26388
-
#2201 Ahhoz képest hogy "béna" játék benne van az első 5 legnépszerűbb online játékok között. (Lehet hogy csak te vagy egyedül aki utálja, mert nem tudsz jó eredményt elérni benne ) -
#2200 CoD2 multival már játszottál? De jo neked... Sztem menj át a Vietcong vagy más fos game topikjába!!! És éld ott ki magad, mert ennek nem lesz jó vége! -
#2199 Hát annál bénább játékot életemben nem láttam... -
Gabe18 #2198 CoD első részének a multija volt eddig a legjobb fps multi amivel játszottam.Remélem ez sem marad el tőle. -
#2197 A multi sztem no comment az tényleg nagyon fos mind cod2, mind vietcong2ben
Ha multi akokor KIZÁRÓLAG AMERICAS ARMY -
priluki #2196 Hát én probáltam a vietcong 2 multi demot.Hadne mondjam.... jo -
#2195 Pont ez a lényeg. -
ent #2194 És nem hiába vezet a gamespy-on a cod, és nem a vietcong...
cod2 multi-43v3r -
ent #2193 Tök mind1, nem ez a lényeg!
Hanem: MILYEN LESZ A MULTI!!!!!
Akik ide írnak, azok nem azért várják a gémet, hogy éjjel nappal single moddal nyomják. Végigtólják egyszer osztgo multi... -
#2192 Jajj BiA kiment a fejemből, az sokkal jobb, sőt szinte az már jó is. És az is 2. vh. Szóval már megtörtént a trónfosztás, csak elfelejtettem:) Aki venni akar 2. vh-s fps-t ne a cod2-t hanem a BiA2-t vegye. -
#2191 Játék persze, na de milyen? VAnnak amúgy jó fps-ek is pl AA, Vietcong... természetesen, mint játék gyenge (2. vh-s fps-ből eddig mondjuk jót még nem láttam, ezek közül még tényleg a cod a legjobb, bár a jótól ez is messze van- sokkal inkább szar, mint jó)
Amúgy csak azért írtam le a véleményem, h aki feljön lásson negatív kritikát is. Elvégre ez nem cod fanclub, hanem 1 sima fórum. Sztem megvenni semmiképpen nem érdemes, a single részbe is legfeljebb belejátszani. -
priluki #2190 Ha ez szar,mondj egyet ami jo... -
#2189 "De mivel ez a játék minden tekintetben 1 kalap szar, nem kell ezen se meglepődni..." erre értettem, a többit nem tudom ellenőrizni.
Egyébként, ez egy játék... -
haxoror #2188 Járművek lesznek multiban?
És ha igen akkor mik? -
#2187 MI persze? Tény hogy az angolok cut csőszájfékes thomsont használtak, mint ahogy az is, hogy a cod2ben is 10 métert tud ugrani a katona fggőlegesen... -
#2186 Persze-persze... -
#2185 NA te is jó helyekről döntöd el hogy néz ki 1 fegyver, meg milyen hangja van...
Amúgy az egyetlen gáz, h az angol hadsereg dobtáras cut csőszájafékes thomsont használt... Szóval nem ezt, ami a codban van... De mivel ez a játék minden tekintetben 1 kalap szar, nem kell ezen se meglepődni... -
ent #2184 Azaz: "Call of Duty 2 completely does away with the health meter concept, but still provides the player with feedback about how close an untimely death is. Infinity Ward enabled a bloody red border for the screen during gameplay, and if it shows up, you are hurt. In a typical situation during a game set on easy difficulty, there will be an enemy getting some grazing hits on you. The blood-border will slowly grow as your health deteriorates, covering more than 30% of the screen area in the last few moments before an enemy ends your pathetic Allied existence."??
-
#2183 sztem meg nem egy demo alapján kellene ítélkezni^.^ főleg egy nagyon hirtelen összedobott demo (dod:source miatt dobták ki ezt az sp demot) alapján -
priluki #2182 Ezt értem,de szerintem ennek már alapvetönek kéne lennie. -
#2181 ez cod2 az meg bf2 ^^ mindegyikben van hiba^^ meg van rossz és jó dolog.... :) -
priluki #2180 thx -
#2179 remélem már nem :)
priluki: javítva :) -
priluki #2178 Jo a game,de pl nézzétek meg mikor táraz egy csapattársad,csak nyulkál össze vissza,de a tár se ki se be ugynez a hejzet a felhuzásnál stb.Lehet majd az eredetiben nem igy lesz,akkor sorry,de ha igen akkor ez kiábrándito.Érdemes megnézni a BF2-be ezt a "mutatványt" nagggyon komoly.... -
#2177 Forbidden -
#2175 na a srácnak is a Sztálingrádi csata jön be a legjobban, gopndoltam, hogy ott nagyot fognak alkotni, amúgy nézzétek meg ezt a képet, huh, szép lesz ;)
meg jó poén lesz mint írja, hogy a tank felrobbanása előtt kiugranak a srácok és megpróbálnak eliszkolni. gondolom ez nem mindig sikerül majd így nagy repüléseknek lehetünk majd szemtanui :) -
#2174 [URL=http://www.worthplaying.com/article.php?sid=28746&mode=thread&order=0]worthplaying preview ^.^[/URL] -
Ibron #2173 De sajna ninsc zsém rá:((..a többit is letöltöttem,így én azt várom,hogy fent legyen a wanadoon:D,vagy akárhol. -
ent #2172 Pont erre gondoltam, lol, "lób***ó nagy torkolat tüze"...
Szentem is fasza.
off
Punker: úgy kiabálnék egyet, megengeded? De csak akkor... Utána törölhetnéd
on -
#2171 detto -
Csoder #2170 Sztem is jobb lett, plusz azért is mert nincs akkora lób***ó nagy torkolat tüze. -
#2169 inkább megvenni^.^ milyen jól fog mutatni az egész sorozat itt a polcon -
Ibron #2168 Háhh....kivoltam tiltva,de leírom a véleményem a demo-ról.Egy szóval:
kúl.
Szerintem jó lesz ez a CoD2,csak lehessen végre már leszedni. -
#2167 [egyetért] -
#2166 na. elég lesz már. Azért forum hogy mindenki elmondja a saját véleményét a játékkel kapcsolatban.... viszont akik itt szarakodnak hogy most az ati vagy az nvidia a jobb, jobbantennék ha vagy befejeznék vagy átmennének a megfelelő topikba.... Ez a topik a Call Of Duty 2-ről szol inkább a játékrol kellene beszélni. -
#2165 ha béna lett a tompson akkor nem kell használni! ilyen eccerű az egész! -
#2164 Ez nem negatívum hanem saját vélemény, attól hogy nekem nem tetszik valami, még lehet jó! -
#2163 nem fikaztam semmit, egy negativumot mondtam...
ilyen alapon a gurusok is mindent fikáznak amiben találnak negativumot -
haxoror #2162 Jaja elég béna lett a thomson :( -
rdo #2161 Akkor én is leírom mit gondolok a demóról:
1: kurva rövid. Asszem ezen senki nem vitatkozik.
2: Lényegi változást nem jelent a cod-hoz képest. Ez persze nem jelent semmi negatívumot, mert az elődje is űber volt, ez is az lesz. De én semmi komolyabb változást nem látok. Olyan mintha szebb graffal és apróbb módosításokkal adták volna ki a kiegészítőt :). Ez persze egy 3 perces demó alapján nem lehet végleges vélemény.
3: nálam ha DX9 fut, akkor kb 20 fps az átlag. Mivel TFT-m van, erőltetem a nagyobb felbontásokat (1280x1024), de itt szaggatós a téma még legyengített details mellett is. 2200+,1G RAM, 6600GT<- ez kevés lenne? DX7-ben nincs probléma, ott fut szépen.
Amit hiányoltam: jó lenne már kicsit tényleg úgy érezni, hogy csapatban harcolok, nem pedig mindenki várja, hogy én bemenjek egy ajtón, hogy odamenjek egy doboz mögé stb, addig meg állunk és nézünk. AI=nulla, ugyanúgy scriptelt jelenetek vannak végig mint a codban, ami persze nem baj, csak a demó 3. végigjátszása már elég rush jellegű volt még durvább szinteken is:)
Szóval sztem egy nagyon jó kis folytatást fogunk kapni, ami takar semmi eredeti változást. Bár ami működik, azt nem kell erlontani ez tény... de ...
A multi egy teljesen más kategória. Arról majd külön okoskodok ha lesz vége. Addig is megyek FEAR-t játszani. Az inkább újdonság mint ez...