26388
-
#4538 lesz CTF is alapból!
-
djcom #4537 Nem tok semmit.
Várunk... -
#4536 Jól megmondtad. Azért várjuk ki, hogy mit is kapunk a kezünkbe, vagy gépünkre. Miután minimális elvárásaim vannak a játékkal kapcsolatban én szinte biztosan nem csalódok. Egyedül a multi miatt aggódok egy kicsit, remélem sikerül túllépni a TDM, HQ játékmódokból és valami még komolyabbat kapunk készhez, ezt most úgy kell érteni, hogy új módokat. -
#4534 ááá értem most már!:))))))
thx! -
#4533 Srácok próbáljunk a játékra, és nem a spam-re és flémre koncentrálni -
#4532 gyááááááááááááááááááá! -
#4531 aki meg nem vas azt utána is... -
#4530 akkor a buzikat halálra verik???? -
#4529 huh ez fájni fog egykétr embernek sztem ami itt megy!! -
#4528 Nemnem, a vas az nem vki, az tudod egy anyag :D ami a következőképpen szokott járni:
addig ütik amíg meleg -
#4527 -
#4526 Ki tudja mire kíváncsi :D megfoghatatlan ez az Abonyitomz gyerek -
#4525 azé, hogy az én fa*kamat nézegesse?????
jujjujj....
-
#4524 Küldjetek neki családi nudis képeket .
Egyékbént kíváncsi leszek a játékra, vagyis leginkább az orosz pályákára, az előző részekben azok fergetegesek voltak. -
#4523 ne röhögj, fonetikusan írtam, hátha ítyjobbanmegéti'...
-
#4522 á dehogy,csak egy kisgyerek a sulinetből.
mint a legtöbb, a régi motorosokon kívül.... -
#4521 "l-ly-os j"
:-D -
#4520 fuuu mintha nagyon érdekelni.. szerintem te egy hangyányit önbizaolmhiányos ember vagy aki egy forumon akar befolyást szerezni magának, de nem sikerul és ezért megsértődik de amint kijon a játék már itt fog spemelni hogy kell elindítani..^^^^^^^^^^^^^^ -
#4519 tanuljál inkább magyarul
a befolyásol az l-ly-os j.
kisgyerek, ha már NAGY BETŰKKEL ÍRTAD, JÓ HA TUDOD... -
#4518 nevetséges, hogy az ilyen emberekkel telt topicok az elsők????
-
#4517 Na mostmár elég legyen de tényleg!! menjetek át a gumiszobába. -
#4516 te egy igazán kaki alak lehecc -
#4515 ki az a vas??:D -
#4514 inkább az autós törős londoni police akármi... -
#4513 Úgy fogsz járni mint a vas ;) -
#4512 hogyan is mondta Hofi? "itt van, ebből kell bevennem 3 kéket meg 1 sárgát. mikor elfelejtem a sárgát akkor mindig határincidensek vannak..." -
#4511 PRO EVO SOCCER már kijött, aki nem bír magával mennyen focizni. :) -
sorted #4510 mér ki djcom? nemértem... -
#4508 DJcom ébresztő. mondj már vmi jót ^^ -
DioSr50 #4507 Én már nem virrasztok tovább,inkább megnézem reggel,de ha akkor se lesz fent akkor szerintem még pár nap lesz a warez kiadásig!!
szoval szerintem 7-gén már játszhatunk a game-mel!!!
Na Jó8 mindenkinek!! -
#4506 legyen annyi elég hogy anno a call of duty és a Call of duty: united offensive is safedisc védelemmel jött ki..... -
#4505 ez az abonyitomz mekkora állat··.·· -
shiftáj #4504 télleg álljunk le mert ki leszünk bannolva :D -
Mester01 #4503 Nah ne tulozunk... -
shiftáj #4502 -
#4501 öregem, nehogy te mondd már meg nekem, hogy mire költsem a pénzem és mire nem! Ha sűrűsödnek a rohamaid, azért mindenképpen ajánlok egy alapos kivizsgálást. Sose lehet tudni, még talán meg is gyógyítnak... -
throne #4500 Safedisket nem ismerem... Mien törések szoktak kijönni hozzá?(fellehet 1általán törni? :D) -
shiftáj #4499 tomz h elkussolt ^^ -
Mester01 #4498 Igaza van... -
#4497 OFF
még annyit, Sanko mondandójában van vmi! 10 rongy körüli összeg az 10 rongy, bárki bármit mond! megdolgozok érte megveszem, vagy apu anyu segít, karácsony, szülinap, kinek mi! de az, hogy átlag fizetés(jó azért az kicsit több már) 1 tizede kb havonta kéthavonta elmenjen nem biztos hogy kis érvágás.
Igen a demók ott vannak, de ott összeszedhetik a legjobb részeket, nagyja attól még lehet unalmas bughalmaz + multi vagy nincs benne vagy majd lesz, ahogy kolléga mondja, zsákbamacska megvan.
Summa summarum, szal aki bevállalja warezt, ír ide, más meg jól eldönti ez + origi cikkek alapján (amikből nincs annyi mint véleményilvánító hozzászólásokból de attól ugyanolyan szubjektívek bármennyire is próbálnak objektívak lenni) hogy kell e neki adott cucc. A warez nem helyes, büntetik stb! De aki olvassa mások tapasztalatát talán könnyebben dönthet.
Nagyon remélem hogy nem erről szól majd a topik, jöjjön ki a gém, mindenki elfeledi búját, gondját! Ezt a témát ezerszer lerágták már, tudom, vannak ennél sokkal nagyobb lélegzetvételű írások, ez csak az én szerény véleményem!
uff, nuff said