26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• DJ Skyline
    aki esetleg félreértené a dolgot:
    nem az én faterommal hanem a srác a saját faterjával!:D
  • Yossarian
    jah, én is 35 vagyok és ismerek még pár korombelit :D
  • Forrest Gump
    Navajo kódbeszélőkkel tuti jól eltársalognál.
  • DJviolin
    Nem dob ki. Teszteltem a cheateket. Különösen az időlassítás cheat tetszik. Minden quake3 motoros gáma tudja. Meg a konzol, meg a cheatek, meg a mapparendszere is feltűnően q3-as. Mostmár tuti. Egy átalakított Q3 motor dohog a cod2-ben.
  • Montanosz
    eh, kár a vitáért...majd a H&D 3 tarol minden effélét))))
  • toza #2236
    OFF
    ezek a betuk a(z) m,f,m,s... megfejteseket mailben varom koszi
  • toza #2235
    ....par betut elirtam probaljatok ertelmezni..:D barcsak lenne modositasi lehetoseg !
  • toza #2234
    jaaa meg cs s fingos vicces dologgal kapcsban szten megjegyezni h velemenyem szerint mai cod meg uo szervereken ami nemejiken van az verlazito!huje modok huje hangokkal loszer mennyiseggel stb..cod ban is realistic mod volt a legjobb..szal szerintem ez a WWII es fos elviccelese ez kicsit gaaz...de hat vkinek szuksege van erre is a jelek szerint..csak akkor legalabb lenne 1vagy 2 normalis szerver...

aa "jatekosok" 75 % nem kereso 11-17 eves fiatal,mobiljuk van...sms t tud kuldeni...barmennyire is jol mutat a polcod az eredeti doboz nem mindenki tugya sajnos megvenni ..(persze ha kibirna egy hetet telefon vagy berugas vagy uj polo pulcsi kieroszakolasa szuloktol -nelkul akkor ossze jonne a zs...en pl nem fogok enni 3 hetig es meg is van az asszeg:D )csak meg ezt akartam mondani...
  • toza #2233
    en is nyomtam vietkong 2 mp demot...szep volt..de nem igazan tobb..sztem 1 is erdekes volt...AA meg nyilvan zsir mert realisztikus fegyverek szempontyabol de rohatt nagy terek vannak nehol mashol meg egy meter a paja,es hamar megunhato mert kb nincs hangulata... sztem..

tomzon temahoz meg csak ennyit...

http://www.machinegunbooks.com/thompgallery.html kb
  • Eisenhower
    és ha ezeket beírom nem dob ki a pb? ^.^
  • priluki
    Igen de a vietcongba is csak akkor tudsz taktikázni.. Publicon meg arrol szol az egész hogy mész a dzsungelbe,és ki látja meg a másikat elöbb.Játékélményben szerintem mindent elárul ha megnézük melyik a népszerübb....
  • DJ Skyline
    én 30 éves családos apukát is ismerek...és a hab a tortán,hogy a fia (12 éves) egy klánba volt a faterral!:D
  • DJ Skyline
    igen ha klánok közötti war van...:)))
    publicon csak magamnak tudok kialakítani taktikát...DM-t nem nagyon szeretem...nagyon hentelős...akkor már TDM...de leginkább S&D,vagy UO-ban Base Assault vagy mi!:)
  • magus
    13 év háááááááááát, azert nem egy masszivan 20 folotti codost ismerek:)
  • DJviolin
    A külföldi honlapokon lévő cheat leírást magyarosítottam:

Call Of Duty II Demó cheatek:

A főmenüben lépj be a "Game Options" és engedélyezd a konzolt. Nyomd meg a (~) billentyűt, és lenyílik a konzol. Ide írd be a következőket:

seta thereisacow "1337"
    utána ezt:
    spdevmap eldaba

Ez elindítja a demó pályát, és a cheatek is engedélyezve lesznek. Játék közben az említett módon nyisd meg a konzolt, és máris írhatod a cheateket.

Mindent megkapsz (igaz csak azt, ami benne van a demóban.) give all
    Maximális lőszert és kézigránátot kapsz. give ammo
    Örök élet. god
    Hatalmas ugrás (jump_height 39 az alap). jump_height 128
    Falon átjárás. noclip
    Az ellenfelek nem lőnek. notarget
    Idő lassítás (timescale 1 az alap). timescale .25

Üdv:
    DJviolin
  • priluki
    Játtszottam vele.. a codba nem lehet fedezni a társam..?! LOL deathmatch-en probáltad? amugy 25 éves vagyok,de elmondom neked nagyon jol lehet taktikázni a codba.
  • Paranoia
    Hja és 1 trailer
  • R0sc0
    ehh ehh kohog a bolha..
    Játszottál már a vietcongmultijával? főleg a 2őével? a VIETCONG az egyetlen játék ahol nem a skillen van a hangsuly hanem a taktikán. Az egyetlen játék amiben lehet alalmazni a "fedezést". pl Codban nem lehet fedezni mivel ha valaki kilép az kapásbol meghal. Viszont VIETCONGba ez fedezni valakit tökéletesen lehet.

Mindkét játék más, más ártékeik vannak. Pl a COD ha megnézed a hogy kik játszanak vele, akkor kb az átlagéletkor az 13 év míg ha a vietcongot nézed ott már jóval 25 év fölött nyomják. Ha egy CODos kissrác kiprobálja a vietcongot akkor kapásbol otthagyja, mivel nem lát meg benne mást csak azt hogy megyek a dzsunglbe azt valaki lelő. Mert a henteléshez vannak szokva. Szoval ne szarozzuk le egymás játékát mert már mondtam nem az értékeiket kell nézni. amugy én is nagyon várom a COD 2 a single részt meg a multit is.

• Paranoia
    ÚJ képek :
    http://www.worthplaying.com/article.php?sid=28714&mode=thread&order=0
  • priluki
    Egyszonak is száz a vége --MINDÖRÖKKÉ CALL OF DUTY--
  • Yossarian
  • Eisenhower
    LOL há mé nem szoltatok azt megnéztem volna
  • KM
  • Forrest Gump
    De a hangját hallhatta volna, mármint a fingét.
    A csibész public szerveren volt egy időbe olyan beállítás, hogy ha sokáig kempeltél egy helyen, egy iszonyatos fing hang durrant és sárga füst szállt fel
  • Tibor
    ennyi erővel minden gagyi amit nem szeretünk pl akkor a world of warcraft is gagyi
  • priluki
    Hát mondjuk sztm a CS a vicc kategoriába tartozik.Kb fél orát toltam aztán uninstall.Véleményem szerint nagyon gagyi...
  • KM
    Mert nem érzi az izzadság és a fing szagát a játékban!
  • Guer
    és elmagyaráznád hogy miért értékeled a játékot a "szar" kategoriába?
  • DJviolin
    Ja, és a csapat deathmatch is igen kellemes. Persze nem olyan összetett mint a dod:s, vagy cs:s-ben, de egy erős 4-es osztályzatot azért kaphat.
  • KM
    Ok, mehetsz a...
  • Falconer
    Sőt, aki azt szereti, az csapattaktikás módokban is mehet
  • DJviolin
    Én játszottam cod multit. Szerintem kellemes volt. Összehasonlítási alap a
    cs:s, dod:s, mohaa, Battlefield 1942, Quake II. A cs:s és dod:s multitól elmarad, de a mohaa-tól határozottan jobb (Nemcsoda. Ugyanaz a fejlesztőcsapat munkája). Összességében kellemes. Arra ideális a cod multi, hogy leckeírás után egy-két óra henttel levezessük a fáradt gőzt. A pálya gyorsan betült. Egyszerű kezelni. Ergo menni kell és lőni. Nem kell csapat taktika, meg hasonló dolog, ami a deathmatch-en edződötteket megőrjíti. Kell ennél több? Szóval csak a cod multit nem leszólni.
  • Eisenhower
    főleg hogy a srácnak a sztálingrádi csata jön be viszont a képenmeg a sivatagba teper a tank ^.^
  • Eisenhower
    áruld már el mivel jobb a bia? abban hogy az MI mindenhonnan lát? bebujok a bokor mögé és elkezd tüzelni mint a meszes de ha a bokortol hátrálok 1-2 lépést abbahagyja... hát elég lol ...
  • Eisenhower
    szterintem mindenki döntse el hogy mire áldoz. én megveszem mint ahogy megvettem a cod1-et meg az uo-t is. mert rengeteg játék közül ugy éreztem hogy ők megérdemlik. mármint az IW. vietcong2? meg vagy te huzatva.... AA tényleg jó, meg ingyenes is (legalább is anno mikor toltam az volt) de én meguntam hamar.... codot meg a mai napig nem sikerült ^^
  • Nagydög
    "na a srácnak is a Sztálingrádi csata jön be a legjobban, gopndoltam, hogy ott nagyot fognak alkotni, amúgy nézzétek meg ezt a képet, huh, szép lesz ;)"

Mennyit fenyesitgethettek ezeket a tankokat, hogy ilyen szepen csillogjanak.
    Kicsit elragadta a sracokat a hev grafikai effektek teren. :)
  • Eisenhower
    ez is egy vélemény de azért az emberek többségének bejön a játék. ha minden olyan valósághű lenne akkor meg az lenne a bajod... mert nem tudsz ugrani akkorát amekkorát szeretnél és ez miatt pl mindíg lelőnek. cod sosem a valósághűségről szolt , hanem aki egy fun lövöldözést szeretett volna akkor a codban sosem csalódott. akkor menj fárkrájozni vagy cs-zni^^
  • priluki
    americas army:LOL
  • priluki
    szerintem a komának elgurult a gyogyszere
  • Gabe18
    Vagy 2 hónapja már eljátszottad itt ezt a multi gyalázást,mondván minden fps multija szar.Véleményedet tudomásul vettük,szerintem nem kéne megint elkezdeni.