26388
-
#3043 HI *.*!
Tavaly lehetett jelentkezni beta tester-nek erre a gaméra és kaptam is rá lehetőséget.
Tegnap elküldta a cég az FTP címet ahonnan le tudom szedni az mp demót.
Írták hogy minden képpen megvárják a véleményem mielött kiadják az mp demot...
Sajna én csak vasárnap este tudok vele foglalkozni....de hétfőn el küldöm nekik a tapasztalatokat.....
addig is türelem....
-
Spirit #3042 Ne itt kérjétek emberek..MINDENKI MENJEN AZ IWNATION FÓRUMÁBA, ÉS OTT KÉRJEN...Talán még hallgatni is fognak ránk...én heetk óta ott vagyok, sok bug-ot javítottak ki, és ötlett vettek bele, amiket a fórumon írtak...gyerünk gyerekek!!!
és hogy "feldobnák már netre azt a kurva mp demot!".....milyen "AZT A"?
ÚGY NÉZ KI NINCS IS TERVBEN,HOGY LESZ!!!! -
Ibron #3041 jaja.....demooooot akarunk,demoooot akaaruuunnnnkkkk......... -
#3040 most bent van egy iw-s srác a szerveren.... persze ő az első [IW]SpicyPeanuts
jól be kéne menni a szerverre és anyázni hogy te homok az apád faszát jáccol itt inkább raknátok már fel netre az mp demot a népnek! -
#3039 hát már igazán mondva siethetnének az mp demoval! -
#3038 jah. volt minden ctf s&d dm tdm hq meg még egy vmi de arra már nem emlékszem. most épp TDM-eznek ezek a genyák. ahelyett hogy feldobnák már netre azt a kurva mp demot! -
#3037 I doubt they where testing an mp demo - nem hiszem, hogy többjátékos bemutatót (:DD) teszteltek.
multiple gametype and maps w(h-?)ere being played yesterday - több játéktípust és pályát játszottak tegnap -
#3036 sztem vmi olyasmi hogy tegnap tesztelték (talán multi demot ) a multi részt -
Mester01 #3035 i doubt they where testing an mp demo
multiple gametype and maps where being played yesterday
Nah valaki kurva gyorsan forsitsa le! :)
Forás. -
toza #3034 akkor ugy mondom h "kijott"..kloncds..stb...de inkabb hir cod 2 mp rol vagy barmirol az van e ?! -
#3033 Egyrészt, már elölre le volt fektetva, hogy mikorra jön a CoD2 és a FEAR is, a FEAR-t feltörték még most (18. jelenik amúgy meg), nemhiszem, hogy emiatt tartana bármit is vissza az IW... Hogy warezban? Ejnye-bejnye.. :) Amúgy meg nemhiszem, hogy már oda jutott volna, hogy warezolják. -
toza #3032 jojo!en csak mondom h ezert kell varnunk..huje pezhajhasz izek miatt..de no para..vannak meg csodak...
es hirek?azok nincsenek?en nem lattam semmit:( -
Mester01 #3031 Engem nem érdekell a F.E.A.R engem csak a CoD2 FULL érdekell..
De nem vok telhetettlen ezért beérem a CoD2 MP DEMOval is.. -
toza #3030 na..kinn van a FEAR..szoval ezert csuszott cod 2..mindig a huje versenges miatt szopunk mi,fogyasztok..nemer -
#3029 mi na? pi-na? ^^ -
ent #3028 na? -
Spirit #3027 Ha IW-s, vagy AV-s emberke mond valamit, azt nagybetűkkel fogom írni, nyugi:D -
#3026 a megjelenést egy videoban mondta el az iw vezére.... -
#3025 Ez is ilyen nem tudni honnan van az infó hülyeség egyrészt, másrészről komolyan gondolják, hogy egy ilyen csapat, egy ilyen névvel elfelejti bejelenteni a GOLDot? :D Szerintem a német oldalon lévő akárkitől ez is csak ilyen kamu-infó. -
Spirit #3024 Még semerre...de elméletileg lehetséges,hogy kapunk...de még SEMMI nem biztos, csak az, hogy 25-én amcsiban, nov 4-én EU-ban meg fog jelenni:) -
#3023 ezt én is megtaláltam. akkor most magyarul is jöhet ^^ -
kokesz92 #3022 mp demo? merre van már? -
Spirit #3021 I found the following On cod-infobase.de (translated by myself):
"Somehow Activision seems to have forgotten the "Gold" announcement for Call of Duty 2, because the game is supposed to be finished and already on its way to a european pressing plant. There 25000 CDs/DVDs are pressed within 12 hours by one machine, 6 machines are supposed to be running 'round the clock for Call of Duty 2. Therefore the game will hit shelves in time (25.10./03.11)."
Ezt találtam...
The guys from cod-infobase didn't mention, where they got this info from...
But, the AVI Testserver is public now and no longer passworded (MP demo?). However, in a few weeks I can hold this game in my hands . -
Ibron #3020 Bocs.....javítok....tehát:A kaszás mesélte nekik tea délutánon.....csak elírtam. -
Ibron #3019 A kaszás emsélte neki a tea délutánon...ha jól emlékszem,még a GTA:San Andreas se volt sf-s....pedig azon is mennyit agyalt mindenki,hogy vajon rajta lesz-e a védelem...és nem volt. -
throne #3018 szedték -
throne #3017 sehol nemtalálok jelet arra, hogy sf-vel lenne bevédve a játék, pedig jól körülnéztem :/ nemtom honnan szedtél ezt a rémhírt..
-
#3016 Gamechronicles preview -
#3015 én nem mert annyira álmos voltam hogy leszartam az egészet. mondom ha kijön akkro se tudok vele gémelni csak ma délután -
#3014 jééé lehet billentyűvel is irányítani? -
#3013 Hehe, csak nem beszívták a tegnapi-mai várakozók? :D -
abonyitomz #3012 szép! -
priluki #3011 Mutatos darab,de aki már a régit megszokta... -
#3010 jó lesz nekem a régi billentyű is:)) -
Paranoia #3009 Fanatikusoknak
-
toza #3008 hat sehol semmi?!ezert keltem ijen koran?!:( -
priluki #3007 Akkor jo éjjt... -
priluki #3006 Spirit ,eltüntél msn-böl -
#3005 Domino előzetes -
Spirit #3004 EZ NEM A DEMO..csak ÁLLÍTÓLAG itt lesz..nem hiszem..