26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• Eisenhower
    egy zsák tízezres ^.^
  • Nahar
    mind1 remélem élethű meg minden! Valószinű megveszem eredetibe! Multija durvás lesz biztos mint a többinek! Újfegyverek,jobb grafika,még jobb játékmenet,MI KELL MÉG?!
  • Eisenhower
    NINCS! nem is kell! rongybaba effektus száksz
  • Nahar
    én még a Demoval nem jáccottam ,milyen a fizika? rongybaba efektus van??

.
  • DJ Skyline
    jó lesz ez,csak jelenne már meg!:)
  • Nahar
    Durva MULTIS képek

by COD.hu
  • abonyitomz
    kira
  • Eisenhower
    cod2 preview
  • M@TriX
    2 nappal korábban? de jó neked...
    akkor te már mindent tudsz
  • Mester01
    Kérlek mond L a IP cimet vagy valaki mert én nem talalom azt a servert...
  • bazza
    igaz nem egy 6800GT, de azért dx9-es kari: R9550XT (9600Pro)
  • Eisenhower
  • bazza
    Ohohh..
    Már egy két nappal korábban itt voltam mint te, és próbálgattam, és mondtam is, hogy a gém reseteli a gépem dx9-ben minden 2. indításnál, amúgy meg tudja a dx9-et, csak a gém nem szereti a karim!
    Amúgymeg 1280*1024, és 4xAA-val csak a shadereket hiányolom...
  • M@TriX
    ha nem tudja a karid a DX9-et, akkor ne fáraszd vele, de pl van hő effekt (haze) brutál füst, bump mapping...
    egyszerű indítsd a gémet csináj shotot, majd lődd be a DX7-et majd úgyis párat lőjj aztán maagdban döntsd el.
  • Csoder
    De jelzi, konzolba írd be:
    cg_drawhealth 1
  • d4v1d
    Ahoj!!
    Király a demo de sztem elég rövid.Nem?? A társaim MI-jén lenne mit fejleszteni.pl.Amikor felénk dobnak egy gránátot, én egyből rohanok fedezékbe, ezek meg ott állnak egyhelybe a gránát mellett mintha semmi nem történt volna.A gránát robbanásakor meg felrepülnek a levegőbe, aztán leesnek, majd felálnak aztán mennek tovább.(ezt a supermantől lopták). Vagy ez csak nálam van így?? kérdés: Az életet sehol nem jelzi??
  • bazza
    Srácok!
    Nem naon vágom a témát, de ha DX7-re kapcsolom, akkor kb. milyen dolgokból maradok ki? A textúra részletesség nem zavar, de lesznek olyan effektek amiket pl e miatt nem fogok élvezni? :SS
    (Mocsok demo nem szereti a vidkarimat dx9-es módban! )
  • M@TriX
    jah, nekem is kb így néz ki, nem semmi ez astuff... huh

[b](megj: 1024-es képeket inkébb linkeljetek)
  • abonyitomz
    egyszemélyes kampányban játszható missziók:

Missions Played –

Russian Campaign:
    "Not One Step Backwards!"
    Mission:
    "Repairing the Wire" (Tankhunt)

British Campaign:
    "The Battle of El Alamein"
    Mission:
    "The End of the Beginning" (El Daba)

British Campaign:
    "Rommel's Last Stand"
    Mission:
    "Retaking Toujane" (Toujane)

British Campaign:
    "The Battle for Caen"
    Mission:
    "The Tiger" (New Villers)

Additional missions shown:

American Campaign:
    "D-Day"
    Mission:
    "The Battle of Pointe Du Hoc" (Pointe du Hoc)

British Campaign:
    "The Tank Squadrons"
    Mission:
    “88 Ridge” (88 Ridge)

Russian Campaign:
    "Not One Step Backwards!"
    Mission:
    "Railroad Station No. 1" (Pipeline)
  • switch
    Call of Duty 2 - New Villers
  • drop
    nem kell szidni az atikat ha neked nem atid van örülj neki én meg szenvedek az atimal de jó szenvedni x850xt
  • digital
    Hát elis hiszem, hogy így nézki. Vagy még szebb! Az igaz hogy se rendes HDR nincs az Atikban, se DX9 "C" effektek, sem PS3 & VS3, de a képminőségük köztudottan milliószor jobb a geforcoknál, legalábbis eszt lehet olvasni néhány nagyobb Ati fórumon. (Amúgy 1024-ben az FPS-em 25-30 volt kb... P4 2.4ghz 512Ram.)
  • attiGT
    Első benyomásaim a Call of Duty 2 Demo-ról:

1/ Grafika eszméletlen jó. (Fadarabok esnek le ha meglövöm a dobozokat, az oszlopokból is darabok hullanak, egy szóval kidolgozás nálam 100%), biztos van benne hiba, de ezt a demo alapján nem lehet megállapítani...De nem is akarjuk.

2/ Mesterséges Intelligencia (MI): Ez olyan játék lett,amiben nem elég az, hogy részt veszünk a pályán. Itt nem oldják meg a társaink a feladatot helyettünk. (ülyén hangzik, de létezik ilyen játék.). Az ellenfelek tökéletesen elbújnak, nehéz észrevenni őket, jól lőnek és olyan ruhát viselnek, ami még jobban megnehezíti az ellenfél megtalálását. (főleg a demo verzióban: egyiptom (ugye homok, sivatag, ami fehér, vaj szinű; házak falai is vaj színűek) ennek megfelelően persze a katonák egyenruhái is hasonló színű. Tehát MI nálam 100%. Itt is elmondom egy játék mesterséges Intelligenciája tökéletes...

Összegzés: A demo verzió alapján igazán pro gamera várhatunk, amit eddig is tudtunk, de most kipróbálhattunk egyfajta demo verzióját.

COD2=100%
  • STREEX
    Lehet hogy volt már róla szó de gondoltam szólok hogy megjelent két kissebb trailer a worthdownloading-on
  • Eisenhower
    izé. érdekes. mondom megnézem már hátha tolnak vmi védelmet a demora. de semmi. elképzelhető hogy lesz warez verzio.... egyik szarforce gammánál is volt ilyen hogy a demo exe-jén nem volt védelem és azt csinálták meg cracknek^^
  • Eisenhower
    VIVO* ^.^
  • kokesz92
    digital: nagy cucc nekem is így néz ki de nem hiszem h neked is valami nagy lehet az fps ed!

Eisen: jee :D
  • Eisenhower
    kokesz nekem HIS Excalibur X800XL 256MB VIVI Dual DVI Edition^.^ szal tesó
  • digital
    Teherautó
  • digital
  • digital
    Na szal: képek1képek2képek3képek4képek5képek6képek7képek8képek9képek10képek11képek12képek13képek14képek14képek16képek17képek18képek19képek20
  • kokesz92
    az x800xl utálók be
    ugyanis nekem az van ^^
  • urbijoe
    ezen a linken semmi nincs
  • digital
    Csináltam egy pár képet, hogy a hardverban toltam mindent maxra,(GT) szerintem elég jó lett.A texturákban nem vagyok biztos, hogy ez a max amit ki lehet hozni. Majd a véglegesben.COD2 16xAA/8xS/Trilinearés így is egész jól játszahtó volt a játék. Szerintem nem nagyon van hatással rá a hardveres maxrahúzás ha van elég V-ram. (256)
  • Cukros
    kb 5000mb
  • Morpheus
    /OFF

Én se akarok beleszólni, de olvasd el ezt a cikket. Versenybe száll a Radeon X800 XL

/ON
  • Eisenhower
    na ez faszság ugy ahogy van már ne is haragudj^.^ főleg ha uj játékokkal nézzük össze azért több helyen nyer az x800xl a 6800gt-t szoval...... de nem tökmind1? leszarom mi mit ver. cod2-őt adják már ki aztán hagy szedjem széjjel a sok homi seggét ^..^
  • Szabyka
    Ha a demo 600mega mekkora lesz a full ? 1DVD ?
  • DonManó
    az biztos!!!
    biztos PS3/VS3-ban mi
  • digital
    És miben veri? Táalán DX9c-ben vagy PS3/VS3-ban?