26388
-
#2039 egy zsák tízezres ^.^ -
#2038 mind1 remélem élethű meg minden! Valószinű megveszem eredetibe! Multija durvás lesz biztos mint a többinek! Újfegyverek,jobb grafika,még jobb játékmenet,MI KELL MÉG?! -
#2037 NINCS! nem is kell! rongybaba effektus száksz -
#2036 én még a Demoval nem jáccottam ,milyen a fizika? rongybaba efektus van??
. -
#2035 jó lesz ez,csak jelenne már meg!:) -
#2034 Durva MULTIS képek
by COD.hu -
abonyitomz #2033 kira -
#2032 cod2 preview -
#2031 2 nappal korábban? de jó neked...
akkor te már mindent tudsz -
Mester01 #2030 Kérlek mond L a IP cimet vagy valaki mert én nem talalom azt a servert... -
#2029 igaz nem egy 6800GT, de azért dx9-es kari: R9550XT (9600Pro) -
#2028 -
#2027 Ohohh..
Már egy két nappal korábban itt voltam mint te, és próbálgattam, és mondtam is, hogy a gém reseteli a gépem dx9-ben minden 2. indításnál, amúgy meg tudja a dx9-et, csak a gém nem szereti a karim!
Amúgymeg 1280*1024, és 4xAA-val csak a shadereket hiányolom... -
#2026 ha nem tudja a karid a DX9-et, akkor ne fáraszd vele, de pl van hő effekt (haze) brutál füst, bump mapping...
egyszerű indítsd a gémet csináj shotot, majd lődd be a DX7-et majd úgyis párat lőjj aztán maagdban döntsd el. -
Csoder #2025 De jelzi, konzolba írd be:
cg_drawhealth 1 -
d4v1d #2024 Ahoj!!
Király a demo de sztem elég rövid.Nem?? A társaim MI-jén lenne mit fejleszteni.pl.Amikor felénk dobnak egy gránátot, én egyből rohanok fedezékbe, ezek meg ott állnak egyhelybe a gránát mellett mintha semmi nem történt volna.A gránát robbanásakor meg felrepülnek a levegőbe, aztán leesnek, majd felálnak aztán mennek tovább.(ezt a supermantől lopták). Vagy ez csak nálam van így?? kérdés: Az életet sehol nem jelzi?? -
#2023 Srácok!
Nem naon vágom a témát, de ha DX7-re kapcsolom, akkor kb. milyen dolgokból maradok ki? A textúra részletesség nem zavar, de lesznek olyan effektek amiket pl e miatt nem fogok élvezni? :SS
(Mocsok demo nem szereti a vidkarimat dx9-es módban! ) -
#2022 jah, nekem is kb így néz ki, nem semmi ez astuff... huh
[b](megj: 1024-es képeket inkébb linkeljetek) -
abonyitomz #2017 egyszemélyes kampányban játszható missziók:
Missions Played –
Russian Campaign:
"Not One Step Backwards!"
Mission:
"Repairing the Wire" (Tankhunt)
British Campaign:
"The Battle of El Alamein"
Mission:
"The End of the Beginning" (El Daba)
British Campaign:
"Rommel's Last Stand"
Mission:
"Retaking Toujane" (Toujane)
British Campaign:
"The Battle for Caen"
Mission:
"The Tiger" (New Villers)
Additional missions shown:
American Campaign:
"D-Day"
Mission:
"The Battle of Pointe Du Hoc" (Pointe du Hoc)
British Campaign:
"The Tank Squadrons"
Mission:
“88 Ridge” (88 Ridge)
Russian Campaign:
"Not One Step Backwards!"
Mission:
"Railroad Station No. 1" (Pipeline) -
switch #2016 Call of Duty 2 - New Villers -
#2015 nem kell szidni az atikat ha neked nem atid van örülj neki én meg szenvedek az atimal de jó szenvedni x850xt
-
digital #2014 Hát elis hiszem, hogy így nézki. Vagy még szebb! Az igaz hogy se rendes HDR nincs az Atikban, se DX9 "C" effektek, sem PS3 & VS3, de a képminőségük köztudottan milliószor jobb a geforcoknál, legalábbis eszt lehet olvasni néhány nagyobb Ati fórumon. (Amúgy 1024-ben az FPS-em 25-30 volt kb... P4 2.4ghz 512Ram.) -
#2013 Első benyomásaim a Call of Duty 2 Demo-ról:
1/ Grafika eszméletlen jó. (Fadarabok esnek le ha meglövöm a dobozokat, az oszlopokból is darabok hullanak, egy szóval kidolgozás nálam 100%), biztos van benne hiba, de ezt a demo alapján nem lehet megállapítani...De nem is akarjuk.
2/ Mesterséges Intelligencia (MI): Ez olyan játék lett,amiben nem elég az, hogy részt veszünk a pályán. Itt nem oldják meg a társaink a feladatot helyettünk. (ülyén hangzik, de létezik ilyen játék.). Az ellenfelek tökéletesen elbújnak, nehéz észrevenni őket, jól lőnek és olyan ruhát viselnek, ami még jobban megnehezíti az ellenfél megtalálását. (főleg a demo verzióban: egyiptom (ugye homok, sivatag, ami fehér, vaj szinű; házak falai is vaj színűek) ennek megfelelően persze a katonák egyenruhái is hasonló színű. Tehát MI nálam 100%. Itt is elmondom egy játék mesterséges Intelligenciája tökéletes...
Összegzés: A demo verzió alapján igazán pro gamera várhatunk, amit eddig is tudtunk, de most kipróbálhattunk egyfajta demo verzióját.
COD2=100% -
#2012 Lehet hogy volt már róla szó de gondoltam szólok hogy megjelent két kissebb trailer a worthdownloading-on -
#2011 izé. érdekes. mondom megnézem már hátha tolnak vmi védelmet a demora. de semmi. elképzelhető hogy lesz warez verzio.... egyik szarforce gammánál is volt ilyen hogy a demo exe-jén nem volt védelem és azt csinálták meg cracknek^^ -
#2010 VIVO* ^.^ -
kokesz92 #2009 digital: nagy cucc nekem is így néz ki de nem hiszem h neked is valami nagy lehet az fps ed!
Eisen: jee :D -
#2008 kokesz nekem HIS Excalibur X800XL 256MB VIVI Dual DVI Edition^.^ szal tesó -
digital #2007 Teherautó -
digital #2006 -
digital #2005 Na szal: képek1képek2képek3képek4képek5képek6képek7képek8képek9képek10képek11képek12képek13képek14képek14képek16képek17képek18képek19képek20 -
kokesz92 #2004 az x800xl utálók be
ugyanis nekem az van ^^ -
#2003 ezen a linken semmi nincs
-
digital #2002 Csináltam egy pár képet, hogy a hardverban toltam mindent maxra,(GT) szerintem elég jó lett.A texturákban nem vagyok biztos, hogy ez a max amit ki lehet hozni. Majd a véglegesben.COD2 16xAA/8xS/Trilinearés így is egész jól játszahtó volt a játék. Szerintem nem nagyon van hatással rá a hardveres maxrahúzás ha van elég V-ram. (256) -
#2001 kb 5000mb -
#2000 /OFF
Én se akarok beleszólni, de olvasd el ezt a cikket. Versenybe száll a Radeon X800 XL
/ON -
#1999 na ez faszság ugy ahogy van már ne is haragudj^.^ főleg ha uj játékokkal nézzük össze azért több helyen nyer az x800xl a 6800gt-t szoval...... de nem tökmind1? leszarom mi mit ver. cod2-őt adják már ki aztán hagy szedjem széjjel a sok homi seggét ^..^ -
Szabyka #1998 Ha a demo 600mega mekkora lesz a full ? 1DVD ? -
DonManó #1997 az biztos!!!
biztos PS3/VS3-ban mi -
digital #1996 És miben veri? Táalán DX9c-ben vagy PS3/VS3-ban?