26388
-
Paranoia #2963 hmmm -
#2962 értem hát akkor neked jóéjszakát -
abonyitomz #2961 ja és a gamerek egész nap nyomni fogják , a kisgyerekek holnap a suli padját fogják koptatni , mellesleg holnap nekem nincs suli , MP DEMO 4eveeeeeeeeeer!!!!! -
abonyitomz #2960 Egykét nem hivatalos forrásból szereztem az infot , hogy magyar időre átszámítva holnap HAJNAL 2re (5 óra múlva) várható az MP demo kiadása! gamerek fennmaradnak , kisgyerekek akkor már alukálnak -
Spirit #2959 :D -
#2958 hát én írnék csak sztem kimoderálnák az egészet^^ -
Spirit #2957 Eisen: Arra én válaszoltam, Te nem irogatsz oda?:) -
#2956 activision super happy fun train with sprinkles <<--elég lol szervernév ^.^ -
priluki #2955 MP DEMOMP DEMO /azonnal/
Ezuton üzenem a gyártoknak,hogy 0:00 a határidö az Mp demo kiadására,különben biologiai csapást mérünk az eggyesült államokra. -
#2954 "Call of Duty 2 Undergoing Multiplayer Testing, Again :D"
i smell GOLD
(IWNation) -
Spirit #2953 Azért ne éljétek bele magatokat, az info lehet fake is....bár furcsa, hogy pont ma fejezték be, mikorra valaki írta,hogy lesz mp demo...úgyhogy reménykedek...:) -
#2952 azt kihagytad hogy most azonnal ^^ -
priluki #2951 MP DEMOMP DEMO -
#2950 sztem este vmikor fog jönni ha jön. vagy esetleg holnap. amcsiba még korán van a demokhoz. sztem most a fun szerveren levezetik az eddigi hajtást. és tesztelik az mpdemot, majd lehet este meg kiadják a népnek :) -
#2949 :D -
Spirit #2948 Még bármi lehet, ígérem figyelni fogok, úgyis családi gondok vannak, egész éjszaka fennt leszek.Magyar idő szerint hajnali 3-ig lehet várni nagyjából.Ha van valami, AZONNAL szólok:) -
Spirit #2947 Gyerekek, azt nem mondtam hogy MP demo..azt se, hogy ma...de azt ne feledjétek,hogy demot csak befejezés után szoktak kiadni, márpedig a demo az előbb jött ki, válaszolva a DOD:S-re.Ezért Pre-release. Ma befejezték a game-et, ezért joggal várunk egy normális, teljes demo-ra. És ugye nem 3,5 óra van hátra, mert ott még csak fél 2 van(-7 óra) -
#2946 BF2 Demo is este jött ki!:) -
priluki #2945 kokesz ne itt terjeszd a negativ sugaraidat mert nem tudunk imádkozni. -
kokesz92 #2944 én is szeretném, de azt kell mondjam h ebből már nem lesz semmi... ha egyáltalán lesz mp demo, az már nem ma lesz. -
#2943 van még 3 és fél óra a csodára! -
priluki #2942 imádkozom inkább akkor.. -
toza #2941 viszont a 2.singel demo a full utan jott..es nem volt mp demo se uo ban se cod nal:( de ejzenHAVER azt monta h ma csoda fog tortenni..en bizakodom!!!tegyetek ezt ti is -
Spirit #2940 visszagondoltOk -
Spirit #2939 Gondolom az, hogy BEFEJEZTÉK!Mostantól nem tesztelnek, hanem FUN-olnak:)
Mivel a Demo általában olyan céllal jelenik meg, hogy" ilyen lett, próbáld ki, vedd meg", ezért csak a játék befejezése után várható demo. Ez ma történt meg...Bár ha visszagondoltak az első részre, ott is 2 Single demo jött ki.Reméljük a legjobbakat. -
priluki #2938 mi miuj? lemaradtam -
Mester01 #2937 jah jah! -
toza #2936 eeez ugynezki h isteni aldas?!!?csoda!!?!? elmegyek rantani oromomban -
Spirit #2935 Mester: Most vettem észre én is..nem Dedicated test, hanem Happy fun, magyarul 1.0, kész, ámen,befejezték csak még nem írták aranyra..100% hogy még a héten bejelentik..
Elméletileg mostantól várható mp demo, ha hajlandóak kiadni... -
Mester01 #2934 66.77.144.214:28960
Fiuk ez most hogy is van?????
Nincsen lekodolva meg atvan irva a server nev is.... -
Ibron #2933 Aha,köszi infokat....pénzem most nincs,megpróbálom átállítani. -
Spirit #2932 35-ért nem kapsz normális videókarit? Inno3d 6600Gt 128mb-os..hozzá 20-ért A64 3000+...és ne mondd, hogy ezen nem megy 800*600-ban a BF2:))) -
Paranoia #2931 köszi,igazán jól esik az ilyen:) -
priluki #2930 Ne reménykedj.. -
Curtis #2929 Hi,
Szerintem is jó a flash banner. -
toza #2928 na mire felmentem lejottel:D..hagyuk picsabe..inkabb add el nekem konzolt!:D es varjuk meg ejzenhavert a jo hirrel!!h van mp demo...ejfelkor csak lesz vmi csoda.. -
toza #2927 vagy de!!a next veapon,prev veaponnak be allitasz vmit..es azookal tucc! -
toza #2926 vegyel 1300 er optikai, gorgos egeret....sztem nem lehet ...nem?! -
Ibron #2925 Jah......1kérdés.Nekem azt írták FD Arcokon meg mindenütt,hogy az egér görgőjével lehet oda ülni a dzsipben lévő fegyverhez,ha egyedül vagyok a dzsipbe..de nekem niiincs göööörgőőőőm....akkor mivel lehet?vagy átlehet ezt valahol állítani? -
toza #2924 -=[GAT]=- a neve