26388
-
#2079 te sem érted amit én, én azt mondom, hogy vannak az FPS (frame/sec) mániákusok, akik 100+FPSt csikarnak ki a gémből és pacákra lövöldöznek, hogy jobb eredményt csikarjanak ki magukból, amikor egy 60FPS is elég az élvezhető játékhoz. de mint mondom akinek ami fontos. én azért szeretem grafikailag is élvezni a játékot. -
#2078 nem érted mit makogok. :) Ha az FPS-ed miatt folyton lelőnek, akkor mit élvezel a játékon? a spectelést?. Igaz, holtan több időd jut a grafika élvezetére. :D -
kokesz92 #2077 egyébként ha q3 alapokkal készült a game, mert pl benne van a lövés-reload-jobb-bal klikk gyorsab célozva trükk, de ha ezt az fps bugot kivették belőle h 125 el nagyobbat mint 60 al, akkor tök mind1 h 40 vagy 20000 fps ed van benne, akkor csak az számít h ne szaggass, mert akkor a golyók sem fognak pontosabbak lenni és nem megy ki gyorsabban a fegyverből a golyó. -
#2076 na ezt mondom, ez a te szempontod, én inkább mint mondom inkább vizuálisan is élvezem a gémet és mellékesen írtok le mindnekit :)
bár lehet csak nekem m egy az, hogy a szép tájon egy kidolgozott modellt fejbelőjjek :) -
#2075 multiban pont azért veszik le az FPS kedvéért a grafikát, hogy élvezzék a játékot. Ott ugyanis nem a táj élvezete az elsődleges szempont, hanem, hogy nagyobb eséllyel élj túl egy közelharcot... -
#2074 haj, vannak emberek akiknek semmi plusz feature nem kell, csak lőjjenek, meg legyen sok FPS-ük azt hiszik akkor lesznek pro gamerek. ha már egyszer megcsinálták, akkor már érdemes élvezni. de akinek ami fontos. Én inkább élvezem a játékot, mint görcsösen ragaszkodok az eredményekhez, fragekhez -
#2073 az xbox360-as kép^^azért lehet 4 embert látni egyszerre -
#2072 Te még nem jártál a beállitások menüpontban??! ott ki lehet kapcsolni az effekteket. Szerinted az meg minek van? -
Rain1 #2071 Ha nem lesz benne az a (szerintem) hatalmas bug mint a CoD1ben, hogy magasabb FPSnél pontosabbak a fegyverek, és 125 fpssel nagyobbat lehet ugrani, akkor elég 50 fps is. (akkor meg feljebb lehet állítani a grafikát :) ) -
blackgamer #2070 tökjó a game, olyan bársonyos a kép
persze multis része lesz a döntő
ott viszont minimum grafikával játszok, szóval fölös a csilli-villi
de már nagyon várom a full verziót! -
#2069 Mi kell még neked? Játszál a Barbi: Mansion-nel. Az biztosan tetszeni fog, ha a COD nem tetszik... -
abonyitomz #2068 a call of duty . hu képek között van RAILYARDOS ÉS CARENTANOS KÉP IS !!!!!!!!!! -
Rain1 #2067 Szerintem 4 külön kép, Photoshoppal összerakva -
#2066 A callofduty.hu képei egyikén vagy egy 4 részre osztott multis. Spectatorban lehet majd egyszerre 4 embert nézni? Az elléggé állat lenne!!!!! Tud erről vki, vmit, vagy csak a képzeletemben lesz ilyen? -
#2065 A script meghalás már végtelenül gagyi valami...fizika nélkül még ki mernek játékot adni? Egy Riddick, Hl2 stb után? -
Gabe18 #2064 Érdekes.Nektek könnyű játékot fejleszteni...
Grafikai tuning nem kell bele mert szar,fizika nem kell bele mert szar,végülis semmi nem kell bele csak lőni lehessen.
Ha semmi nem javul akkor mi a bánatnak mögé a kettes jelzés,sima kiegészitőnek is elmenne... -
abonyitomz #2063 mi a száp abban az agyoncsicsázott pixelshared meg bump mappingon meg egy zsák dx9effekten ? a tágyak meg az emberek olyan mintha csokiból lennének meg csillog villog minden orba szájba de mindek ???? nézzetek emg egy háborús csatát , mikor csillogott villogott ott a terep ?? soha... no meg ha játék is csillogjon de ne ugy hogy "animációs-mese" szintű legyen , arról nem is beszélve ha lenézek a földre akkor csillog... a homok mióta szokott ugy csillogni mint a korcsolyapalya...soha... na ennyit arról a csokoládé grakikáról suxx -
#2062 :D jó kis összegzés, bár engem zavar, hogy a dx9es textúrákkal diavetítés lesz, remélem optimalizálnak a fullig mert azért jobban csípném a 9es textúrákkal. -
#2061 Én a demót veszem alapul. Nálam simán produkált ilyen minőséget, bár nem átlagos gép van otthon. 3,4-es P4, és egy X850 XT PE van a gépben. És még 1GB ram. -
#2060 nekem annyira nem tecc a game. lerágott csont... -
#2059 milyen gép ás vidkari kell, hogy így nézzen ki???????? -
#2058 na f***a! legalább végigtoltam a " szeptemberi cod 2 -t" -
#2057 igen?
akkor el lehet kezdeni a magyarítást :) -
Rain1 #2056 ...és azért olyan nagy a demó, mert bennehagyták a teljes feliratait. (Az meg kb 200mb körül van)
+ biztos van benne egy két felesleges fájl. (A CoD1 demóban is volt) -
#2055 nagy hülyeség hogy uj feladatokat kapsz. gamestar száksz! annyi hogy angolokbol németek németekből angolok lesznek és csáááá -
Rain1 #2054 Nincsenek benne új feladatok. (ha belenézel a IWD fájlba akkor láthatod, hogy csak a karatkerek vannak megcserélve) -
#2053 hy all!
Olvastam valahol hogy van egy patch a demohoz mert több küldi is van még benne(véletlenül benne hagyták ezért 650mb). LEszedtem a patchet de csak anyi a változás hogy a német katonák angolok lettek a player oldaliak meg németek de nincsenek új feladatok. Tudna valaki segíteni hogy hogyan érhetem el a többi feladatot? (amugy a gamestar oldalán olvastam szval hiteles) -
Gabe18 #2052 Szerinted... -
#2051 addig vedd elő a CoDot és multizz!:)
gyakorolj a CoD2-re!:D -
Csoder #2050 Mi?? A rongybaba effekt? Na ne röhögtessé' már, az tök sz@r. -
#2049 November 4.-én??? Nem bírok addig várni...Minek töltöttem le azt a ***** demot!! Most 1 hónapig rághatom a körmömet!!! -
#2048 vazze ez a New Ville videjó kurva jó -
#2047 nem
november 4.-én jön ki -
Gabe18 #2046 Hát mondjuk én nagyon sajnálom hogy nincs benne.Egy mai fps-be ez már a minimum lenne... -
#2045 10 NAP ÉS KIJÖN!!! (vagy nem?) -
#2044 Nyugi nyugi nem akarok bajt, csak nemszeretm hogy ha vki úgy válaszol, hogy nem ismeri az előzményeket. De legalább válaszoltál, ez is valami! ;))[barátkozik]
-----------
No, hogy is lesz ez a védelem? Multi-n milyen lesz? -
#2043 attól függ hogy hanyas :) -
#2042 Amcsiknak/Briteknek meg mondjuk egy Sherman Firefly tank...Természetesen amcsi/brit jelzéssel!:)) mondjuk nem tudom mennyire erős a Crusader tank,de a lövegcsövéből ítélve nem egy erős tank... -
#2041 Már ******* várom!!! -
#2040 tigtis tank az elefánt helyett,JS-2 az ISU-152 helyett!