^^