26388
-
Mester01 #2643 Aki tudd nemetul mit jelent?:DDDD -
Mester01 #2642 Ich habe mal ein wenig im Netz nach nicht offiziellen Infos zu Call of Duty 2 gesucht, auf dem Activision Testserver werden weiter die Multiplayermaps in jedem Spielmodus getestet ein Anticheat Tool gibt es noch nicht auf dem Testserver, was dann wohl so viel heißt, das die erste Version ohne Anticheat Tool auf den Markt kommt.
Im IW Forum gibt es ein eine nicht bestätigte Info zur Call of Duty 2 Multiplayer Demo, die MP Demo soll angeblich am Donnerstag veröffentlicht werden, ob das was dran ist weiß aber noch niemand also heißt es abwarten und hoffen!
Mal sehen ob diese Woche noch die Goldmeldung kommt, würde ja langsam mal Zeit da Call of Duty 2 ja in den USA in 15 Tagen in den Handel kommen soll!
-
#2641 Curtis, heee.. :D Mijaf? Mi van veled? :D
És cod topicban látlak újra, hogy vigyen el a... :D -
Curtis #2640 Hi,
Ez milyen lenne? (Hi Malakai, rég találkoztunk )
-
Ibron #2639 De ez is kúl kép,szó se róla....csak valami más kéne...szerintem -
Ibron #2638 Olyan legyen,mint mikor belép a demoba..az a kép....vagy mondjuk Omaha beach legyen...vagy nemtom..de szerintem ne ez. -
#2637 Sztem kevésbé magas kéne, szal inkább fekvő. -
#2636 esetleg egy uj bannernek megteszi? -
#2635 UGO preview -
#2634 teamxbox preview -
#2633 hát ez foglalkoztatja a társadalmat már egy jóideje.... és az a szar hogy nem tudjuk :( -
Szergej90 #2632 Mikor jön ki a multi??? -
#2631 te a fejedre estél? -
#2630 ez csak olyan emlékeztető ^^(hogy volt ilyen is) -
Ibron #2629 leesett. -
#2628 mit offolsz máááá! -
#2627 mivel most értem ide - IGEN ! -
#2626 Call of Duty 2 Demo Coming Today -
#2625 mitszószmábeeee -
Ibron #2624 Hm?Mivan?...nem értem.... -
#2623 ez a bia meg biaeb vmi fos virus? ^^ -
Ibron #2622 Yo lenne...mondjuk most Brothers in Arms:Road to Hill,azt,ha végig vittem,Earnid in Blood.....úgyhogy nem fogok unatkozni,míg kijön a CoD2...és majd,ha kijött..na akkor meg pláne nem. -
#2621 naja,elmultizgatnánk vele,aztán meg jönne a full! -
#2620 nono!széééppen mááá! -
#2619 hááát ha tartják a megjelenési időpontot addig sztem elég ha kiadják a multi demot is. simán kihuzzuk addig ^.^ -
Mester01 #2618 -
#2617 akkor dögölj meg -
Ibron #2616 fullt akarunk!fullt akarunk!fullt akarunk!fullt akarunk!
skandálja a nép -
Mester01 #2615 Nem érdekell..... :D
-
#2614 ez activision teszt szerver.^^ vhol nekik is kell tesztelni a gémet hogy minél kevesebb hiba legyen benne nem? amugy megnéztem a videot. sztem még senki sem látta! igaz stream-en lehet megnézni letöltéshez regisztrálni kell de sztem naon klafa. főleg mikor szarrálövi ka csövet amiben a faszi mászkál! nézzétek meg, érdemes -
#2613 hallod mien ip ez még ki se jött a mult demó -
#2612 te még mindíg itt tartasz? -
#2611 amúgy minden jól ki lett dolgozva meg minden de a textúrázás nagyon sz*r! -
#2610 jelszó ? -
#2609 "Call of Duty 2 Gameplay Footage 2" én pl ezt még nem láttam -
#2608 itt nézzetek szét. nézzétek a videok dátumát lehet még nem láttátok vmelyiket -
#2607 GCM: What can we expect for training in this year�s boot camp?
Vince Zampella: Boot camp will be an all-new experience this time with Russian training. -
#2606 megelőztél! meg leszel mondva :) -
Mester01 #2605 Olvasatok! :D -
#2604 Call of Duty 2 PunkBuster Support Petition to Activision, Inc .