26388
-
toza #1955 a kepek a xbox360 as partra szalos videos( cod.hu rol 83 megas cod2_e3_shakycam.avi ) resz vegenel levo paja szakaszon keszultek...ugyfest...csodalatossak koszonnyuk... -
#1954 Inkább ne "írj" semmit. -
toza #1953 verig vagyok sertve!nevezd meg a szervert es az idopontot a revans ot hogy vegyek rajtad hogy en meg te piff puff.!! (lehetoleg uo ..es sok fal legyen mert csak wh val tok "jol" jaccani kossz! -
#1952 (Számomra) új képek (homályosak):
Egy. Kettő. Három. Négy.
A legpuritánabb videókártyák tesztje! :D No AA, No AF 2AA, AF on
Kezd a játékot:
Brennel.
Németként!
20 helyett 30-as tár a tommygunhoz.
Főzhető gránát.
-
#1951 Nem volt "szopi", csak egyszer. De a tiédet háromszor.;)
Nemsporolszveleidotahogyensemsporolokazzalhogynemrajókokszokoztpeldaul.
Igen, én is a Cod-ról szeretnék beszélni!:)
Ha vartok 3 percet, akkor mindjart linkelnék új képeket, benchmarkot, meg a módokat a demóhoz (bár ezek szvsz voltak már). 1 pillanat. -
toza #1950 OFF
igenyesseg lol!!aki nem tud hejesen irni nem a magyar ember!!! viszont barki aki tud az meg ugyes...azt levan szarva..mit profitalok belolle?nem iskell foglalkozni vele!vvord ba pl mer raktak ellenorzest?ezekszerint tuttak jol h sokaknak van ezzel "problemajuk"....viszont trident most biztos 3 szor ujra olvasta a hozzaszolasat h nehogy hiba legyen benne es ezzel szopi legyen...en meg igy idot sporolok azt keszzz.. le is szarom...
(igazabol az tesz boldogga h nem sokara jon ki COD 2 meg COD 2 BIG RED ONE es mind a kettot vegig fogom nyomni..honap meg elkezdem Shuffering 2 t,meg Far Cry instincts-t azt le van szarva...)beszelgethetnenk inkabb codrol???csak vki jott itt huje hejesirassal..es en mint nagy aktivistaja a SZR-SzarniRa mozgalomnak nem hagyhattam ezt szo nelkul...
OFF.. -
#1949 Ott még nem tart, az csak majd ötödikben! -
#1948 úgy gondoltam, hogy számodra ismeretlen, mint az inkompetencia és a paralelogramma :) -
#1947 Kb. egy éves konfigom van alaposan megrángatva plusz egy 6800Gt@ultra -
#1946 Igényességnek nevezik a dolgot. Látom, te erre még nem jöttél rá... -
#1945 Ennyi?
Egy kis káromkodás? Azért jobb fogást is kereshettél volna...
Szerencsére felvilágosítottál a Magyar iskolarendszerről. Jól tetted. Számomra nem ez volt a rendszer. Gondolom te ezt igazán jól ismered, főleg ezt a "negyedikig nem buktatunk" témát!
Természetesen továbbra is tartom a véleményem: egy-egy karakter elütés, netán helyesírási hiba bárkinél előfordulhat. De azért nem ugyanaz a gaygi majom, meg a gagyi malyom!
(én valami humorosabbat próbáltam találni)
Szóval számít. Alapvető.
-
toza #1944 mijen vga,cpu,ram kell aa 5900 pontodhoz? -
#1943 Szerintem lehet legalábbis a gép elég gyakran visszadobja. -
toza #1942 jovohet jovohet...egy paja lesz benne azt csoki?:(nemaaa -
#1941 Régen divat volt szándékosan rossz helyesírással írni a neten. Pl: tsak, lyó, moggya, jáccik, stb. -
toza #1940 na de mi van mp demoval? -
Csoder #1939 g sdfggfsfg sdfp goipis c ysdfgs zidhdgh
gflkjghsgdhgdt srets f dgsdk hkgzdsgdrgsgsgr
gfsgsgsgs gsd gfjgsg sf gssgs hik oib gsfgsgsg
(Bocs, állandóan mellé ütök, és nemtok' helyessen írni, de azért remélem el tudod olvasni, hogy mit írtam.) -
toza #1938 na de mi van mp demoval?!semmit nem talalok...
mara egy ismeretlen szo neked..: .latod..ez annyira ismeretlen..mint a tobbi ismeretlen szo..amit nem ismerunk...haha...sztem nem ezt akartad irni... -
#1937 Egy jó tanács: ne bajlódj az ismeretlen szavakkal és akkor nem égsz ilyen nagyokat! :DDDDD
-
#1936 púpom teli van ezekkel az imidzs shekkes képekkel, mer béna vok megnézni. A bestassban is sokat küzdök vele :D nincs más linked hozzá? :D -
toza #1935 off
disgráfia"az mi?vmi ojan mint a paralerogramma?vagy a inkonpetens?mint pl te bizonyos temakban?!szted szamit barmit is h hogy van irva vmi ?!?vegyunk egy ecceru peldat:anyad pitsaja..vagy annyad picsaja..anyad piccsaja..na mejik van jol le irva?es vajon szamit e vmit?!
aami a bizonyos eletkort illeti az meg sztem max ugye elvileg 4 osztaj lenne mert h addigra ma durva tudni kene hejesen irni..de csak h tudd..a mai iskola rencerben......ES EEEZ DUUURVAAA!!! 4 edikig nem lehet buktatni..csak szuloi beleegyezessel..es ami viccesebb az alany allitmany fogalmat a mostani 5 odikesek meg nem ismerik...mert nem kellett megtanulniuk..igyhat pl nyelvtanulas teljesen vicces..ahogy az elvaras is h egy ijen forumban vagy akarhol -ezek utan-kovesse a ahejesiras szabajait ..csak mert vannak..es masok altal megszabott "torvenyszerusegekhez"ragaszkodni es elfogadni birka kent jo..
bocs az offert...
jov heti mp demorol aki irta h olvasott az hol tette ezt?mert en semmit nem talatam!!!?! -
#1934 de mint említettem nem én csináltam azt a kis cuccost. megláttam egy oldalon és gondoltam berakom ide is.... sztem inkább imádkozzunk hogy minél hamarabb legyen multi demo is ^^ -
#1933 attól pontlövő, hogy ha elszáll feletted egy pont, akkor automatice szájon lövi, bszki! mitől lehet mégis? :P -
toza #1932 ?mitol pontlovo?levok maradva..reg cod oztam mar..kb 23 oraja asszem..az lehet a baj.. -
#1931 Neked és még néhány kistársadnak kár itt megszólalni. Csak tönkrebasszátok a topicot.
Bizonyos életkor felett illik helyesen írni. A disgráfia maximum az indok, amit fel lehet hozni.
Einsenhowerel nincs bajom, de ő is tudja, hogy a föntiek nem neki szólnak. -
Csoder #1930 Nem, angol gyártámány az. A német puska ami benne van talán a demoba, az a Mauser kar98. -
toza #1929 aaaz nem a nemet stukker?!legalabbis az is benne van...elobb meg fere pampogtam....aszittem vmer h Eisenhower csinalta magyaritast....de o csak a texturakkal foglalkozott cod 2 ben..ha jol tudom... -
#1928 nah pontlövő alatt a lee enfield-et értettem ^.^ -
Csoder #1927 Lee Enfield ? :) -
#1926 nem én csináltam... találtam egy oldalon^.^ de nem a helyesírás a lényeg... -
#1925 nem jut eszembe az angol stukker neve.... nem a cod miatt raktam ujra. tegnap este restartoltam egyet a gépen de többet nem állt fel a win ^>^ gránátot visszadobni sztem nem lehet.... -
toza #1924 eleg csunya dolog azt az ebert szidni,vagy bantani foleg szaros hejesirasi hibak miatt aki elsok kozott szolt h van demo..sot talan elosszor is probalta ki! u h hagyad o:t bekan!
egyebkent ugy nez ki h aki nem feltetlenul sok agyal rendelkezik es nem igazan tud mit mondani az mindig hejesirasi hibakkal jon elo..mert azt hiszi h ez barki mast erdekel...ami vicces... -
#1923 szándékosan van benne helyesírási hiba...
egyébként odabaszósan jó -
toza #1922 " english pontlövőt " ez mi?!ujra raktad tenyleg rencert codemo miatt? mi fene volt ott??te nem tod h lehet e vissza dobni granatot?! -
#1921 Ha nem lenne benne helyesírási hiba, még jó is lenne... -
#1920 -
#1919 be kéne tenni vhogy a bannerhez ^^ hogy ne kérdezgessék meg vagy 20-an vmi faq-félébe -
#1918 Na akinek kell info a gépigényről és a támogatott vga-krol annak tessék:
Minimum System Requirements
- 3D Hardware Accelerator Card Required - 100% DirectX(R) 9.0c compatible 64 MB Hardware Accelerator video card and the latest drivers
- English version of Microsoft(R) Windows(R) 2000/XP
- Pentium(R) 4 1.4GHz or AMD Athlon(TM) XP 1700+
- 256 MB RAM (512 MB RAM recommended)
- DirectX(R) 9.0c (Not included with Demo)
- 100% DirectX(R) 9.0c compatible 16-bit sound card and latest drivers.
- 100% Windows(R) 2000/XP compatible mouse, keyboard and latest drivers
- 700 MB of uncompressed free hard disk space (plus 800MB for Windows(R) 2000/XP swap file)
Important Note: *Some 3D accelerator cards with the chipset listed here may not be compatible with the 3D acceleration features utilized by the Call of Duty(R) 2 Demo. Please refer to your hardware manufacturer for 100% DirectX(R) 9.0c compatibility.
This product does not support Microsoft(R) Windows(R) 95/98/ME or NT.
SUPPORTED CHIPSETS:
- ATI(R) Radeon(R) 8500
- ATI(R) Radeon(R) 9000
- ATI(R) Radeon(R) 9200
- ATI(R) Radeon(R) 9500
- ATI(R) Radeon(R) 9600
- ATI(R) Radeon(R) 9700
- ATI(R) Radeon(R) 9800
- ATI(R) Radeon(R) X300
- ATI(R) Radeon(R) X550
- ATI(R) Radeon(R) X600
- ATI(R) Radeon(R) X700
- ATI(R) Radeon(R) X800
- ATI(R) Radeon(R) X850
- NVidia(R) Geforce(tm)2 Ultra
- All NVidia(R) Geforce(tm) 3/Ti Series
- All NVidia(R) Geforce(tm) 4/Ti Series
- All NVidia(R) Geforce(tm) FX Series
- All NVidia(R) Geforce(tm) 6 Series
- All NVidia(R) Geforce(tm) 7 series
-
#1917 azt nem értem miért kell majmolni a rongybaba dolgot. szeriontem ha az lenne akkor meg az lenne a baj. a cod ilyen így is szokta meg szinte mindenki, ez a game ne ma valósághűségről szolt hanem hogy jól el lehet vele szórakozni. főleg multiba ^>^ -
#1916 vagy a config fájlt megnyitod jegyzettömbbel és ott a 60-at átírod a kívánt hz-re ^^