26388
-
Spirit #3003 Link -
#3002 :-) ok.....volt korábban egy link aasszem a fileplanet vagy hova...ot volt külön COD2 szekció...azt nem tudod? -
Spirit #3001 Ha lesz valami, úgyis írom...látod, 3 percre Rá azonnal válaszoltam..mondtam,hogy figyelek:)
-
#3000 csak kérdezem....hogy lehet-emár... -
Spirit #2999 Hogy mi bajod van?...megtámogatnád egy linkkel? -
#2998 ....MP DEMO DOWNLOAD..... -
Spirit #2997 1 minute...kezdek begolyózni...na most lemyegk a kutyákért..2-3 perc kihagyásért elnézést..
-
Spirit #2996 -
#2995 A tesztszerveres dolgot láttam én is, kíváncsi vagyok. -
Spirit #2994 Javulok, most 4 perc kellett a válaszért..:) -
Spirit #2993 valószínűleg reggelig...érdekel a téma,és úgy sem tudnék aludni... -
priluki #2992 LOL,nem semmi vagy.. amugy meddig leszel fennt? -
Spirit #2991 iwnation,gamershell, callofduty.com,infinityward.com, valamerre...mindgeyik meg van nyitva Operában, és frissítem őket 2-3 percenként -
priluki #2990 Hiába mutogatjátok a konzolos képeket,, a graf nem minden,amugy meg pc-n is van olyan a graf.Mind 1,a minap letöltöttem a Toca race drive 2,sajna utolag tudtam meg hogy konzol átirat,szép szép de ott vége is az egésznek,semmi realisztikusság nincs benne 200 veheted a 90 fokos kanyarokat,,ááá Igy van,a konzolt a gyerekeknek csinálták,azok élvezik ezt is.. -
priluki #2989 melyik honlapon lesz ha lesz valami? -
Spirit #2988 max 6 percet fogok késni, ahogy látom:) -
Spirit #2987 Még semmi, de ahogy ígértem, vagyok... -
priluki #2986 Igencsak elcsöndesedett mindenki.. semmi uj info? -
toza #2985 -
Paranoia #2984 ugylátom ma se kerül fel a bannerem -
#2983 Ez sima XBox, hol látsz te 360-at?
Ez tetszik, hogy így fikázzák az emberek, áhh, mind1..
Amúgy ez xbox360 pl: Gears of War
Ez meg PlayStation3: Metal Gear Solid 4
De szerintem itt és most lezárhatnánk már a konzol témát, mert tök fölösleges erről dumálni, ha jobban érdekel menjetek ezzel foglalkozó topicokba, szarozni meg azt se kell, ahogy a PC-t se, mert aztán úgyis utoléri mind2t, az pedig, hogy a játékélmény melyik kinek, mennyire jön be, az teljesen szubjektív (ha nem érted nézd meg az értelmező kéziszótárban)! -
#2982 na mostmár a konzol vs. pc mizériát jó lenne befejezni. vagy menjetek át a megfelelő topikba! cod2 topik szal erről beszéljünk. csekkoljátok a site-okat és ha van vmi írjátok meg ^^ -
#2981 na én is hozzászólok ehez a konzol vs pc témához!:)
ennyi lett volna!:)))))) -
toza #2980 xbox 2001 es teknologia..ahozkepest szvsz mocsok jo...hoppa -
Spirit #2979 640*480, no aniso, no AA, úgy nézem bilinear szűrés..faxa..kb gf2-es időkben mentek a game-ek ilyen feature-ökkel, bár a poligonszám igen magas...na emiatt a felemás dolgok miatt SEM szeretem a konzolokat...
De hogy On is legyek...MI AZ A NEM HIVATALOS FORRÁS? Hasraütés közben ilyesmit nyögtél?"hájnaaaaaa..khátőőőőőő.." 2 hasbarúgás:) -
priluki #2978 Hát ritka gyér a graf... -
Paranoia #2977 ez a sima XBOX -
#2976 eléggé fos az x-box!! -
#2975 ezt nem hagyhattam ki ezt be kellett linkelnem most őszintén ez az x-box 360?
hl2 -
Paranoia #2974 a mocskos szájukat,de rossz lehet nekik -
#2973 nah a srácok nagyon funolnak. végigmennek az összes játékmódon^^ most tartanak a CTF-nél ^^ előbb volt HQ előtte s&d ^^ -
toza #2972 OFF
vki irta h szar konzol ..mert hogy nem lehet fejleszteni.. ITTvan nehany kep hl2 bol xbox ra.. ugynezki nem is kell... a jatekokat csinaljak meg frankobban... szal ennyi..reszemrol zartam a temat..bocs..
ON -
priluki #2971 Azt irta "nem hivatalos forrásbol" már bocs... -
#2970 ember te honnan a busbol szeded ezeket? Már töled 100x láttam hogy "biztos forrásbol"...
inkábbb ne irj ha nem tudzs valami értelemset mondani. A hulyeségeiddel meg maradj ott ahonnan jöttél.
-
priluki #2969 Megint felugrott a topik népszerüségi indexe! -
#2968 gamert írjuk át kockára!:)
htxvm
nem lesz suli,mert lógni fogsz a demo miatt...
az lesz csak a vitszes,ha nem lesz mp demo!:) -
abonyitomz #2967 kösz nem , épp ilyen alkalmakra tartogattam a hűtőben a Red Bullt , megiszom és végig virrasztom az éjszakát :D -
toza #2966 huje munka..egyebkent rajottem ha eladom pc met tudok venni cod 2 t!! cserebe elkell csak mennem mindig ismeroshoz jaccani..tok jo.. -
priluki #2965 én napi 24 orábol 16-ot a gép elött töltök.. (de csak azért 16-ot mert sajna aludni is kell) -
priluki #2964 Hát én tuti fennt maradok.. Ha igaz a hir akkor az imám meghalgatásra talált