26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• toza #2160
    ja igen:D
  • DJ Skyline
    Kelly hősei az aranyrablós,tigris tankos!:))
  • toza #2158
    nem verekedni akarok csak fikaztal tajdon keppen...akkor meg minek irtad?:D azertirtad mert szted szar... sztem meg nem.. tehat elter a velemenyunk es ennek attam hangot...

felejcsd el.
  • Krinyo
    belekötés?
    nem kötekedés volt hanem egy vélemény.
  • toza #2156
    masik meg az h mer nem vagy iskolaban ijenkor.?!?! ejnye bejnye!

nem u volt h kb ezen a heten jon mp demo?
  • toza #2155
    haat tolled ezt nem vartam volna..nem eleg h nem ebreszettel fel mikor jott a demo most meg ez is..:( egyebkent elolvasni csak el tudod..csak az ertelmezessel lehet gond..neha kene tennem vesszot nyilvan.. vagy inkabb befogom a pofamat?!
  • Eisenhower
    bazki vmi kódfejtőt hozzon vki mert nem tudom elolvasni a hozzászólást
  • toza #2153
    " valosagosabbra szeretnek megcsinalni....."sztem sikerult is egyebkent....nemtom latta e tegnap vki a tegnap esti tv 2 os haborus filmet de az kb kategoriajanak legnagyobb szegyene volt..nagyon amerikai es akcios robbanos es szar..akkor mar inkabb cod!:D
  • toza #2152
    mi a baj a tomzonnal?az igy nez ki! meg a 20 loszer is ok mert minden mas jatekban is annyi van benne alapbol..a hangok meg kb minden pecsnel valtoztak..es ha megnezel kb 5 gamat..az ua ojan fegyvereknek mindegyikben teljesen mas hangja van!

egyebkent meg nyilvan valosagosabbra sztnem megcsinalni inkabb nem celjuk h neked ne teccen!nezd meg a tellisz avalaszos meg aa kobojos szineszes vkinek az angyalai,vagy aranya v mittomen ..nem jut eszebe de a vegen van tiger tank meg aranyer mennek .. c filmben kb minden fegyvernek ua ijen hangja van. sztem ebbe bele kotni felesleges volt:D
  • alph4
    Jobban néz ki a thomson, és jobb hangja is van! szvsz...
  • Krinyo
    hát hogy néz ki ebben a thomson???
    na meg milyen hangja van?
    erőteljes visszalépés a cod-hoz képest - szvsz
  • toza #2149
    nemazer de cod 1 meg uo is tul csicsas volt sztem,szoval megszokhattuk volna mar..de inkabb ijen legyen mint pl Betonszoldzser ami mindennel giccsesebben csillogo,viszont egy merhetetlenul nagy rakas szar fizika meg modellek szempontyabol meg vicces is..

viszont kijott BIA EIB! u h aki a 4 loveses hedsatot szereti inkabb az is megnyugodhat..
  • Montanosz
    amúgy tényleg kezd befolyni ez a pasztell színvilág a játékok körébe(total overdose), nekem azért jobban bejön az erősebb színekkel rendelkező játék(boiling point)
  • LBandi
    ez egy xar nem teszt egy normális tesztben ahol nem elfogultak, na ott láccika valóság de egy elvakult ati fannak ezt maygarázhatom....
  • donneck
    Hát ja:

• magus
    gl jatekokban nemis
  • Istencsászár
    ott a teszt mindet elárul a dolgokról... nemvagy tisztában az erőviszonyokkal
  • LBandi
    ez az eggyik legnagyobb szar amit valaha láttam D:
    x800 -at még a 6600 gt is megveri... és az xl sem közeliti meg a 6800 gt-t.....
  • donneck
    A 512-es xl ekkora előnye is gyanús, de a 12 pipe-os sima x800 kizárt, hogy leverje a 16 pipe-os 6800gt-t.
  • donneck
    Erről pofázok gyk:
  • donneck
    Könyörgöm ne csináljátok már hát tényleg nem tudtok olvasni????
    Én végig SIMA X800-ról pofázok és nem X800XL-ről!!!!!
    És azt pofázom, hogy az kamu, hogy a sima x800 veri a 6800gt-t!!!!!!!
    Kapíse?????
  • Kandurex
    Ki nem szarja le, már minden SF game -t feltörtek, vagy clone -CD -ztek, ...

Tudod, mit,... jöjjön az az SF3 :D
  • k8bal
    persze persze!
    akkor már a Demo-n is az lenne !! Lásd: CRC, GTR stb!!
    ezen is ugyan az a Protect lesz mint az 1-en!
  • blackgamer
    első rész garfikája szerintem jobban hasonlított a való életre
    a demot én nagyon rajzfilmesnek látom, színekben mindenképp túl erős
    3x végignyomtam a demo-t és émelygés fogott el, remélem full nem lesz ennyire baba(szoba)
  • kokesz92
    A játékon StarForce3 védelem lesz.
  • richárdkirály
    Olvasgattam fórumokon és megdöbbentett milyen barom emberek vannak. Ki a f@szt érdekel a poligonszám amikor tisztára úgy érzed h ott vagy a csata kellős közepén és attól fosol h seggbe lőnek? Mellékesen nem tudom mi a bajotok a grafikával szerintem nagyon szép pedig teljesen közepes beállításon futott-úgy hagytam ahogy volt- mert elég gyengus már a gépem. viszont azon akadás mentesen szaladt!nem gondoltam h ennyire jó játékot összetudnak dobni. Amilyen remek volt az első, olyannyira az a második is. Az idézeteken meg tessék elgondolkodni! nem hülye emberek mondták.
  • R0sc0
    Jah lesznek tankok a 2be?
  • R0sc0
    az csak megváltoztatja a skineket. Amcsibol német és fordítva ugyanaz a küldetés.

gamestar suxx
  • Axl Rose
    Jó a demo, viszont valahol olvastam hogy van hozzá egy kiegészítő file, amivel többet lehet játszani a demoval.
    Csak nem emlékszem, hogy hol láttam.
    Visszaolvastam jópár oldalt, de itt nem találkoztam vele.
    Hol lehet ?
  • John McLane
    66.77.144.214:28960
  • Cukros
    Lehet tudni milyen védelem lesz a játékon?
  • M@TriX
    én ezért nem vagyok klántag, én inkább élvezem a játékot :)
  • Tatyla
    végigtoltam a demot én is pikk-pakk de néha olyan Time Crisis-es lövöldözös beütése volt szerintem amugy nem rossz,és nem is csunya...
  • Mester01
    OFF:
    Fiuk kérlek mondjátok már meg hogy enek aképen levő servernek mi a IP cime????
    Kösszönöm!
    ON:
  • Mester01
    Jah jah! :)
    De nem tudom! :D
  • Yossarian
    azt neked jobban kéne tudnod :D
  • Mester01
    Meg mivan kint az infiniti honlapjan?
  • Mester01
    Csak azt tudnam miröl megy a vita... :D
  • geri15
    Szerintem jó, csak az aljából le kéne vágni a feliratig, a tetejéből pedig majdnem a katona szeméig, és akkor csak egy kicsivel lenne magasabb mint a mostani. Egyébként szerintem jól néz ki, gratz! :o)
  • ent