Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zozouzo
megjelent az egész játék nekem már megvan<#eplus2>

:):):):):)

kas123
dx 9.0c
de ha multizni szeretnél akk állítsd be h dx7ben fusson a game
-több fps-ed lesz
-nincsenek zavaró füstök, effektek, mi1gymások

azt tudom hogy benne van de nemjo már mást kér valami DirectX10-est kér de
nemtom honét kel letölteni

kas123
ez jo oldal 😊 ezeket a cheateket a pb sem látja 😉

A telepítõjében benne van.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

sziasztok!!!
kelene egykis segitség mijen DirectX kel a játék elinditásához????
a segitségetis eröre kösziiii😄

btw nesze nektek no cheat 😄 http://cod2.atw.hu/ még ide linkelte vki régebben.

Egyébként eredeti szerón ritkán csalnak, mert ha észreveszi pb akkor kibannolják a cd kulcsát, ergo többet nem használhatja, ergo veheti meg megint a cod2-t.

kas: cod4-ben ALAPBÓL átlõ a falon, olyan perk van ami erõsíti a falon átmenõ golyó erejét.

A mindig megtalál dolog meg nevetséges, vegyél egy jó fülest és kész.

kas123
cod4be van olyan perk amivel át lehet lõni a falon o.O
az h mindig megtalál vki, ha 1v1eztek akk elég valószínûtlen h más találjon meg téged 😄

NEOreg3
omg de feltudod b*szni magad...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Peetboy
Te se írj többet mert mindenki hülyének néz nem veszed észre? Ja te vagy az a mindenki. A Hunpistike szót meg olyan láma találta ki mint te. Hány éves vagy 12?
Igen a büdös macska serón senki se tagadta, hogy csal, mert ott mindenki csalt, de csak múlt idõben amikor még lehetett.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

red bull
Senki nem védi a csalókat, csak olyan hülyeségeget irsz hogy az hihetetlen. Nem veszed észre hogy mindenki hülyének néz?! "Büdös Macska serón" hát igan az aztán a vérbeli hunpistike szerver, pont nekedvaló. LÉGYSZIVES NE IRJ TÖBB HOZZÁSZÓLÁST A TOPICHOZ MERT SENKI NEM KÍVÁNCSI RÁD. KÖSZÜNJÜK

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

NEOreg3
<#szomoru2>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Peetboy
Egyébként a Büdös Macska serón szoktak a legtöbben csalni, mert azon nem volt PB. Én is wh-ztam nem tagadom, de amikor azt látom mindenki csal és a falon keresztül becéloz, hát még jó, hogy én is ilyen eszközhöz folyamodok.
De már azon is van PB, a múltkor próbáltam így már azon se lehet WH-zni, hála istennek.

Peetboy
Pont, hogy nem szoktam idióta karaktereket beleírni a nevembe. 10 játékosból legalább 8 olvashatatlan nevet ad magának mindenféle krix-kraxal. Ha nem tudnád, néhány serón nem lehet játék közben nevet változtatni, mert olyankor ledob, csak akkor nem ha játék elõtt írom be.

Peetboy
Mindig is voltak és lesznek is csalók, akik meg védik õket, azok elmehetnek a... Korábban kevesebb csaló volt, már egyre a több. A COD4 amikor megjelent, akkor elkezdtem vele multizni. Már akkor volt WH és amikor csak ketten voltam a pályán, mindig megtalált.
De amikor átlõtt a falon házon kívülrõl, akkor majdnem lefostam a bokámat, mert ilyet még a COD2-ben sem láttam.

te csak ne beszélj, mert MSN-eden kivolt irva hogy idézem: COD2-re PB MENTES WH-t KERESEK...., de egyébként a pb az egy szar, ha csalsz ha nem, bármikor kidobhat...
és hát elég duva hogy pb-s szerekon is csalnak...
és ezt már nem lehet megálitani... 3000 ft egy cod2, akinek van pénze 18 000 ftos cslaásra, akkor lesz ujboli megvételre is pénze...

ja oké 😊)

kas123
szervert lehet reklámozni 😉

van olyan cheat amivel nem dob ki a pb.
tapasztalatból mondom.
multkor fent voltam a puszulán(nem reklámozok,csak pb-s szerver) és volt egy pali akinek 70-1-es statja volt és reklámozta a mombot-ját.
hogy vegyük meg ezen a honlapon,nem irom le h melyiken 😄
ilyen rohadékokkal szar játszani.

Régebben énis csitelni akartam mert az milyen jó de már rájöttem h fölösleges,az benne a jó hogy van benne egy kis adrenalin a játékban.

azért ez nem teljesen igaz....

red bull
Egyetértek, szerintem menj a topicból peetboy és oszd az eszet pl a cod4 topicba hogy neked van wh-d csak kidob a pb, a cfg az csalás, láttál egy gyereket aki god modozik,meg hogy aki jobb nállad az már csal stb stb sorolhatnám. És majd csak annyira gyere vissza hogy mit szóltak hozzá, mi meg majd jót nevetünk mekkora láma vagy. De egyébként inkább oda se menny hanem zárkózz be egy gumiszobába a számítógépeddel együtt és oszd az eszet a hunhigh szervereken. Ennyi, és légyszives több hozzászólást ne irj be ebbe a topicba, köszi

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

red bull
"A nagy cfg-sek" pff. Láttál már dignitias, vagy tec-9 es fragmuvit? Mert ott mindenki alap.cfg-t használ a cfg méretek nem haladja meg a 10 kb-ot, és bizony olyanokat lõnnek aminek a fele bõven nem makk....... "Minden ami könnyíti az ellenfél lelövését, az csalás." Nah pl az fps megkönnyíti, akkor szóval szerinted ha valakinek 125 nél több fps-e van az csalás. Olyan baromságokat találsz ki amit még a 4 évi cod2-s gamelésem alatt egyszerre nem halottam.

kas123
Peetboy létszi te soha többé ne cod2z, nincs szüksége a magyar scenennek egy olyan alakra mint te. köszi elõre is 😊 és ne bántódj meg, azért mi szeretünk (.......)

red bull
Mert idióta módon az olvasatlanságod miatt olyan karaktereket raksz bele a nevedbe amit nem engedélyez a szerver és le is van irva. 😊))

Peetboy
Minden ami könnyíti az ellenfél lelövését, az csalás.
Hát akkor nem is kell külön Cheat program.
A nagy CFG-sek jót röhögnek rajtam, mert õk már évek óta ezért olyan "Pro"-k.

Picit hülyén fogalmaztam, a cfg-s dolgot nehéz átlátni, mert nem csak bind-et, nevet lehet állítani, hanem sok egyebet, ami hatással van, de meghúzni egy vonalat h mi csalás és mi nem (szerintem) lehetetlen.

Peetboy
Akkor ilyen elven ha átírom a nevemet az is csalás, mert olyankor ki szokott dobni a PB. 😊)

Peetboy
Ja hogy én csinálok egy Configot és utána még kidob a PB. Hát akkor ez sem fog bejönni.
Persze a profik már tudják mik azok a CFG-k amiket nem vesz észre a PB.

Az a csalás ha kidob a PB, ha nem dob ki akkor nem csalás.

Klánunk nagyrésze alap cfg-vel játszik (bind-ek vannak csak kb, de van olyan akinek az se)

Peetboy
Beírtam Google-be a CFG-t és nagyon jó oldalt hozott be. Köszi!
A profi Codosok ezt már régóta használják biztosan.
Kicsit bonyolultnak tûnik, de beállítható. Ki is próbálom majd.
Egyébként az oldal készítõje is írja, hogy a CFG buherálás az csalás. Ennyit errõl.

kas123
Multkor találkoztam az 1ik szerveren az oldal 1ik szereksztõjével. (vmi P betûs srác volt)
Hát olyan hülyeségeket mondott h én szégyelltem magam helyette.

kas123
ma néztem meg elõsször ezt a vidit szal kétlem 😄😄 (+ ma koradélután volt 1 rewindowsom is szal mégjobbankétlem a gyorsítótárat 😉 de np )

Mellesleg aki ilyen oldalt csinál, annak én személy szerint nem hiszek =)

Elvileg innen származik

http://cod2cfg-k.mlap.hu/

kas: gondolom gyorsítótár 😄

kas123
red bull
Én ha beirom google-be se nyitja meg. Amugy ha neked megynitja akkor csinálj egy Print Screen-t 😊

kas123
hátnemtom h nálatok mi a baj de nálam jo 😄, a linkrõl is jól nyitja meg 😄

am googleba tessék beírni h: mi az a cfg
és az elsõ találat 😊

red bull
A szolgáltatónál érdeklõdj, ugyanis a szolgáltató tud csak másik, vagy dinamikus ip címet osztani.

red bull
1. Nem szarul linkelte, hanem letörölték az oldalról a videót
2. Te meg tanulj meg helyesen írni. <#lama>

jaja, de akoris cfg és akkoris csalás....

igen csalás a pontos neve fast cfg... de szinte senki nem használja fõleg nem waron, meg amugyios csak ha lefekszik az ember akkor mûködik.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Snexi
Miért nem tudom állítani a grafikáta single-be?

Hogy tudom a saját szerver indításánál az ipcímem átváltoztatni az aktuális dinamikus ip-re? Tudom változni fog és újra modosítani kell de az most nem zavarna. Valaki tudna segíteni?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Nekem nem nyitja meg =)

Egyébként felesleges vitázni ilyeneken. Mindeni azt hisz amit akarsz.

kas123
me? mi a bajod a linkeléssel?

Te meg tanulj meg linkelni.

btw cfg-vel igenis lehet szép dolgokat elérni, ott az a tipikus 1-2 mp alatt kilövi a teljes tárat, ezt mindenki észre is veszi, de csak ha picit gyorsítja fel nem igazán lehet és ez volt már war szerón is.

kas123
Mi az a CFG? (CoD 2)

Nézze meg az összes hunskilles h*lyegyerek 😊 (fõleg neked Cat 02 és Peetboy 😉)

én láttam ezt a videot... de gondolom ismeritek a ff.cfg-t (gyorslövö mp44-... 2 mp alatt kilövi a tárat...) nah azis cfg... és hát akkoris csalás.... pb meg nem fogja...

Valamilyen szinten igaza van, sokan buherálják a cfg-t csak pb nem dobja ki õket.
Vannak vicces esetek is 😄 Srác hasal homokzsák mögött, lába lóg csak ki, bele 1 kar, headshot, egész szerver csak nézett xD

red bull
Régen volt egy videó "Mi az a cfg" néven, kár hogy letörölték, pedig az ilyen hozzádhasonló hunpistikéknek érdemes lenne megnézni a videót.